Fisierele (nu stiu daca cele descrise mai sus) se ''deblocheaza'' si se pot sterge cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Printable View
Fisierele (nu stiu daca cele descrise mai sus) se ''deblocheaza'' si se pot sterge cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
DA,... windows doctor un program foarte bine facut...si face singurel aproape totul...a aparut si versiunea 2.0.Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pana la urma am constatat ca discul are Bad-uri, nu se shterg acele mape shi gata. De pe un disk de 300 GB, pot folosi acum 280 Gb, cred ca e bine, celelalte, care arata erori, le las asha, sa traiasca, da sa nu se inmulteasca, MULTUMESC PENTRU AJUTOR!!!
Am gasit si doctoria...:)....PM-me...:DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca are bad-uri trebuie sa te gandesti serios sa il schimbi! Daca ai date importante, salveaza-le cat mai merge!Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chiar daca 280-290 de Gb sunt activi shi nu fac probleme? Ca in rest merge bine tot...
bad-urile apar de obicei din cauze fizice! Aduca defectiuni ale mecanismelor interne ale hdd. Asta inseamna ca unele zone ale discurilor din hdd sunt deteriorate. Problema se va accentua pe masura ce hdd-ul va fi folosit. Am avut aceasta problema si intr-o luna a murit de tot! De aceea te-am sfatuit sa il schimbi.
Ok, o sa-l pun intr-un Rack mobil extern, carcasa externa shi acolo ishi va duce ultimele clipe de viata... Multumesc pentru sfaturi.