Felicitari si toata stima :!: :wink:
Printable View
Felicitari si toata stima :!: :wink:
fac si yo un apel catre un posesor de dm 500 si anume.....rog a`mi spune daca din interfata web..in mom in care schimba un canal...schimbarea sus in pagina se face instant (timp mai mic de 200 ms) sau vizibil mai mult de jumatate de secunda spre o secunda. Nu de alta dar de cateva saptamani am impresia ca inainte mi se misca mai repede treaba asta si vreau o confirmare/infirmare
multzam fain
si eu am observat ca sunt zile cand schimba instantaneu si zile cand dureaza cam o secunda. probabil tine de traficul netului
Acest tool nu poate sa lipseasca din pc pentru cine detine un dreambox fotografia zice tot
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti pune un link free.Quote:
Originally Posted by Sunt_Oltean74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Download non disponibili agli ospiti"
Merci.
Daca il ai urcal la UPLOAD astfel il pot avea si ceilalti membri,eu ma-m logat pe acel forum dar la fel nu ma lasa sal dau josQuote:
Originally Posted by Sunt_Oltean74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by mvictor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu am reusit sa-l pun la upload .
Pe upload, pentru moment, sunt acceptate fisiere mai mici de 2 Mb.
Am nevoie de un cablu NULL MODEM si nu am gasit in tot BUCURESTIUL cine stie unde gasesc acest cablu sa ofere informatii.
Intri in bucurobor in magazin prin Altex,treci de altex in interiorul complexului apoi faci stinga si mergi spre iesire,vezi ca e un stand micut numai cu cabluri si accesorii diverse acolo gasesti sigur am luat ieri 3 buc.si mai aveau girla,vezi ca nu trebuie modificate eu le-am probat si sunt ok toate 3,succesQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc, azi am trecut prin bucur dar cred ca am int unde nu aveau
Cu placere,cauta mai atent si evita firmele cu produse pentru sateliti sunt fff scumpe in comparatie cu altii si nu au mare lucru,Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai la bucur obor sunt cele mai scumpe produse nu stiai? O sa trec maine sau mai pe seara.
vezi la domo, e la 4 lei
Gasesti in Auchan Titan, din cate i-mi aduc aminte este undeva la 4-6 RON...Quote:
The Gemini Project 3.50 DM500 MaxVar
ce aduce nou?
Noua imagine GEMINI 3.50 vine cumva si cu keyle actualizate a DTH importante sau nu?