man ori ce vis poate vi realizat!!!Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
conditia e sa iti doresti cu adevarat!!!
Printable View
man ori ce vis poate vi realizat!!!Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
conditia e sa iti doresti cu adevarat!!!
cu asemenea procesor si memorie ar merge linistit Ubuntu 8.04 :cheers:
dar daca nu se dezvaluie sursa..atunci.....
mooo , pt linuxuri luam routere ca's mai ieftine ;
pt asa scula punem vista :D :D :D ( Samsung SMT-7020S cu XP :D )
mai sa fie ...
Arata a receptor! (cel putin in mintea mea)!
pt linux e prea mult procul!
Sa fie target alt OS?
Asa cum spuneti si voi ,asa cred si eu ,suportul soft e totul
Daca e asa atunci cine poate egala echipa lui dream?
La resursele lui cred ca va constitui o surpriza .
Sa nu fim snobi: E frumos receptorul si pretul e bine proportionat!
eu nu sunt de acord - suportul soft NU e totul, chiar daca este esential.Quote:
Originally Posted by stal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
softul se schimba, evolueaza, pe cand hw. ramane acelasi
cand a aparut kathy, nu stia mai nimic, si uite ce frumos a crescut manca-o-ar tata :)
O.S. e linux chiar daca nu e Hardy Heron ;)
numai bine
bun toate bune si frumoase da in stilul asta putem sa scriem si 100 de pagini pe acest forum despre acest receiver , practic il are cineva sau comandat cineva de pe afara (fiindca in tara slabe sperante) asteptam impresii/foto despre el (softul lui) de la un detinator al acestui receiver , mai ales ca acum este momentul propice pt. receptia c.m in hd si cum s-ar comporta acest receiver.
OCTAGON_HD_SF918_EMU_AU_V0957__10_06_08_HDTV
soft nou...se pare
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chiar,nu se gandeste nici o firma de la noi sa-l aduca?La un pret destul de apropiat cu cel din afara cred ca m-ar convinge si pe mine si din cate vad la multi le curg ochii dupa el.
da' nu merge sa-l comandam d-afara?...
le-am scris un e-mail la cei de la digitalsatelit sa vad daca cumva il aduc la comanda, la ei am vazut mai nou 2 receivere optibox hd .
eu sunt bata la germana - am aruncat un oki acolo dar lamuriti-ma si pe mine: merge gb@x au ba?
daca da, ma gandesc serios sa-l comand :)
numai bine
"I read post of Polish Interstar's distributor who said that that Octagon is the clone og Golden Interstar 890 HD Excellence which has very good opinion"
???
link util:
Eu nu am stiinta de vreun receiver sat cu linux care sa fi necesitat un emulator specific .Quote:
Originally Posted by whitesnake [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pare mai degraba o strutocamila gen Globo7100CXE cu un client gbox eventual un MPCS sau cu SSSP implementat in emu .
nu este un emulator "specific" este acelasi emulator care trebuie recompilat.Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai greu cu gbox din moment ce sursele nu sunt publice iar autorul nu mai lucreaza la el.
deasemenea trebuie vazut cu ce (versiuni de) librarii lucreaza.
de ex. gbox2.1b care merge pe feisty fawn nu merge si pe gutsy gibbon "as it is"
dupa cum vezi, si pe dm800 gbox merge prin mgcamd.
poate sa mearga si prin mgcamd, sau mpcs ca in kathy la inceput - nu ma intereseaza: vreau sa stiu doar daca functioneaza.
numai bine.
Nu ruleaza gbox , se conecteaza la un device ( PC / DM / Router ) ce ruleaza gbox prin RS232 si protocol SSSP ( cum face si Hummax ) , pe PC programul dedicat este HSIC .
A doua posibilitate este de conectare prin LAN la un server Newcamd .
Asta inteleg eu din :
am auzit un zvon ca echolite pregateste intrarea pe piata a unui receptor hd identic cu acest model de octagon. chiar si carcasele vor fi identice, doar siglele vor fi diferite. inseamna ca fabricantul e in china si produsul iese din fabrica in sistem OEM, apoi e vandut la oricine doreste sa-si puna firma pe el.
da, gbox prin rs232Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am citit si eu astazi pe ufs...
sa-i fie oare fratele geaman modelul asta de la noi : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu cred ca este numai frate geaman , dar cred ca este realizat de aceeasi firma ... din Koreea , dar probabil denumirea comerciala este alta !
Un forum cu experienta si de calitate : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si care are si o baza de date impresionanta nu numai pentru acest receptor !
La fel si aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] !
Oricum se pare ca are sustinere soft destul de buna ..... si pretul nu este foarte exagerat ... mai ales ca se pare ca "inghite" cam orice fel de cartela ... . Cu share pare ceva mai greu dar daca se rezolva si asta pare destul de beton ! Oricum coreenii fac receptoare de cea mai buna calitate ... as zice ca sunt net superioare chinezariilor de pe piata ! Ramane ca viata sa o demonstreze ... si bineinteles strategia de vanzare !