Daca iti da numai 1 cardQuote:
Originally Posted by optimus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci doar locala si tu vrei sa dai doar locala pui asa F: user password 0 0 0 { 0:0:0, Caid:provider:1 }
Printable View
Daca iti da numai 1 cardQuote:
Originally Posted by optimus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci doar locala si tu vrei sa dai doar locala pui asa F: user password 0 0 0 { 0:0:0, Caid:provider:1 }
Ok.Mersi pentru raspuns.
Buna tuturor
Am o problema pe care nu o pot rezolva:
Pe un anumit provider(sexview,13Est) - desi am mai multi peers cu card local pt acel provider mie CCcam imi deschide programele dupa circa 30-50 de secunde. Cand decodeaza imi spune ca ecm-urile vin din distanta unu si ping 100-400 milisecunde.
Nu am freeze, merge bine, dar cad schimb canalul tre sa stept 30-50 secunde pana apare imaginea.
Voua cum va merge ?? Exista vreo solutie??
Multumesc pt raspuns.
Alex
Adaugi in CCcam.prio linia:
P: 500:0
sau
P: 500:32000
Asta ar fi una din solutii.
Sal am si eu o intrebare:cum pot face sa nu mai freezeze sky italia am local sky italia , si nu am mai mult de 30 clienti,este cardul vechi si este direct in cccam fara newcs.
Salut ,
Am si eu aceeasi problema ca si alextm.
Am avut gbox+mgcamd, si a mers fara probleme
dar acum pe cccam, keyle jiji le ia din softcam.key (asa lua si mgcamd)
Si tot asa, cand schimb canalele dureaza f mult pana apare imaginea.
am un singur peer, care nu are keya de jiji.
Chiar daca canalele sunt de la acelasi provider, cand schimb de pe unu pe altul ... dureaza mult pana apare imaginea.
Ma poate ajuta cineva pleaseeee
Sal sa inteleg ca tu ai freez pe tv de la localul tau de sky ? daca e asa e aproape imposibil ... de obicei face freez la parteneri tai , dar niciodata la tine cred ca e o problema de hardware daca e asa ...ai incercat sai faci overclock ? (SERIAL READER: /dev/sci0 6000000 #SKY ITALA) sau alte valori mai inalte... ai incercat si cu alte emulatoare (gbox...etc..) face la fel? te rog da mai multe detalii ce tip de aparat ai? ce linie ai de net ...Quote:
Originally Posted by titolazio7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta vroiam sa intreb dk ar trebui sa-i fac overclock ,am sky it local +cccam 2.0.9,dm 500s,gemini 4.6
Pentru parteneri de share ar fi mai bine un overclock dar eu nu am inteles daca aceasta problema se prezinta si la tine pe tv sau numai la parteneri ?Quote:
Originally Posted by titolazio7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La parteneri ,eu am si un dbox2 legat client si acolo freezeaza
Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult #Mondo:cheers:
Acum merge bine!!!
Ok atunci trebuie sai faci un overclock sa eviti folosirea programelor emule bittorent etc care creeaza mult trafic limiteaza numarul de hop la ccccam nu folosi mai mult de no {0:0:2}de fapt incearca sa pui no {0:0:2}la cativa care crezi ca ai ceva interesant de vazut restul te sfatuiesc sa iei numai localul no {0:0:1} si merge perfect limiteaza nr de reshare in F la 2 hop maxim F: xxx yyy 2 0 0 { 0:0:2 } {} {} incearca asa si ai sa vezi ca o sa se imbunatateascaQuote:
Salut lume,
cine ma poate lamuri si pe mine intr-o privinta ?
Eu cand creez o linie C , pentru share fac in acelasi timp si linia F
Ex :
F: user1 pass1
si ii trimit lui :
C: adresamea.no-ip.biz 12000 user1 pass1 no { 0:0:3 }
Pana aici cred ca e corect.
Dar ce se intampla daca cutarescu trimite linia mea C unui, sau mai multor prieteni , care la randul lor o adauga ca server.
Eu , avand linia F , care accepta userul si password-ul respectiv ... voi da share la toti care au trecut linia mea C , chiar fara acordul meu ?
Sau varianta nr2 : userul respectiv nu mai are nevoie de mine , si ii da linia mea unui prieten si o sterge de la el. Eu nu am cum sa stiu asta nu ? si ii dau share prietenului aluia.
Chiar nu stiu daca se poate intampla asta.
Multumesc
Cand creezi un contact cu o alta persoana configurarea se face in felul urmator
F: user1 pass1 2 0 0 { 0:0:2} {} {}adresalui.no-ip.biz #in felul asta numai acest host poate beneficia de cardul tau
in cazul ca nu functioneaza (se mai intampa) poti controla cu CCcaminfophp 0.9 la PAIRS
acolo poti verifica liniile C la care user corespund daca unul are culoarea violet atunci userul respectiv sta pe alt server decat ala al lui original are alt ip in acest caz il contactezi si discuti cu el (nu il sterge deoarece se intampla des sa fie hakerat si sa i se fie furate liniile mai bune printre care si a ta)deci discuti cu el apoi daca e hakerat schimbati paswordul si userul la linie daca e un baiat din astia "istet" care mai imprumuta liniile la altii decizi tu dupa placere restul aa uitasem nu se poate vedea in simultan cu acelasi user si pas deci ori vede unul ori altul daca au doi aceiasi linie dar creeaza probleme
Salut, am local Dolce full minus pachetul maghiar, dar nu imi deschide programele xxx.
Folosesc CCcam 2.0.9 si am pus in cfg linia PIN: /dev/sci0 0000. Oare care-i baiu'?
Nu merg "xxx" - urile de la dolce pe cccam.
Din cate stiu nici pe gbox,doar in rec-ul oficial.Sorry.
Da argumente repetate la infinit.
Ca orice PPV care "se respecta" are si in sistem de imperechere card cip decoder pentru a impiedica "redifuzarea" acestora in retea sau vizionarea pe un alt decoder in afara de cel oficial.!
M-ati luminat, eu aveam impresia ca programele xxx sunt un pachet "extra" obisnuit si nu de genul PPV in care se plateste fiecare eveniment transmis in parte.
Multumesc.
Am sa incerc sa pun maxul pce ccam mi se pare interesant.