Imi scapa ceva, sigur. De ce ar face-o ?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Imi scapa ceva, sigur. De ce ar face-o ?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din cauza sharingului si a emulatoarelor.
Pai atunci sunt vizate toate echipele de fac imagini pentru cutiute cu Linux cu emulatoare si card sharing...
-o incerc eu... mi`am scris bootloaderul pana acu de vreo 4-5 ori.. deci sunt invatzat deja :)) mi`am si facut schema aceea cu integratul LS245 si parca merge mai repede in sensul ca prind mai repede aciv butonul de write... da poate intre timp va apare un program mai ``evoluat`` din zilele noastreQuote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Probabil nu stii...Quote:
Originally Posted by acidu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Procesorul DM 500s e lent...orice ar apare azi trebuie sa tina cont de lentoarea de reactie a acestuia.. deci nu are rost sa faci un alt loader atata timp cat asta ce e functioneaza...totul e sa ai tu un PC care sa fie lent...
La noul DM 800 procesorul fiind din gama Quallcom incarcarea BL se va putea face cu un Atmega sau chiar un Xilin-J-tag...pe PC-urile actuale...cu procesoare rapide...
de acord cu tine.Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici spui un lucru:
Libertatea de a alege apartine fiecaruia...
deci,
tu nu pui gemini...corect,e dreptul tau...
dragsat pune gemini...la fel e dreptul lui
care-i problema? cum unul spune parerea lui altul si-o spune si el.
de asta suntem aici si nu ... stii tu unde.
Oameni buni nu stiu de ce va certati "clone" sau original tot aia este.Nu v-ati gindit niciodata la legatura dintre dream si asa zisele clone?Eu cred ca sint produse tot de dream dar pt alte piete decit cea europeana.Daca erau sa fie "clone" pina acum producatorii chineji ar fi fost dati in judecata.Si inca ceva suspect credeti ca chinejii nu erau capabili sa bage un mac de dream?Sau poate chiar asta trebuia sa faca diferenta intre original si copie.Totul sa intimplat din cauza ca dream nu reuseste sa isi vinda produsele noi aparute.Cine ar da 200 euro cind cu 80 cumperi o clona?Si care este acelasi lucru sau aproape cu un 500+ sau 600..