Eu mis din Bucale:D, dar cand ma satur de inghitit aer poluat imi pun picioarele in miscare pana in Zona de Curbura a Muntilor Carpatii.
Printable View
Eu mis din Bucale:D, dar cand ma satur de inghitit aer poluat imi pun picioarele in miscare pana in Zona de Curbura a Muntilor Carpatii.
Miercurea Ciuc.
Langa Turnul Chindiei.
Ce mai simplu e sa completati campul locatiei ca sa vi-o arete la profil.
Sunt din Baia Mare.
eu sunt din bacau
pana acum in bacau si prin imprejurimi ne strangem cativa.
@XVanish, nu-i chiar asa simplu. suntem 4000, iti dai seama cat iti ia sa-i vezi pe toti.
ps: poate daca ne strangem mai multi din bacau si imprejurimi, ne creaza admin o sectiune speciala:lol::drinks:
Tocmai asta era si idea. Daca ar fi completate campurile "Location" ti-ar mult mai usor sa dai un search users din cpanel, pe baza de locatie... din pacate foarte multi utilizatori (in general, nu doar pe acest forum) care nu se strofoaca sa isi puna la punct profilul personal...
Acest topic e bun, n-am nici o treaba cu el, eu doar am amintit o solutie mult mai usoara.
Have fun ;)
Vendas Novas Portugalia
In Romania Timisoara
.... Horezu - Valcea ..... tot oltean care va sa zica ... ! Dar, de sub munte ... .
Videle TR.-Bucuresti-Europa[Spania,Austria,Germania,Italia etc] :cheers:
IASI cica e too short
Iasi, bun si pe acolo ajung des. am locuit multi ani in el si tot acolo am facut si facultatea
Brasov......cica si asta e too short:D
sunt din bucuresti linga peruvizion
Parla - 23 Km de Madrid
Tg ocna de Bacau linga Slanicul lui moldovean! :clap:
Bucuresti -Crangasi - pod Grand linga Peruvision :clap:
Ce spuneti ne bagam de o bere:D cei care sunt din Bucuresti?:beer:
..botosani..
iesim la bere si la :band: