Am reusit...dar nu stiu cum sa pun print screenul aici..
Printable View
Am reusit...dar nu stiu cum sa pun print screenul aici..
La aceasta ora (14:00) avem si sunet!...sursur de rauri...pasarele...si un zgomot de fond(fasait) enervant...!
terestru... c54 semnal maxim, canale zero...
Gata...!
Avem si imagine...!!!
SUCCES TVR-HD...!
aproppos...
..ceasul de la TVR e inainte cu 3 min...!
...Un calup de prezentare de 10 min pe care tehnicienii de la TVR il ruleaza ...si-l deruleaza...live...!
yep
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ora asta ceasul e in urma!...21:00 ora Bucurestiului ...20:57 ora TVR-HD...!Quote:
Originally Posted by bobo74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...Intre timp am invatat sa tes covoare ,presuri,plocate,..si stiu cand trebuie cules graul...!...cand e auriu...!!!
...glumeam...!
...super imagine...
..vreau sa vedem si altceva...!
Diferenta de timp e generata de latenta codecurilor......:D:clap::clap::clap:
:cheers:
Glumesc .......sau mai sti...?
ora 07:50:
no signal pe c54, no signal pe c59... no tvrhd...
c30 90% signal - protvhd - working
Intrebare... cu ce key (si de unde) deschideti pe satelit?
la mine apare codat:agresiv:
Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe Eutelsat W2,16E,11471 V 29950 si este free(cel putin aseara la ora 21 asa era)...!
Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sant convins ca la inceperea campionatului se va coda daca vor reusi sa-i dea drumu solutia ramane gbox:)
Nu prea merita gbox pentru 50 de ron.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sant perfect de acord cu tine:)
A codat TVR HD?
Se pare ca da.La ora 7.30 erau codate TVR1, TVR2, TVR HD.Quote:
Originally Posted by ded_cky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da-ti un rescan ca TVR HD inca este free.Au schimbat pid-urile.Quote:
Originally Posted by cristilamb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]