@mario, toti așteaptă A5 si poate de asta. Si eu m-am gandit la varianta asta la un moment dat. O să-l păstrez la rulota.
Printable View
@mario, toti așteaptă A5 si poate de asta. Si eu m-am gandit la varianta asta la un moment dat. O să-l păstrez la rulota.
Paparneata , hai sa fim realisti
Mecool KIII Pro ii da clasa si lui A4 si lui A5 , cel putin pe partea de hw
A5 va fi o alta chinezarie ( ca si A4 ) la care sa adaugat suport DTS/DD si inca 1 giga de ram si uite asa se ajunge la vorbele mele , cand atentionam/scriam ca fara 2Gb de ram....
Eu chiar inainte de a aparea A4 pe piata i-am scris/comunicat lui MihaiP pe site-ul lui ca fara 2Gb de ram......si altele
Insa pt el nu a fost bine ca ii dadeam niste cerinte pe care le regasesti la KIII Pro si ma banat definitiv pe forumul lui , iar aici face pe ''lupull moralist''
Si sigur va costa peste 600 lei , daca A4 Combo in continuare se vinde in jurul sumei de 500 lei
Ca sa numai scriu de fostul U5 PVR Deluxe ( sau inlocuitorul lui ) cu Hi3798CV200 , avand imagine E2 demult
Nu e ca la ''inceputuri'' cum este imaginea E2 la viitorul A5 , bine inteles cu destule bug-uri inerente oricarui inceput
treaba cu ramii..E RELATITVA....fac referire la general....nu la receptorul in cauza…
e doar o chestie psihologica a omului mai degraba..decat o nevoie fizica a receptorului…..niste bani aruncati in plus pe ceva ce nu e nevoie
nici macar nu ai sa ajungi sa folosesti acel giga ram..
e ca si swap la vremea lui…..toti faceau la swap dar cred ca 1 la suta din receptoare se folosea de acel swap..asa si cu ramu asta..
ce naiba domne tot trebuie sa repet...am un giga ram si nu am ajuns niciodata sa l folosesc la maxim sau sa crape enigma din acest motiv…
kodi...media player cu filme 4k HDR..Stalker IPTV.....HBBTV....si tot nu sta la maxim...pluginuri folosesc strictu necesar
acel ram in plus nu justifica pretul umflat al unor receptoare…
e ca la penis....daca sti ca ai un centimetru in plus...vai sant mai macho
si baietii de la team urile astea fac si ei pluginuri si suport stiind foarte bine cat duce un receptor pe care il sustin...
La Android contează ram-ul foarte mult.
A4 dacă nu pui pe el aplicații multe si ai o lista de canale restransă merge decent pentru 2018.
Partea de informații e foarte buna.
Sa vedem cum se mișcă lista de canale la A5.
Mai , lalaeau.... e vorba de android si INEVITABIL de a instala niste aplicatii/jocuri in plus
Zi-mi si mie cati dintre voi/detinatorii de telefoane cu android :
- mai aveti telefoane cu 1 Gb de ram si ce vers. de android
- cati dintre voi , folositi telefonul fara nici o aplicatie/joc instalat/folosit de voi
Cam acelas lucru si cu receptoarele cu android :
- in primul rand ca e cu android si inevitabil ''te mananca'' palma sa nu instalezi si altele pe langa cele instalate/cu ce vine
- S905D e un ''derivat'' din S905 care dupa cum stim e destul de vechi
De ce nu se doreste un S912 sau Hi3798CV200 , la acesta din urma exista imagine E2 de peste un an
Deci numai e la inceputuri cum e noua imagine E2 de pe viitorul A5 cu S905D
Are dreptate si Konstantine , ca acest brand AMIKO e un brand de dumping sau testari pe banii clientului
Nu stiu despre celelalte receptoare cu soft propiu , dar A4........ si cred ca A5 il va urma.........
Nu ratezi ocazia cand o ai.
Nu ai avut A4 asa ca mai usor cu aprecierile.
Am lasat K3 la Craiova si acum ma dau cu A4 la Bucuresti si sunt foarte multumit.
Am configurat Kodi sa recodeze sonorul 5.1 in AAc in Ac3 si am sonor 5.1 si in Plex (pe kodi).
Apropo, cel mai bun client de Plex e cel din Kodi, face direct play la toate fisierele.
Au corectat alocare tastei OK din CEC, acum e bine, Netflix merge bine si el, mai folosesc Deezer, Jango si Spotify.
Am vreo 4 aparate "dedicate" enigma2 dar nu prea mai vad rostul unui 4k e2 in conditiile in care stau mai mult pe filme (plex sau online) si cablu.
La satelit ma uit sporadic, azi am vazut meciul Sinonei pe UHD1 (4k) direct cu televizorul, mergea si pe A4 foarte bine.
Decat sa tip ca ceva nu e merge bine incerc sa repat eu sau sesizez cuiva care ma asculta.
E usor sa critici , mai greu sa construiesti.
Zildan , ai dreptate
Insa ce imi spui tu mie , eu am incercat/spus lui MihaiP chiar inainte de a aparea A4
Insa nu am fost in asentimentul lui si ma banat pe forumului lui
Deci daca incerci n RO sa :
- faci/indrumi spre bine NU E BINE
- daca critici NU E BINE
Dar in schimb E BINE , cand DENIGREZI USERI ACESTUI FORUM PE FORUMUL TAU ( a lui MihaiP ) si pe aici scrii ca "ti-a lasat un gust amar" (faci pe lupull moralist )
Ii raspund pe aceasta calei lui MihaiP care imi cere insistent sa ii fac dovada precum ca este platit........
27.05.2018 - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - ...........si mai ales cu @mario ... caruia i-am cerut sa faca o dovada publica !.................
Culmea ca in aceeasi zi isi rapsunde singur , eu numai trebuind sa ii dovedesc nimic , in istoria lui de 15 ani din domeniu , il citez de pe forumul lui :
- .......mi-au trecut prin mana circa 100 de modele de receptoare ... unele pentru 2-3 zile , altele definitv , pe unele le-am returnat , pe altele le-am facut cadou si de regula cele mai recente le-am pastrat !.........
Acest mod de a primi cadouri/receptoare pt a li-se face reclama se numeste - TROC
Adica fabricantul iti da un receptor gratis in valoare de........ , tu il probezi insa TREBUIE SA II FACI RECLAMA/DESCRIERE ...........
- Oare acest mod/situatie , nu INSEAMNA CA TE PLATESTE PT A LE FACE RECLAMA LA PRODUSELE LOR ?
- Citi useri de pe forumurile de specialitate au acest gen de ''priviligiere'' cum o numesti tu ?
- Cati fabricanti ai vazut/intalnit in cei 15 ani de activitate in domeniu sa ii dea unui user un receptor GRATIS fara sa ii ceara nimic in schimb ?
Se stie foarte bine ca atat in trecut/prezent/viitor - NIMIC NU ESTE GRATUIT SAU DE DRAGUL...../IMI PLACE DE FATA.........
E bine totusi ca mai scutit de ati face dovada pe care o ceri insistent si ai recunoscut singur modul in care esti platit de Amiko
Zildane , te rog frumos nu sterge acest mesaj/raspuns , fiindca MihaiP stiu sigur ca il va citi
Nu ma mai inscriu pe forumul lui , fiindca....... si nu ii scriu nici pm , fiindca el cere/defaimeaza public pe forumul lui in continuare
Mai bine vorbeste tu cu el si atata timp cat el se leaga de mine in continuare pe forumul lui , atunci eu ii voi raspunde pe acest forum
Ca doar este si pe acest forum membru , cu toate ca nu ar mai trebui sa fie dupa ce a defaimat membri de pe acest forum pe forumul lui
Nici pe celalat forum care e mult mai aspru si nu am intalnit astfel de situatie ca un membru comun sa defaimeze alti membri ai forumului in cauza pe alt forum
E deja atac la persoana ce faci !
Ai scris de zeci de ori asta!
Pai defaimarea si ce face el pe forumul lui - NU e atac la persoana ?
Vezi bine ca el a inceput totul din nou in data de 18.05.2018
Am mai scris eu ceva de A4 sau A5 pana cand nu am citit ce am reprodus aici de pe forumul lui
- Cine a inceput primul atacul la persoana ?
Imi cer scuze pt useri acestui forum ca sunt nevoiti sa citeasca acest off-topic , insa cred ca nici unuia dintre ei nu i-ar placea situatia mea
Mai ales ca eu nu am mai scris/comentat nimic de multa vreme despre A4 , el insa.......
Intre mario/lupu/martiny si mihaip intotdeauna o sa aleg Mihai. Nu exista termen de comparatie intre ei; unul nici macar nu are bacul luat, iar celalalt deja si-a dat doctoratul.
MihaiP nu baga in seama rautatile.
M-am ars odata pe banul meu cu A4, gata cu produsele Amiko, sunt trecute in lista neagra...:oops:
Aparitia lui A5 bataie de joc fara tuner dvb-s2x si multistream...:lol:
E loc de transmis injurături topicul asta.
Cand cumpărați la greu clone de Dream dădeați cu kkt in receptiarele stm.
Apucături proaste.
Zildan , nu amesteca merele cu perele , chiar daca amandoua sunt fructe
Si nu cred ca am injurat sau defaimat/scris cum a scris MihaiP pe forumul lui , ci mai mult un limbaj mai ''iute/piscator'' ( din cauza situatiei create de el ) , deci in limitele decentei
Mai demult am discutat/m-ai rugat ceva si pana sa citesc ce am reprodus aici a fost totul in regula ?
Am mai scris eu ceva despre A4 , ca despre A5 nici nu se discuta/stia
De ce a trebuit MihaiP sa ma denigreze pe mine si pe alt membru al alcestui forum pe forumului lui ( vezi 18.05.208 ) ?
Este MihaiP membru al acestui forum ?
E corect ca un membru al acestui forum sa isi denigreze membri/colegi forumului respectiv unde e si el membru pe alt forum/forumul lui ?
Si aici scrie daca i-se aduc niste observatii ca . il citez '' Ia lasat un gust amar"
Pai mie si celuilalt user oare ce gust ne-a lasat el prin comportamentul pe care il are si ce scrie pe forumului lui vis-a-vis de noi/acest forum
Aici e ''mironosita'' si pe forumul lui ''da la cap'' semenului cat poate , tipic pt unii dintre noi
Eu nu cred si sa ma contrazica cei care activeaza si pe celalat forum , daca am denigrad/vorbit/scris de rau vreun membru al acestui forum pe celalat forum , chiar daca nu coicideam in pareri
Sa il vad ca isi cere scuze pe acest forum pentru situatia creata si numai scrie nimic deningrad despre alti useri de pe acest forum pe forumului lui si consider acest subiect inchis
Revenind on-topic la ce ai scris - Cand cumpărați la greu clone de Dream dădeați cu kkt in receptiarele stm - eu unul nu faceam asa ceva , fiindca aveam :
- o clona de DM500S care si acum e functionabila dupa zeci de ani si cu care am facut scoala/invatat multe la inceputuri
- un Kathrein UFS910 cu STM si pe care am facut scoala/am invatat multe si stii bine ca eu am deschis sectiunea actuala a lui Kathrein UFS910 care e in prezent
Deci........
Nu ar trebui sa asteptam s-a apara A5?Si dupa aceea sa dam parerile.
Laci , intre un logan standard si un logan full option , stii care sunt diferentele ?
- ACCESORILE care se pot monta pe el , asa si intre A4 si A5
SoC-ul e acelas S905 , numai ca e o varianta imbunatatita prin suportul de DTS/DD
Mamirea memoriei au scris multi ca trebuia de la bun inceput sa fie un ''minim'' 2 Gb si de abia la al 2-lea receptor sa tinut cont de aceasta rugaminte
Cat despre imaginea E2 , daca vreti sa fiti voi ''cobai'' lor nu aveti decat
U5 PVR si inlocuitorul lui cu SoC de la HiSilicon are tot android 7 si imagine E2 de peste un an
Insa iti dau dreptate doar ca :
- Banii sunt ai vostri si oricat am incerca unii dintre noi sa va atentionam de niste prb , voi tot inainte mergeti
Nu ma refer numai in cazul lui A5 , ci per general si pt mp-uri sau alte device-uri
Dar ramai cu un gust amar, nu ?Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu simti ceva amara nu au farmec aceste discutii...:santawalk: oare exista mos craciun ?
Schimbare a numelui topicului, hhhmmm... acum arunc la gunoi si ultimul Amiko, asa... de nervi, sa numai vad in casa ceva pe care scrie Amiko...:clap:
Marsel , sincer chiar nu te-am inteles cand ti-ai cumparat A4-le , stiind despre ce e vorba inainte de al cumpara
Insa pana la urma tot la aceeasi concluzie ca inainte ai ajuns
Cat despre gust....... , din pacate cam asa-i romanul ( nu toti ) daca poate sa ii de-a ''la cap'' semenului nu se gandeste prea mult
In peste 10 ani de forumuri , nu m-am asteptat ca un user de pe acest forum sa denigreze pe alt forum colegi de ai lui
Chiar daca nu suntem de aceeasi parere , totusi suntem colegi de forum si presupune cat de cat.......
Legat de schimbarea titlului , cunosc aceasta mentalitate de pe celalalt forum
Cand cineva de acolo facea haz de necazul altuia , traim in RO si asta spune multe
Dar schimbarea titlului prea putin ma deranjeaza fata de situatia neasteptata creata de MihaiP - RRRRUUUUUSSSSIIIIINNNNEEEEE sa ii fie
lasa ca ai ramas cu porcaria aia care ti l am dat io.Quote:
Originally Posted by marsel90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:)
stie blind scan..
but pt feed uri cu sr mic..ce mai vrei..
acuma chiar ca ti futut naibii topicu asta..
:D
Știe dvb-s2X Alien 1! Evident 1080P.
Recepționează canalele multistream.