-
[Zgemma] Cobralibero-Team Image
LAST MODIFIED 24 Jun 2022
Version : 8.2
h9 combo emmc.zip-usb -> DOWNLOAD
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
h9 combo-recovery_emmc.zip usb -> DOWNLOAD
-
Salutare, am gasit acest receptor, la revenirea acasa, fara retea, fara semnal HDMI, fara afisajul frontal... mai are doar ledul verde de power on care nu reactioneaza la telecomanda. Era pus pe o tripla cu protectie de 16A, pe care am gasit-o declansata. Toate sculele de pe acea tripla functioneaza fara probleme, inclusiv alimentatorul acestul receptor... Mai are vreo sansa de a fi adus la viata ?? Eventual cu HiTool ??
-
La ce tip de televizor îl folosești? 4k? Sau HD?
Încearcă să îl pui la alt tv 4k.
Poate nu are nimic , ci doar s-au schimbat de la un restart rezoluția de ieșire din hdmi și nu îl vede tv-ul.
-
Nu are nicio treaba Tv-ul cu lipsa afisajului frontal si a retelei.
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], daca ati gasit protectia declansata si sursa e ok, ar trebui verificata placa de baza a receptorului. Pana la HiTool, poate aveti noroc cu electrolitici umflati ce necesita schimbati; pentru inceput, demontati capacul si puneti o fotografie cu interiorul.
-
La electrolitici deja ma uitasem si par intregi la ochiul meu... Dar am luat placa la studiat sa vad daca e multistrat si m-am uitat mai atent pe dosul ei cu telefonul pe zoom. Si am gasit acest condensator SMD crapat... se simte si daca dau cu unghia peste el ca e pocnit. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Cu un multimetru verificati dacă nu aveți scurtcircuit pe traseul de intrare curent continuu al aparatului; butonul de alimentare generala desigur apăsat.
---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
Condensatorul pare conectat pe alimentarea cardului SD.
-
Verifica tensiunile pe condensatoare si daca totul pare ok vezi daca ai ceva conector de seriala.
-
În momentul în care am vazut mărimea de 3mm a SMD-ului, am constatat că mă depășeste această depanare. Am împachetat receiverul si va ajunge la userul Gosnerg, de pe Elforum si olx. Dacă știți vreun motiv pentru care să nu îl trimit spre acest user... vă mulțumesc pentru a doua oară.
-
Daca l-ai cumparat de la el si ofera garantie nu vad de ce nu. Mai este si varianta cu un centru de depanare din zona ta sau un user calificat care locuieste in apropiere; solicita aici pe forum ajutor.