Nu a aflat nimeni cum se intra in meniul de service la Panasonic 42PV70P?
Printable View
Nu a aflat nimeni cum se intra in meniul de service la Panasonic 42PV70P?
Am vazut in MediaGalaxy, plasma Myria de 106 cm, 1024x768 cu 29 mil! Arata binisor si pare construit ingrijit. Ok, nu e Panasonic sau Sony, e "romanesc" dar e si cu vreo 15 mil mai ieftin decat unul brand. Are din intanplare cineva? Cum se comporta?
Intradevar e mult mai ieftin... astia zic ca nu merita... e slabutz... eu unul nu le-am vazut in realitate sa ma pot juca cu ele... dar daca "expertii" zic ca nu e nush ce de ele atunci... decizia iti apartine...Quote:
Originally Posted by TheAce [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Studiaza asta:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - cam de la pagina 70 in sus (preferabil tot - afli multe)
sau:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] / [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau dai un search pe nenea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]: Myria (modelul) review
V-ati facut careva suport mobil de tavan pentru plasma? Daca da atunci va rog sa postati ceva poze ca sa-mi vina ideile :D Vreau sa fac un suport care sa imi ridice plasma paralel cu tavanul... orice idee, poza, link e binevenita.
Ca si idee vreau sa fac ceva de genul... dar nu asa mare si galagios :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc!
apropo de myria,sint asamblate in romania si sint LG ,nu pot sa iti spun in ce proportie ,pentru ca la ce se asambleaza in romania apar modificari fata de original la componente.
De vazut se vede bine ,culorile sint ok.
La finisaje mai sint scapari ,adica rama de pe fata este lipita si daca prinzi zdravan de ea risti sa o dezlipesti,dar per total eu zic ca merita .
Oricum sint multe plasme de marca pe care le bate la calitatea culorilor si la cum lucreaza cu rezolutii mici.
Am cumparat astazi de la Domo o plasma LG 50PN6500. Mi s-a parut suspect faptul ca ezitau sa-mi dea pe loc plasma, spunand ca este foarte mare pachetul, si aratandu-mi in acest sens (cu mainile) o grosime a acestuia de aproximativ 50 cm. Am acceptat pe moment, mai ales ca transportul este gratuit. Acum insa m-am uitat pe site-ul LG, si apare grosimea pachetului 23 cm.
De aceea am teama ca nu cumva sa-mi dea plasma care era expusa in magazin.
In cazul in care nu ma prind la livrare, ca este un TV folosit (fapt putin probabil, de altfel), as vrea sa intru in meniul secret al plasmei pentru a afla orele de utilizare.
Intrebarea mea este daca stie cineva cum pot afla orele de utilizare, la acest model de plasma.
Multumesc anticipat!
Prima data spune pretul, ca sa putem sa iti dam un sfat.
Pentru LG iti trebuie telecomanda de service sa vezi meniul service.
La LED nu au timmer la vedere, la "plazme" nu ma pricep.
Depinde si cat ai dat pe ea (el) .
Meniul de Service functioneaza si cu telecomenzile logitech harmony.
Telecomanda home made pt. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am dat 2100. Pretul insa a tot scazut, de la 2300, la 2100, si astazi chiar am vazut ca a ajuns la 2000 (Pink Monday). Plasma mi-a fost livrata sambata.
Ma gandeam sa mai trec astazi pe la magazin, sa vad daca mai e expusa sau nu.
Am auzit treaba asta cu telecomenzile de service, dar am inteles ca din respectiva telecomanda se poate reseta parametrul UTT, reprezentand timpul de functionare al televizorului.
Si daca asta e adevarat, ma gandesc ca cei din magazin, daca vor sa faca astfel de magarii, sigur si-au luat si ei telecomanda de service.
Aseara am rugat un prieten sa se duca in magazin si sa se intereseze.
TV-ul expus e tot acolo, insa si cel din depozit, la fel.
Cand l-am luat, m-am uitat impreuna cu ei la stocuri, si aveau unul in magazin, si unul in depozit.
Ziceau bineinteles ca mi-l dau pe cel din depozit.
Insa se pare ca mi-au adus tv-ul din alta parte. De unde, nu stiu.
M-am uitat si pe pagina lor de internet, aseara, si am observat ca daca vrea cineva sa cumpere respectiva plasma, nu se poate rezerva in magazinul respectiv, apare lipsa stoc. Insa azi dimineata a aparut iar pe stoc.
Oare care o fi pana la urma "povestea" plasmei care mi-a fost livrata mie?
din pacate nu prea ai multe ce sa faci...daca e sa te fraiereasca,te fraieresc...asta e
uite eu nu ma prea uit la chestiile astea si nici nu prea cred in mitu ca un led de ex dureaza 10 min...in loc de 100 sau pentru totdeauna
eu am tv asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cred ca sant 5 ani de cand l am cumparat,am dat 1100 de euro la vremea aia si ERA ULTIMU DIN MAGAZIN...adica acel tv de prezentare ce merge in magazin.....acest tv de 5 ani merge din 24 de ore aproximativ 18 ore pe zi
deci............
---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 13:57 ----------
iaca am mintit un pic...sant 4 ani de cand l am cumparat,cand a iesit...nu sant 5,nu mai stiam exact
Cred ca ai dreptate. Ar trebui sa ma linistesc si sa ma bucur de el. Dar asa sunt eu, nu suport sa fiu pacalit pe banii mei.
TV-ul meu este fabricat in decembrie 2013. Deci chiar daca a stat in magazin 6 luni x 10 ore pe zi, asta vine cam 1800 ore functionare.
Pana la urma nu cred ca este nou: nu avea folie nici pe ecran nici pe rama, iar saculetul in care era bagat era pus invers.
Insa suportul era nou, iar piciorul suportului, adica acea parte care il face sa se poata roti, era chiar sigilat intr-un mod care nu putea fi desfacut. Telecomanda si ea noua cu bateriile separat in tipla.
Si acum vine intrebarea: cum naiba l-or fi expus in magazin, fara suport si picior? Nu cred ca aveau cum sa il suspende pe zid, pentru ca ei am vazut ca au rafturi, si TV-urile sunt expuse cu suportii proprii.
Si nu cred ca se potrivesc suportii de la un TV la altul, sa zic ca pastreaza un suport in magazin si schimba doar televizoarele.
Asa ca eu chiar nu imi explic ce s-a intamplat cu acest TV. Poate doar sa fi fost returnat de un client?
Normal, daca cumperi aparatul expus, poti cere (sau primesti automat) o reducere. Cel putin asa se intampla in tarile civilizate.
Eu am cuparat un LG de 55" LED, aparat expus la 50% din pretul de catalog !
Am o informatie conform careia, la Domo, plasmele se tin expuse in magazin cam 2 saptamani, apoi se schimba cu unul nou si tot asa.
Daca este informatia adevarata, atunci nu e dracul atat de negru, in cazul in care TV-ul meu nu a fost totusi nou, ci expus pentru aceasta perioada de 2 saptamani.
Nu sunt foarte multe ore de functionare, iar filmuletul de prezentare nu are imagini statice, sigle si nici culori exagerate.
Pana la urma ce parere aveti, dupa toate informatiile pe care vi le-am dat, inclusiv pretul: a fost nou sau nu televizorul? De ce nu avea foliile de plastic pe rama?
N-o sa va vina sa credeti: am luat legatura cu LG Service Romania, din Bucuresti, solicitandu-le un tehnician care sa acceseze meniul de service al televizorului, si sa imi arate parametrul UTT, sa vad cate ore de functionare are televizorul. Contra cost bineinteles.
Raspunsul a fost "nu se poate". Deci asta e nivelul de profesionalism al angajatilor respectivi. Doamne fereste sa am vreodata o problema cu plasma...
Hahaha, ce raspuns tipic. De ce sa isi miste careva dosu? sau eventual sa iti de un nr/adresa de la un service partener/autorizat, care te poate ajuta.
Dupa mai multe insistente au zis ca o sa trimita un tehnician, care ma va contacta pentru programarea interventiei.
Costurile se compun din transport si constatare.
Eu ma gandesc sa nu-i platesc decat transportul, daca vine si nu reuseste sa imi arate cate ore a functionat plasma. Ce parere aveti?
Transport: 80 lei + 2 lei/ km, adica aprox. 60 lei = 140 lei. Constatare: 50 lei.
Ai observat tu ceva suspect pe imagine?
La multe aparate se pote reseta si timpul de functionare.
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
Ai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] manualul de service al aparatului.