Oare de cine trebuie sa n-e temem...:D de Italia sau de Olanda......deja de 1-0 pentru Olanda.....
De castiga Olanda ...avem un ascendent moral asupra lor si le ie frica si lor de noi...:D
Printable View
Oare de cine trebuie sa n-e temem...:D de Italia sau de Olanda......deja de 1-0 pentru Olanda.....
De castiga Olanda ...avem un ascendent moral asupra lor si le ie frica si lor de noi...:D
Nasol , conduce Olanda si nu e de bine mai ales ca sa si inscris si la 1-1 avantaj au Olanda cu Italia.
Pfoaiiiiiii...2-0 OLanda
Si mai nasol 2-0 pt Olanda, trebuie sa facem egal cu Italia sa avem poate o sansa la calificare.
Poate batem Olanda...si ne-am scos...:))
nimic nemaivazut............:drinks:
Iar cu Italia ...Mutu si Chivu or sa joace bine de tot ...ca's ca acasa....si facem un meci bun si cu ei.:clap:
La-ti vazut pe Lucatone ? :D Asta si-a legat ghetele cu macaroane :D
Nu le merge azi italienilor,sper s-in continuare sa fie asa :D
3:0 Italienii sunt zdrobiti :D :D :D
Bravo Romania! Bravo Olanda!
Maine :
19:00 : Rusia - Spania
21:45 : Grecia - Suedia
Vizionare placuta!
E vreun italian pe aici ca mi s-au sters comentariile ? :D :D :D
:D Cand l-am scris pe primul inca nu era 3:0 .Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu ti s-a sters nimic dar foloseste functia edit
Posturile ti-au fost unite ca si astea
Ai nostri au scos un punct,asa ca nu am nimerit-o.:)
Acum intrebarea e: sunt in stare sa bata pe careva?Momentan se pare ca tot pe italieni ar fi bine sa-i rezolvam si sa speram ca olandezii ii bat si pe francezi.Si sunt sanse sa-i bata si pe ei.
ma tem ca ramanem doar cu punctu,mare sansa am avut sa batem franta,pacat dar nu ma mir:)
ideea ar fi sa batem noi italia si olanda sa bata tot:clap:
Dar mai ramane problema Frantei care poate bate Italia si sa faca tot 4 puncte.Avem nevoie de goluri.
Cat de tare ar fi sa ne calificam noi si olanda ... si favoritii drupei sa plece acasa...
Ce meci!!!!!
Spania - Rusia : 4 - 1
:clap::clap::clap:
Ce bataie au luat rusii:D
Ce frumos au jucat spaniolii!!!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap::cheers:
Rezultatele de aseara:
Croatia - Germania : 2 - 1
Austria - Polonia : 1 - 0
In seara asta avem
19:00 Romania - Italia
21:45 Franta - Olanda
Vizionare placuta!!!
tinem pumnii Romaniei!
declarati peste declarati italia a furato cu 3-0 acum vor victorie! ce ne face?
stau in suspans desi sper intr-un egal!:clap::drinks::clap:
Mickey o corectura daca imi permiti. :sorry:Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Austria - Polonia 1 - 1
Polonia a condus pana in prelungiri!
HAI ROMANIA!
:ro::party::ro:
Italienii nu au castigat niciodata intr-o zi de 13.Un rezultat de egalitate cu Italia si o victorie a Olandei cu Franta ar fi in avantajul nostru.HAI ROMANIA!!!