La un soricel unde ii intra capul ii poate intra si corpul... la mine centrala e pe perete la inaltime si singurele accese sunt prin pat-urile (jgheab-urile) de cablu si alea erau cam pline... deci imagineaza-ti cum a intrat in centrala :D
Printable View
La un soricel unde ii intra capul ii poate intra si corpul... la mine centrala e pe perete la inaltime si singurele accese sunt prin pat-urile (jgheab-urile) de cablu si alea erau cam pline... deci imagineaza-ti cum a intrat in centrala :D
asta crezi tu
iti spun ca soriceii merg pe tencuiala foarte usor
am vazut cu ochii mei ca pot sa urce un perete destul de usor
cu gherutele lor fac multe
Noh asta deja nu mai stiu... ce e sigur e ca la mine nu a avut cum sa intre prin gauritele foarte mici de aerisire ale centralei deci numai prin jgheaburi a putut intra :dance:
Oricum a fost ultimul sport extrem practicat de my Jerry :cool2:
Da, aici ai spus-o super tare, mi-a placut mult. :grin: Mai bine cadea prada, sarmanul, unui motan. :cat:Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu sunt analoguri, il folosim pana ajungem la cristal...:comp:[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]?
Daca e cald shi bine, vizionam zi shi noapte cele mai bune emisiuni shi fotbal de pe gbox, ce conducere ne mai trebuieshte?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am fost chemat sa repar un televizor. Ajung la adresa - deschide o tanara gospodina. Intru in camera, deschid ladita cu instrumente shi incep a scoate: ciocanul de lipit, voltampermetru, surubelnita, pensete etc. Apoi scot sapuniera (in care tin aliajul de lipit shi colofoniul), periuta de dinti (cu care curat shi spal placa) lame de barberit (cu care tai mai bine) s.a. Gospodina se uita atent la ceea ce scot shi ma intreaba: "Dumneavoastra ce, ati venit sa innoptati la noi???". Eu raspund: "Nu, asha ma pregatesc eu de o raparatie serioasa". Ea raspunde: "Dar vad ca v-ati luat shi sapunul, shi periuta de dinti proprie, lamele de barbierit!!!"
P.S. Mai bine spuneam ca da, poate ieshea ceva...
regrete tata , regreteQuote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ai dreptate , daca ea s-a gandit sa te intrebe cred ca si vroia sa i dai un raspuns pe masura : -Daca necesita mult timp operatia o sa fiu nevoit sa ma sacrific :lol:
Vine in atelier la meshter un om shi aduce un televizor. Meshterul il intreaba ce s-a intamplat?
- Vizionam ieri un film shi ma scobeam cu shurubelnita in urechi cand deodata dispare sunetul???
Meshterul ii spune:
- Mai bine te scobileai cu o spita shi disparea shi imaginea, shi reparam acum ambele defecte!!! :D:D:D
Monitorul...
SE pregatashte sa-si ia zborul...
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
Locul de munca...
ai pus gresit pozaQuote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Toti o sa ajungem asha daca vom sta mult la computer... :comp:
Electronica pentru femei...........
Daca nu avem timp real, il folosim pe cel virtual!!!!
A prins radacini!
Gata cu jocurile!?!?!?
L-am batut in cuie...