O schimbare binevenita! felicitari tuturor pentru munca depusa!
Printable View
O schimbare binevenita! felicitari tuturor pentru munca depusa!
Bravo, felicitari pentru schimbare.
Chiar trebuia o schimbare , sa vad daca este si rubrica '' Upload '' activa . Felicitari ptr efort si mai ales ptr rezultat.
upload inca nu dar va fi, inca se lucreaza:)
uplodul insa nu va mai fi direct, tot ce aveti de pus se vor trimite pe o adresa de email si dupa verificare vor fi postate
Era prea mult rosu. Acum e OK. Spor la treaba.
asa e super ok ms mult! :cool2:
Bravo!felicitari tuturor pentru munca depusa!:cheers:
Nu prea suntem incantati de varianta asta. Posturile noi sunt foarte greu de sesizat. Mai cautam. Oricum nu uitati ca-n josul paginii in stanga puteti alege si altceva
Mie precedenta imi placea mai mult,parea mai simpatica :) ,asta seamana mult cu cea de baza,adica default:comp:
:) inca nu-i nimic definitiv, va anuntam
din ce in ce mai bine bravo baieti!!Quote:
Originally Posted by GOBI2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ok, am dori sa auzim niste impresii. Cum vi se pare ultima varianta rosie bullet fluid si cum va merge forumul?
asta mi se pare super ok :) ... dar mi se pare ca are ceva bug :p
detalii te rog
m-am inselat :) ... nu mergeau emoticoanele
Schimbare binevenita, multumim !
Salutare! E frumusel situ asta nou dar, DAR la rezolutia mea de 1024x748 in firefox, nu se vede pe toata pagina si mereu trebuie sa misc in stanga sau dreapta ba sa vad nickul , ba sfarsitul frazei din respectiul post. S-o fi trecut la HD si nu stiu eu ?
foloseste IE
sau poti folosi opera! care pe 1440x900 e ok sau daca nu la firefox redu zoomuQuote:
Originally Posted by unuldinei [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E mai buna ca aficianado fluid :)Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]