-
Cred ca omul se refera la programele Zeonbud S2 T2-MI de pe 4.8E.
Intradevar transponderul 12188H30000 pune probleme la receptie dar 12341H3000 poate fi scanat si memorat de tunerele Si2166 sau placi dvb.
Dar nu știu de ce
---------- Post added at 08:56 ---------- Previous post was at 08:38 ----------
Vad ca pe 12188 se scanează si se memoreaza doar Pryamiy, însa manual și nu cu Mira. Nu am lumina pentru ca e Irdeto
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Receptionezi și 12188 T2-Mi de pe 5E?
-
Exact alea S2 t2-mi nu mi le adăuga de pe satelit sus la 54.9°
Singurul care mi le adăuga este Alpha x
-
Ar fi interesant de aflat de ce unele programe T2-MI se receptioneaza, iar altele nu, chiar daca este vorba de același receiver.
Cele de pe 54.9 din pachetul RTRS, tot T2-MI nu pun probleme la recepție, în schimb pe 5E sunt transmisii in format aparent identic pe 12188 si pe 12341, ambele din pachetul Zeonbud. .
Cele de pe 12341 sunt scanate și memorate, cele de pe 12188 nu?
De ce?
Mă refer la pachetul Zeonbud de pe 4.9E
-
Scuze...din viteza nu am citit: mi...
-
La 12341 este un TP transmis doar in S2X ! cel de la 12188 T2Mi are regim de feed codat !
si se adreseaza unui provider terestru DVB-T2. A mers acum vreo 2 ani cat era in teste ...
dupa ce l-au codat s-a stins ....
-
Receptoarele acestea Mira X 2000/3000 au plugin blindscan functional ? Poate proba cineva pe un satelit obisnuit 7est / 10 est sa imi spuna in cat timp scaneaza si daca are sensibilitate buna ?
-
Sa ști că sensibilitatea este aproximativ cat a lui golden Alpha x.
La calitate de 5% merge fluent iar dacă e 0-5% face macro locuri și are momente când e peste Alpha x .
-
Mi se pare perfecta comparatia ca sa inteleg cat e de sensibil pentru ca am avut Alpha X deci stiu ce poate acel receptor. Inseamna ca e totusi mediocru. Pare sa aibe sistem de operare inchis. Nu este enigma2. Multumesc.
-
Salutare... Am o mica mare întrebăre care este codul din meniu pentru a adăuga meniul de key? Am incercat 9339 ssi nu face nimic apoi 9333 și îmi resetează receiverul.
-
Nu are asa ceva ! ai Oscam !!!
-
Probabil e pe portul 8888
-
Mersi de răspuns. Din ce am analizat trebuie întrat pe ip lui port 8888 apoi acolo în Oscam setat la oscam key