Au vrut sa scape de prosti si le-a iesit!Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Au vrut sa scape de prosti si le-a iesit!Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Parafrazind titlul topicului,a ars doar o hala in cartierul Titan:gratar:
Sa stai in Europa (nu in RO) si sa votezi impotriva ei este ca si cum ti-ai taia craca de sub picioare ,ca sa vorbesc frumos.
"Expresia zilei: S-a dus bou și s-a-ntors vacă"
Tot ce contează este ca, a ales România si nu diaspora președintele României, sa fine în ceas bun !
au inceput sa apara filmari cu cocalarii,oligofrenii,dezxatii care au sustinut haurul in diaspora,asa zisi patrioti.evident votarea sa facut cu manele la maxim/vai mama lor.
A fost doar 66%.Quote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De ce nu ai votat cu cine a spus UDMR?
Sunt născut în România BH. Marghita din părinți secui, am învățat limba română la 5 ani, deci UDMR ar spune toată lumea, dar nu am chiar nici o legătură, personal urăsc mentalitatea care există în țară vecină despre România.Am învață la școală în limba Romana. Mă simt mă român decât mulți alți, deși în situația actuală. Nu am votat, opțiunea pe care o susțin nu a ajuns in turul 2.
Cat despre procentual, am făcut referință strict la grupurile la care am acces în Italia.
Ce sa zic eu Nu am facebook ,tik toc etc nu ajuta la nimic bun,pierdere de timp in special aici in IT..cit despre ai mei colegi inca nu sau lepadat de CG sau Simeon inca mai au dureri de cap.Sper sa le treaca cit mai repede. Problema e cit se poate de complicata pt ca sa nascut o miscare care la noi in tara nu era .acum 5 ani daca ziceai ca esti suveranist cu fata ruseasca toti se uitau la tine ca la masini straine.EU ma intreb Unde este securitatea sau polizia etc ? Sa speram ca Nicusor va face treaba.
Sanatate si bere de Timisoara..
MO @fery eu sint din TM fratelia La mine pe strada erau de toate felurile de la tigani la italieni bulgari nemti unguri etc eram prieteni totzi nu era discriminare, de sarbatori mergem din casa, dar in alte zone nu e asa ,mai ieri un coleg zicea : cum de FRITZ al vostru primar de tm deschide gura ca nu e roman...no comment. mentalitatea e totul . SANATATE si bere de tmQuote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]