Re: Vrei sa reziliezi un contract cu furnizorul tau?
Quote:
Aici nu e vorba ca nu-mi convine,eu am in curte tot ce inseamna DTH si pot face comparatie,deci; dupa ce am eu in curte pot face urmatoarea clasificare;
BOOM nr.1
Dolce nr;2
focusat nr3
maxx nr 4
digi nr; 5
aceasta clasificare este facuta nu dupa NR; DE CLIENTI CI DUPA CALITATE,va rog a tine cont de urmatorul aspect; am in curte in afara de aceste antene ale DTH-urilor,inca 4 antene pentru alte DTH-uri straine,deci pot fi impartial in ceea ce priveste calitatea si imaginea si ....... restul
tu ai spus orice dar nu va abonati la digi....pai max e acelasi rahat ca digi mai scump insa...se aboneaza omu la max si dupa aia iti va spune pai mi-ai zis orice numai nu digi......daca te refereai strict la calitate atunci spune ca boom si dolce sunt liderii....
si nu te irita ca am postat si eu o observatie...
Quote:
ANPC vine in ajutorul tau!!!
COMUNICAT
Secretarul de stat Marian ZLOTEA, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, s-a intalnit ieri 23 ianuarie 2007 cu reprezentanti ai marilor operatori de servicii de cablu tv, internet, televiziune digitala si telefonie mobila si fixa.................
- eliminarea clauzei contractuale privind obligarea consumatorului la plata unei taxe in cazul denuntarii unilaterale din partea consumatorului a contractului;
........
0800 080 999 - numar gratuit
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Spune-mi si mie daca acest comunicat a aparut in monitorul oficial (ce nr.) si daca are putere de lege. Stie cineva?
sal am si eu o intrebare.am abonament la digi de pe data de 29.09.2006,optind la vremea respectiva pt cumpararea kitului in 12 luni.pot rezilia contractul cu ei fara a pierde sculele ?adica daca tot le-am platit sa nu le pierd. citind deunazi contractul am observat ca la cumpararea kitului contractul este pe 2 ani este vreo problema daca renunt dupa ce termin de platit kitul? va multumesc