SifTeam 1.9.0
Sui nostri firmwares non รจ presente alcun clonekiller per i dreambox 500
adica nu este prezent timebomb...si este o imagine destul de buna facuta de italieni
Printable View
SifTeam 1.9.0
Sui nostri firmwares non รจ presente alcun clonekiller per i dreambox 500
adica nu este prezent timebomb...si este o imagine destul de buna facuta de italieni
Am pus si eu Nemesis. Dar nu gasesc de unde se pot instala de pe server emu (cccam, mgcamd, etc)? Trebuie instalate manual ?Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Referitor la screeshoturi , versiunea pe care am pus-o eu, face si se poate intra cu IE sa faci screenshoturi.
Se instaleaza manual,pachetul cu EMU pentru nemesis il ai aici;Quote:
Originally Posted by don Pedro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nabilo v.0.8 ar fi excelenta, insa a fost compilata prin mai 2007, de aici poate si "lipsurile" reclamate, dar sper ca o versiune viitoare ii va da meritul cuvenit, mai ales ca serverul lor ofera mai mult decat trebuie, Pli este prea "incarcata" si iti ofera spatiu prea mic in /var, Nemesis promite mult si daca nu va fi corupta de IHAD poate candida la titlu de lider. Gemini a fost cea mai instalata imagine, desi are lipsuri este totusi in pas cu evolutia si obisnuinta userilor o propulseaza in top(excludem perioada 15 aprilie cand....au dat cu bata in balta). In rest...este simpla mea parere....si sper ca vom avea parte si de surprize placute din partea dezvoltatorilor.