Ei in genere sunt limitati la toate ,efectul vodcii :D:D:D
Printable View
Ei in genere sunt limitati la toate ,efectul vodcii :D:D:D
Dezgrop un thread vechi ..
Came mai e situatia cu Focus Moldova , tot imperecheate sunt cardurile , merge in share , in alt receptor ? Conax ?
Bulgarii de pe 23.5 au dat 'faliment' [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] seamana oarecum cu un dth romanesc....
am luat banu' am vandut baza de date (care costa muluuult) si s-au spalat pe maini...
cu banii de pe dth au cumparat la greu cablisti de la tara.
Este acelasi sistem ca la Focus Romania, merge in share, poti folosi cardul in alt receptor, iar cardul este conax !Quote:
Originally Posted by mariust5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si cei 80 de lei sunt moldovenesti, romanesti?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
moldovenesti :)
devreme ce oferta este pt. Republica Moldova
Cum as putea incarca un card din afara Moldovei ? Au plata online , dupa site nu pare .
Cardurile nu mai sunt legate de receptor de vreo 2 ani, deci merge in share conax.
Incarcarea doar telefonica, daca ai nevoie de ceva incerc sa va ajut.
Cel mai probabil Focussat Moldova a dat faliment. Am fost la sediul lor din Chisinau, dar acolo paznicul mi-a spus "Они обанкротились" - "Au dat falimnet", au plecat de aici. Cam atat cu FocusSat Moldova, au mai ramas doar trei canale, pe care incă nu inţeleg de ce nu le inchid. Am rămas pe drumuri... Fără televiziune prin Sat...
pai poate au fost obligati sa de a faliment :)
erau sustinuti din Romania , dar probabil ca UPC nu doreste extinderea in zona respectiva
Compania „Focus-Sat”, amendată si privată de dreptul de a furniza servicii timp de sase luni in
Republica Moldova.Continuarea articolului [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]