mai exista o modalitate, dar asa e cel mai simplu si n-are rost sa te complici. vad ca ai putine posturi, asa ca, daca ai probleme, spune si te ajutam cum putem
Printable View
mai exista o modalitate, dar asa e cel mai simplu si n-are rost sa te complici. vad ca ai putine posturi, asa ca, daca ai probleme, spune si te ajutam cum putem
Gata... instalat si merge super... in limita subtitrarilor care exista...:)Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am instalat-o am setat si atributul 777 dar tot nu vrea sa i-mi arate cardurile si distanta... mai trebuie facuta vreo setare?Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc
l-am pus si eu, nici mie nu-mi arata. daca-i da cineva de cap sa strige tare
:lol: Exact acelasi lucru l-am patit si eu cu nabilo. Dar exact, adica,Quote:
Originally Posted by don Pedro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
adica apare pe ecran Nabilosat, dispare cateva secunde apare iar, si tot asa.
Am pus din nou gemini 4.3.1. Asa l-am cumparat, e in garantie, sa il repare daca vand clone la pret de original. Nu mi-a crapat la atac, si nu stiu de ce, desi am clona cu mac cu 00:12 si aveam GP 431, dar astept sa crape sa mi-o repare :P
Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu are cum sa arate cardurile ptr ca lipseste in plugins fisierul ptest.Il iei din alt skin si il bagi in plugins fara sa setezi atribut.
Postasem eu un skin dar nu stiu daca mai e valabil linkul.
Quote:
Originally Posted by matrix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se rezolva mai repede daca aveai un backup de Nabilo , aveai timp sa il bagi cand se initializa .
Hooooo hoooo hooo !
M-ai bine as fi lasat Nabilo! :)
Azi dimineata mi-a crapat clona.... :( ( "Adios amigos" si tot tacamul... )
Am sunat la Elstar, au zis ca o repara , dar in minim 2 saptamani, poate o luna.
Si transportul e pe cheltuiala mea. :(
Neserios din partea lor, in conditiile in care atunci cand am cumparat clona m-au asigurat ca de fapt e original,
iar dansii mi-au trimis-o cu GP341 instalat deja. Ma rog....
In consecinta, am respectat indrumarile de pe acest bun forum,
si dupa 2 ore de munca (in care am transformat un JTAG de Strong intr-unul de Dream :) ), am reusit (din prima :P ) sa repar clona.
Acum vad ca am MAC de original, asa ca am lasat JTAG-ul lipit de DM si am reintrodus GP 431, asa, ca sa vad daca mai crapa cu MAC de original.
Va tin la curent.... Daca imi apare iar urarea "Adios amigos", trec definitiv pe Nabilo. :)
atat nabilo cat si nemesis sunt imagini foarte bune. nemesis e mai actuala in schimb. ca si curiozitate, imaginea de fundal cad scanezi un satelit e aceeasi la ambele imagini.
@matrix intra in /var/tuxbox/config/enigma in fisierul config, si spune-mi te rog, ce mac i-ti apare?...
Multumesc
Spune-mi, te rog, un cuvant cheie dupa care sa caut Mac-ul in fisierul acela congif imens, fiindca nu gasesc nici o insiruire de caractere in acel fisier care sa semene cu un Mac.
Oricum, atat Dreamboxul, cat si prin telnet, cu ifconfig, imi arata Hwaddr 00:09:34....
network/hwaddress=00:xx:xx:xx:xx:xx unde xx sunt restul de cifre
il gasesti spre sfarsit pe unde este si timezone
----------------
Sorry, am cautat dupa hwadr, dar nimic.
Am gasit doar rezultate ale cautarii dupa "network", si anume doar acestea:
network/connectionType
network/dosetup
network/samba
network/usedhcp
network/webifport
dish_network_epg
network/dns
network/gateway
network/ip
network/netmask.
Sigur trebuie sa fie in acest fisier?
Deci... var/tuxbox/config/enigma si gasesti fisierul config cu atribut 644
Asa arata la mine...
...
s:/elitedvb/language=ro_RO
s:/elitedvb/network/hwaddress=00:xx:xx:xx:xx:xx
s:/elitedvb/timezone=(GMT+02:00) Bucharest
...
PS
in telnet si mie i-mi arata mac-ul pe care l-am pus eu...
La mine arata asa:
....
s:/elitedvb/language=ro_RO
s:/elitedvb/timezone=(GMT+02:00) Bucharest
....
fara linia de la mijloc .. :)
Atentie, am folosit indrumarile de pe acest forum, dar softul l-am gasit undeva pe zshare, nu stiu daca e acelasi cu cel de pe acest forum, fiindca acela de pe acest forum nu puteam sa il downloadez. Eu am folosit un soft facut in Grecia, ceva cu numele Jtagdm500AIO... Vedeti si voi daca e acelasi. Am pus MAC nou in fisierele 2alps sau 3philps, in loc de 00:09:34:xx:xx:xx (editat cu notepad, inlocuind x-urile) si apoi am incarcat in receiver.
M...da, interesant, am sterso si am restartat si vad ca s-a creat din nou...
Cu ce soft ai rescris boot-ul?
Cred ca o sa ii bag din nou Jtagul in "bot".... :)
PS
Acum sunt curios daca pe originale apare aceasta linie....
Softul si tutorialul e la postul meu anterior,
in attachament.
pe "NEMESIS" deschizi cu dcc 2.95 : /var/tuxbox/config/enigma si in dreptul fisierului "config" click dreapta si view si iti apare o lista numita sus ca titlu scrie "datei viewer > config" si te duci spre sfarsitul listei si la linia : 359 s:/elitedvb/network/hwaddress=xx:xx:xx:xx:xx......
da este acelas soft de pe link-ul care l-am dat si eu aici de descarcat (topicul 56) : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai Matrix a pus din nou Gemini,nu are Nemesis pe el.Oricum daca ai mac de original poti sta linistit,e testat de mine si alti useri care ne-am schimbat deja mac-ul cu unul original.Gemini 4.3.1 merge fara nici o problema si time-bomb e prezent pe receptor,dar nu mai actioneaza din cauza mac-ului.Probabil firmele se feresc sa puna mac "original" ca sa nu aiba probleme.Ei pun mac-ul care e trecut pe cutia sau eticheta receptorului si gata.