Am mai facut o imbunatatire ... cablaj si urmeaza o carcasa si o mufa la 90grade :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Am mai facut o imbunatatire ... cablaj si urmeaza o carcasa si o mufa la 90grade :D
Am spus clar ... Produsul chinezesc produs de wavgat e incompatibil cu sketch-ul produs de stailus.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iată boardul sa nu mai zici că e poveste scrisă de dragul de a vorbi.
Acum am board nou luat de la optimus digital scris corect și compilat și cu o sarma lunga de 1m la etajul 5/10 prind până și pirați noaptea.
Va ziceam de Skoda swing. Pe acela daca nu am circuitul de intrare la antena care îl am pe mașina, în apartament prind slab multe radiouri...
Problema se pune in felul următor că dacă vrei să ai tef6686hn trebuie cumpărată o navi între 6-14mil. Ori nu stau acu să cumpăr radiouri de e top pentru a prinde semnale slabe și având calitate. Tot căutând pe net am găsit soluția asta la nea Nicu și am zis sa o fac și eu.
P.s nu am mania navi pe mașina... Eu am gps și radiourile masinii.
tef6686hn
la ora actual acest chip echipeaza si radio-uri a caror preturi de vanzare sa fie max 350 de lei in magazinele de specialitate
deja in comert se gasesc aparate de radio de masina cu data de fabricatie 2018-2019-ian 2020 si care sunt echipate cu acest chip
lista cu radio-uri verificate/testate de mine ca fiind echipate cu tef6686hn
pioneer deh-s100 ubg------F8601
pioneer deh-s100 ub-------F8601
pioneer mvh-s110 ubw----F8601
pioneer mvh-s170 ubg----F8601
pioneer deh-s170 ubg-----F8601
pioneer deh-s190 ubg-----F8602
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] mvh-s170 ubg----F8601
ce de sa arunci cu banii multi pe navigatii sau radio-uri de top cand cu suma de 150 de lei iti cumperi un radio cu tef6686hn (second-hand)
succes si receptii DX tuturor
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate nu ai inteles bine, sustin ideea de radio DX manufacturizat din module.
Eram curios ce kkt de arduino cumparasei.
Mai bine zii ce user vechi ai pe forum si treci la categoria "varstnici" evident avand o atitudie corespunzatoare.
Bafta la receptii !
Cam asa receptioneaza si se aude TEF-ul in comparatie cu Sony !
Pe 105.5 mhz este local Digifm cu 10kw putere iar pe 105.6 este Radio Resita Semenic de la 170 km ! Sunet mai clar pe TEF !
96.8 Favorit de la Bechet... pe TEF zgomotul este mai coborat decat la Sony si se poate intelege !
Contul vechi sigur nu este banat, cred ca a uitat parola si nu si-a batut capul sa o recupereze.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Inca un test
Scurta comparatie intre tunere cu cateva semnale foarte slabe si in conditii de receptie dificila...unu sau doua posturi puternice pe frecventele alaturate.
Pe piață au aparut tot felul de sisteme ieftine numite Android-Tesla type car-infotainment system dedicate pentru diverse modele de masini
Chipsetul radio este ST7786 la marea majoritate. Este neperformant si insensibil. Ar fi posibila inlocuirea cu un NXP 6686?
Softului original 8227L contine si driverele pentru NXP 6686 in cele mai multe cazuri.
salut Marsel,
am si eu acelasi model de tuner ca cel din fotografiile tale, trebuie cumva inlocuit cristalul de quartz la el?
parca am citit pe alte site-uri ceva ca nu ar merge cu arduino decat cu un Q de 9Mhz
Da quartz de 9mhz...
Am facut o varianta cu display.
Aici versiunea XDR-GTK modificata pentru TEF6686 si schita pentru arduino cu care functioneaza versiunea de XDR-GTK-TEF6686 Edition.x64
Multumiri: Konrad Kosmatka, Stailus, Voxit.
Schita arduino pentru TEF6686 si softul pentru windows XDR-GTK-TEF6686 Edition se pot descarca si de aici :
Am personalizat softul XDR-GTK de la Konrad in GTK-TEF6686_v1.1 pentru tunerul cu cipset TEF6686(F8602)
Se poate descarca de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am inceput sa traduc in limba romana programul GTK-TEF6686
O mica previzualizare a GTK-TEF6686 in limba romana !
Misto. Vreau si eu o scula din asta. De unde se poate cumpara?
Din china de pe aliexpress.
Ai cuva gcode de la ele ?Quote:
Originally Posted by bonou2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]