Re: Introducere clei Jiji in 791 din telecomanda
Quote:
dar totusi....merge cheia {fixed}cu ,,F,, in fata ca nu mi-ai raspuns?...:cheers:
Quote:
da.....dar era vorba de introducere chei manual ,daca pot edita ,modifica/adauga din telecomanda?provider cu 8 digiti ;s@x tv ,freex,...acelea cu ,,F,, in fata cum le avem in softcam,dar manual?:cheers:
se poate si manual..sant key dcw..se poate edita orice keye..dar nu postez poze sa nu cumva sa se supereTEAM-ul de pe forum pe mine
Quote:
se poate si manual..sant key dcw..se poate edita orice keye..dar nu postez poze sa nu cumva sa se supereTEAM-ul de pe forum pe mine
ok! poate alta data in alta parte.:cheers:
Quote:
Modifica cheile dorite pt providerul care te intereseaza la Nagra2 nu la RSA .
Sigur o sa-ti mearga . Si atentie cum se spunea mai inainte la Meniu + 8888 + 3452 Open special key ca sa-ti apara providerul . Daca este Close special key nu vei vedea providerul .
Asta a fost problema. Nu dadeam Open special key inainte sa caut Jiji si fara sa dau chestia asta am gasit providerul doar la Nagra RSA. Am presupus ca e singurul loc unde apare dar inregistrarile de acolo nu le puteam modifica. Am incercat ieri cu 8888 + 3452, am mers la Nagra si intr-adevar am putut modifica.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Quote:
Modifica cheile dorite pt providerul care te intereseaza la Nagra2 nu la RSA .
Sigur o sa-ti mearga . Si atentie cum se spunea mai inainte la Meniu + 8888 + 3452 Open special key ca sa-ti apara providerul . Daca este Close special key nu vei vedea providerul .
salutare !
am un 791 , nu reusesc sa intru in meniu 3452 sau 8888
apas tasta meniu apoi tastez cifrele , dar degeaba
va rog , daca se poate putin ajutor !
merci
pune un softcam.key sau unul cu USB-ul daca e mai simplu pt tine
si apoi o sa apara keyle
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
pune un softcam.key sau unul cu USB-ul daca e mai simplu pt tine
si apoi o sa apara keyle
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
imi poti spune mai exact care din ele pentru usb ?
merci !