-
Cred ca pana la urma dupa atatea indrumari si sfaturi ( va multumesc la toti care m-ati sfatuit/dat exemple ) voi ramane la varianta 2 , adica - lnb octo + amplif tv cu 8 iesiri si asta e
Nu am gasit vreun model de multiswitch la care sa scrie concret 4 x IN SAT ( adica sa nu fie impartit pe subdomenii ) si in acest caz NU o sa fac pionerat sa vad practic daca functioneaza sau NU un multiswitch cu un lnb quad
Asta e , voi avea un ''manunchi'' de cabluri , dar macar stiu ca imi va functiona asa cum trebuie
-
Dacă ai cabluri mai de calitate cum sunt cele tri-shield, adică ecranate de 3 ori nu se pierde prea mult din semnal nici la distante de 40-50 metri.
Personal am pus o antenă la cineva pe partea opusă a blocului şi am ocolit blocul şi a trebuit 45 metri de cablu , dar semnalul a rămas ok.
De prima dată m-am gândit că un lnb octo ar fi ok , dar tu ai pus şi condiţia de dvb-c însumat cu dvb-s/s2 care dădea peste cap tot că trebuia însumat cu fiecare fir /cablu n parte,iar atunci m-am abţinut de la a da un sfat.
-
Te rog frumos da-mi niste exemple de ''cabluri mai de calitate'' , daca nu se poate aici ca sa nu fie interpretata ca reclama , un PM mi-ar fi de ajutor
Eu ma uit dupa ''clasicul'' cablu ecranat cu tresa si fir central de cupru , fara alte ecrane ....
-
simplu, pe Google scrii : cablu coaxial trishield.
Vei gasi cateva zeci de pagini printre care, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]si [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Sunt mai scumpe aceste cabluri cu ecranare suplimentara, dar cum a spus şi colegul e plin google ul de exemple ce rost are sa îţi dau eu.
Dar merită, nu se pierde din semnal pe distanţe mari sau pentru cei care sunt pasionaţi pentru semnale la transpondere mai slabe-receptii dx