Deocamdata sunt doar supozitii si informatii incerte despre acest receptor, asteptam cu nerabdarea confirmarea sau infirmarea celor ce am scris in postul precedent.
Printable View
Deocamdata sunt doar supozitii si informatii incerte despre acest receptor, asteptam cu nerabdarea confirmarea sau infirmarea celor ce am scris in postul precedent.
nu stiu in ce masura va fii identic cu "echo HD", dar cei de la golden-interstar au deja un receiver hd : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si cautand acest model am mai dat peste un alt receiver hd tot de la golden-interstar : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu un pret destul de invidiat.
niste impresii pt. golden interstar hd : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si o descriere pt. GI-S890-CRCI-HD aici, pacat ca este in rusa : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dupa indicativ mai degraba cel cu xx-x890-xxxx-xx ar fii clona de echosmart, de fapt din poze am observat ca este acelas receiver numai ca pe site-ul lor nu il au cu indicativul xx-x890 xxxx-xx si oricum numai este mult pana la toamna.
uite traducerea aici din rusa : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de aparut , apare cam in doua -trei saptamani in doua variante una mai desteapta care isi aduce de pe net key si ce are nevoie si alta la care trebuie editate keyle manual
Toate bune si frumoase Horatiule, dar ce va stii asta, doar gbox sau ..........??????????
Se mai aude ceva de el, mai apare?
Vad ca e cam liniste, inseamna ca inca nu a aparut.
Poi luna septembrie...era data ca referinta
asteptam luna septembrie, ca nu mai e mult pana la ea :)
Sfarsitul lui Septembrie si nu mai curand.
ce pesimis esti mai Costica
lasa ca vezi tu ca apare mai curand
si 791 a aparut anul trecut tot in septembrie la inceput (sfarsitul lui august)
eu raman optimist
mai apare?:)
Mai asteptam, dar cred ca nu apare curand....
Echosmart HD (GI-TS 84CI PVRX)[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Főbb tulajdonságok:
-HDTV adások vétele (DVB-S+DVB-S2,MPEG4)
-Linux alapú software
-600 Mhz CPU
-512 MB RAM
-128 MB Flash memória
-Ethernet,SATA,HDMI,USB csatlakozók
ÁRA:várhatóan bruttó 200€ alatt
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din DECEMBRIE si la noi pe piata!
Il cumpar imediat ce apare. abia astept :)
Nu te grabi prea mult, sar putea ca datele sa fie prea inflorite.
Si din cate am inteles are mono procesor, iese din discutie in cazul asta comparatia cu dreambox sau ipbox
ECHOSMART = GOLDEN INTERSTAR GI-T/S84CI PVRX
Daca va duce-ti la TIB 2008 pav.45 stand 01 in dreapta pav. central (unde sant si Autodesc si PGA Electric) s-ar putea sa-l vedeti "live"
Am pliantul in fata si modelul celor de la Golden Interstar NU ESTE HD , CI COMBO DVB-S + DVB-T (MPEG 2) , poza nu seamana cu cea pusa de spaniolul da va dau un link despre el : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In schimb au 2 modele HD : 1 - Golden Interstar GI-S 900CI HD si 2 - Golden Interstar GI-S890 CRCI HD pt. al 2-lea model existand o reclama pe site : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A aparut primu Echostar DSB-7100HD NagraVision, adevarat ca e pentru polonezi (Cyfrowy Polsat )... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai nu stiu ce sa zic
dar noi asteptam echosmart HD nu echostar HD
sa speram ca apare si pe la noi ceva
oricum multumim pt informare
uite si o traducere a site-ului
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]