tiam lasat mesaj privat,cauta-ma si te voi ajuta.
.
Printable View
tiam lasat mesaj privat,cauta-ma si te voi ajuta.
.
Buna !
O intrebare, exista la modelele astea tuner dvb-c . Am mai multe si nu am ce face cu ele , iar in sat la mine a venit o firma cu cablu tv, si vreau sa aflu daca exista tunere pentru aceste receptoare? Da si dupa acea ma intereseaza si daca o pot cumva sa pun si soft pe el in caz daca reusesc sa fac rost de tunere.
Il rog pe cei care sunt pe faza si stiu ce si cum , sa-mi raspunda.
Alte intrebare , la telviziunea prin cablu , unde vin 35 de posturi analogice si mai vin 7 canale digitalae + 5 in Hd ,(daca o pot sa fac aceste receiwere ca sa prinde ), o sa am sanse sa primesc si Epg prin cablu? S-au epg numai pe cele digitale pot sa am numai?
Multumesc!
Receiverele astea au tuner de SAT , se pot folosi doar pentru satelit. Ca sa receptionezi canalele digitale iti trebuie un receptor HD pentru cablu sau TV cu tuner ce suporta modulatia respectiva ce se foloseste.
Multumesc frumos!
Nu neaparat Hd. Ajunge doar digitalele.
Ce Parere aveti de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]?
In cazul in care doriţi să instalaţi o versiune nouă de firmware sau alt sistem de operare (Linux), puteţi reveni la firrmware-ul original urmărind paşii de la capitolul 2, dar folosind fişierele din folderul 3.
Acest receiver este mai complex suporta LINUX deci pretul cred ca este destul de piperat.
Fara hdd 15 euro +tva , iar daca ne uitam ca aere nevoie si de hdd atunci chiar ca este scump. Una cu sata, noua este cel putin 200de roni.
Eu credeam ca merge si fara hdd dar am citit inca odata , nu are cum sa mearga. Deci e un fel de PC.
salve,
sfatul meu e sa iei un router mai bun, sa-l actualizezi , instalezi in el un oscam si adaptezi iesiri pe serial (rs232), eventual un un cititor de card , si folosesti rec-urile pe ca le ai, si se comporta mai bine decit un rec de cablu, cu o grafica slaba .....
daca esti pasionat de electronica, sunt rec-uri de DVB-T , cu un upgrad adecvat, functioneaza ca receptor de Cablu Tv .
bafta si spor la treaba
Decat sa dea banii pe router + cititor si in plus sa-si prinda urechile in setari, mai bine ia o clona de dm500s - care are si cititor si suporta fara probleme oscam - la care poti lega pe serial acele receptoare si vor merge fara nici o problema.
Salve,
ai dreptate @ovidiumarius, dar avantajul unui router, este ca se poate adapta mai multe porturi seriale (tinand cont ca omul e pasionat de electronica, si mai invata ceva, combinatia intre electronica si programare), iar imaginea video la conservele clasice 4000C, 4050C, 4100C , este mai buna pe un tv cu tub , decit o clona de DM, care este stearsa si spalacita.
am testat multe stb-uri, iar opticum-urile din seria 4000, se comporta destul de bine, nu se blocheaza cu orice emulator sau mcas , singurul inconvenient este la programele cu subscriptie, ca dureaza citeva secunde la schimbare(cauza este ca intai cauta in lista daca are ceva pus deoparte).
Salutam,am nevoie de un receptor opticum 4100c sau unul din aceeasi gama,pe piata nu se mai gasesc,are careva de pomana asa ceva?
Va salutam,am o mare rugaminte sa ma lamuriti la un sait,vreau sa cumpar un satfinder modelul din link.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pretul e super-ok fata de pretul de romania,plata se face numai cu cardul,ce parere aveti de acel sait,daca e de incredere si cam cat ma vor costa taxele vamale sau ce mai pun ei.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
?
Site-ul ala te arunca pe alte site-uri externe.
Dacă ai valoare peste 10$ sunt șanse mari sa plătești TVA.
Multumesc de raspuns,rog daca gasiti voi colegii un sait de unde sa cunpar un Satlink WS-6933 SE la un pret cat mai accesibil sau poate stiti alta varianta sa se incadreze pana in maxin 300 ron,va multumesc.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]