Aceleasi parghii care au bagat HAUR acum 4 ani in parlament au muncit sa ia Georgescu cu asa un scor.
Cei care l-au votat stiu ei de ce!
Da pot sa ma gandesc doar la mana ursiei!
Printable View
Aceleasi parghii care au bagat HAUR acum 4 ani in parlament au muncit sa ia Georgescu cu asa un scor.
Cei care l-au votat stiu ei de ce!
Da pot sa ma gandesc doar la mana ursiei!
Ai votat gresit !
Să nu spui ca ai votat cu noul Mesia?
---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 00:38 ----------
Oare e intamplator ca o matusa (bisericoasa) a nevesti-mi, i-a dat ieri mesaj ca e vremea celor de pe locul 5?
Reteta succesului cu iz legionar, sustinuta religios in locuri in care propaganda politica nu are ce cauta, o palma meritata arogantei politicienilor actuali. Propaganda sovietica jubileaza.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Citat din Wikipedia despre Georgescu:
La ce bocanci urmeaza, zic sa ne pregatim chilotii captusiti cu tabla.Quote:
...în februarie 2022, a revenit asupra declarațiilor sale asupra lui Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu, specificând că au făcut „și fapte bune”, iar despre asasinarea lui Nicolae Iorga și a lui Armand Călinescu la ordinul legionarilor a declarat: „Când istoria este mistificată, nu ai ce să discuți”
Depinde cu cine intra in turul 2. Daca intra covrigu e problema! Altfel, mai avem o speranta.
Partidul comasat roman este istorie, cuplul contra naturii cio-ciu de asemenea.
La cat au batjocorit (cu perversiuni) astia poporul...
Sper sa culeaga urmatoarea "recolta" duminica, dupa merit.
PS Observatie: mai corect era titlul:
Eu NU votez cu NICU
Exact. Este meritul pnl+psd impreuna cu lucru bine facut. Sunt curios, in turul 2 pe cine vor sustine?Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Prieteni, nivelul de trai nu mai poate creste curand, deja se platesc toate pe datorie in Romania, nu poti sa acuzi PSD ca nu a dat la popor, din contra, a dat prea mult facand inflatie.
Vrem toti sa facem vacante la NISA si Dubai sa mergem la shoping la Paris si Londra, asta nu se poate azi si nu se va putea niciodata.
Credeti voi ca daca vine Mesia asta poate creste veniturile romanilor? Si in alta ordine de idei daca le dubleaza oamenii fac brusc datorii si automat inflatie si o luam de la inceput.
Restructurarea statului ar fi de facut desi ma indoiesc ca se va baga careva !
In alta ordine de idei, cat timp e mai lesne sa faci banu afara ce interes ai sa stai angajat in Romania?
Cat pib-ul la altii e mai mare or sa fie salarii mai mari acolo, si automat se depopuleaza tara, scade PIB-ul si se fac datorii mai mari.
Basescu a avut curaj sa taie venituri, a repus tara in parametrii normali macroeconomic si la ce i-a folosit?
A venit Ponta si a dat la toti, ca incepuse iar sa fie ceva la visterie.
De ce nu vorbeste nimeni la tv despre ce se poate si ce nu, si in alta ordine de idei, presedintele nu are atributii economice.
Pana una alta, exista multi in Romania care o duc bine!
Poate n-are legatura cu banii, nu toata lumea pune banu' pe primul loc!
Ce ar fi daca pe primul loc e pusa DEMNITATEA?
Inteleg, nu toata lumea vrea sa fie tratata corect, intr-un mod DEMN.
E mai comod ca si ghiocel.
Proruși și / sau antiamericani anti europeni, aia sunt în categoria descrisă de tine.
Este un succes de moment. Avem turul 2 in care putem sa indreptam ce altii au stricat!Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]e, cand scriam ca ai votat gresit, scriam ca ai irosit votul tau votand...un perdant. Dimineata am aflat ca mai avem...inca unul ! Tandemul asta, nefiresc de altfel, nu ar fi trebuit sa existe indiferent de conjunctura vremurilor. Nu-i vad depunandu-si demisia nici pe unul, nici pe celalalt. Teatru ieftin !Iohanis si Ciuca au distrus si compromis un partid ! Trenul e pierdut. Ciolacu nu a avut ce sa distruga. PSD-ul era distrus la preluare. A avut doar impresia ca l-a revigorat. Conducerea actuala a USR-ului sper sa nu cada in "cursa superioritatii" asa cum a cazut conducerea trecuta a lor....crezandu-se superiori si dandu-si aere nefiresti. Nu aveam cum sa nu o votez pe Lasconi !Prin anii 80 si ceva, am fost colegi de an, la seral, la facultatea din Petrosani. Era reporter la un radio sau televiziune locala. Tot zambitoare si binedispusa era.
Calitatile perfecte pentru un presedinte. Dar de cunostinte elementare de engleza , politica externa , sau de comportament care-i lipsesc ce rost are sa discutam:) .Quote:
Originally Posted by parpaneata [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Simplu : Ce canditat la presedentie trecea un interviu simplu la angajarea intr-o firma serioasa sau corporatie (privata).
Trebuia sa ne alegem presedintele cu care , prin absurd , trebuie sa trecem un raboi si clar ca nu era generalul .
PS. NU am fost la vot pentru ca nu am gasit un raspuns si nici in Mesia nu cred.
Bah, ma bufneste risul cind ma utt la TV si îi vad pe pesedezi aliniati în spatele lu covrig ca la înmormîntare. Ce fețe de nevinovati au jigodiile!
A aparut salvatoarea natiei, Fierea, e calare pe situatie :)
De cînd pîndeste momentul asta.
Mai grav e ca Mezia cel cu capu, are talent in identificarea fraierilor, ii gaseste cu protocoalele tic-toc, si brusc au o revelatie, se cred "alesi"
Nu sunt sigur daca uRsia sau Trump si-a bagat coada, vedem in timp.
La bulgari au "reusit" uRsii de mult, si fac alegeri de 3 ori pe an.
Vesti triste azi, votez si sustin pe Lasconi!
Am scapat noi de Ceausescu si Dragnea scapam si de alti paraziti ideologici!
LE:
Pe asta l-au votat generatiile ratate.
O sa vorbim aici despre asta!
Si cititi[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu cred, nu pot sa cred! Daca apare vrajitoarea, suntem intre Scila si Caribda, o stramtoare prin care nu vom putea pentru multe decenii de acum inainte. Au fost 45 de ani de bolsevism urmati de 35 de ani de democratie securisto-scartaita. Ce ar putea sa mai urmeze?Quote:
Se pare ca PZD si-a tras-o singur, s-a respectat regula ca cel putin membrii lor din sectiile de vot sa voteze cu $IEmion.
Traim vremuri ciudate!
LGBQXYZ? :santadance:Quote: