Cind le aud simt acelasi gol in stomac ca este populara sau manea.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Cind le aud simt acelasi gol in stomac ca este populara sau manea.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu mai merg cu autocarul in spania in veci. cred ca mai trag o fuga vreo cateva zile in iulie, dar ma duc cu masina.:D:DQuote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ascult si pe dream (original)si pe calculator
TechnoBase.FM - 24h Techno, Dance, Trance, House and More - 128k MP3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar sunt si ascultator de manea dar nu toate jegurile care circula pe taraf cu toti debutantii ;)
acum cred ca e bine nu?Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
M-am gandit si eu la un moment dat sa intreb daca avem manelisti printre noi, dar am zis sa nu arunc cu pietre.
tocmai sa facut si nu mi se pare okQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De ce sa nu fie OK? E rusine sa asculti manele? Sunt convins ca sunt mai multi manelisti printre noi, dar care nu recunosc.
nu mi se pare ok ca sa adus discutia astaQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acest topic duce la o alta cearta inutila.
am inteles ca suntem la offtopic dar offtopic nu inseamna a fii ring de cearta.
mai bine imi spuneti cum leg cartela de tvr prin dreambox la caterinca ca nu am reusit...se vede negru
Pai da detalii ca nu inteleg cu ce nu esti de acord. Daca s-ar fi pus intrebarea altfel.....de ex: ce muzica ascultati? ....ar fi fost OK?
P.S.: eu nu ma cert cu nimeni. Doar imi expun punctul de vedere.
Iar cartela de TVR pune-o pe un receptor cu viacces sa vezi daca e activata si a facut AU.
Nu se cearta nimeni,tocmai de aceea e un poll,votezi si gata.Daca asculti e placerea ta si daca nu deranjezi pe altii e ok.Faptul ca uneori acest gen de muzica deranjeaza pe altii e evident,si eu sunt deranjat cand suna la terase,vecini sau din masina parcata.E ca in cazul fumatului,pe nefumatori ii zgarie pe nas.
Altfel era doar o chestie de statistica,dar cred ca nu iese,cei care asculta nu voteaza si nici nu prea recunosc ca asculta.Spany a recunoscut si nu i-a luat nimeni gatul.Cearta care a iesit nu prea avea legatura cu subiectul si era continuarea altei dispute.
De ce sunteti rasisti:D, asculta fiecare ceea ce vrea :D, problema este alta ca unii asculta cu volumul la maxim:D si deranjeaza mancatz-as.....:D, ascultati fratilor cu castile pe urechi cu volumul la maxim:agresiv:
hai sa facem un pool cine are penisul cel mai mare,ce ziceti??sa format ulterior un pool daca asculti sau nu manele insa la inceput avea o tenta de vanatoare manelisti,care e problema???hai sa-i punem la perete si pe cei ce ascilta rapp,rock etc ca si aia au o problema,oare chiar atat de tare ne plictisim???seamana cu o chestie "rasista" gen nu ne plac tiganii,ungurii,in fine discutie incheiata discutati ce doriti
Domnilor! nu va certati pe un mizilic,in fond si la urma urmei ce este o manea? este un hibrid cu cate ceva de la; sarbi,turci,bulgari,un kk muzical care are priza la un anumit gen de public,asa ca gusturile nu se discuta!,fiecare cu ce il doare [ii place]:)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@Spaniolule...repet....cine se cearta aici???? Sunt doar diferente de opinie. Atat. Eu sunt cat se poate de relaxat si nu as putea sa ma cert cu nimeni.
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
100% corect:gathering:Quote:
Moaaama si pentru asta va aprindeti... :agresiv:
Raspunsul meu la poll este: defenetly NOT! :dance:
Deci sa inteleg ca satelitarii nu prea asculta manele.
sa vedem finalul poll-ului:dance:Quote:
definitelyQuote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]