ai dreptate.tvr hd in locul d s 2 hd..
Printable View
ai dreptate.tvr hd in locul d s 2 hd..
Inlocuirea Digisport 2 HD cu TVR HD este valabilă la Digi Tv Satelit doar pe durata Campionatului Mondial de Fotbal 2018 (adică pană pe 15 iulie inclusiv).
Eurosport 2 Wimbledon a inlocuit temporar Eurosport 2 SD pe pozitia 21 pe receptoarele hd de la Digi Satelit.
Sursă: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca tot l a bagat(ma rog,inlocuit) acum la 2 sapt dupa ce a inceput cm..
nu vad de ce n ar mai fi asteptat inca 2 sapt.doar pt finala..
:D
ciudati mai suntem..
zau.
Au modificat ceva pe cablu cei de la digi? De asta seara nu mai vad canalele codate. Nu cred sa fie ploaia de vina.
Nu s-a schimbat nimic.
Da un restart la aparat
Buna seara, Dupa ce am incarcat astazi in fisierul oscam server cateva linii de sharing pentru receptia prin satelit, m-am trezit ca nu mai se vad posturile codate pe jiji cablu. A fost o coincidenta cu faptul ca am actualizat oscamserver, sau s-a schimbat ceva la codari pe cablu? Nu am umblat la alte fisiere. Folosesc un Amiko Alien Triple Plus cu imagine Enigma PKT Hyperion 5.5 iar ca emu oscam-ymodv18-t53sh4.
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu s-a schimbat nimic.
vezi ce s-a intamplat cu readerul "emulator"? poate trebuie sa-l re-editezi.
Posibil când ai instalat varianta noua sa se fi rescris fişierele, inclusiv softcamul. Teoretic ar trebui sa fie copiile de rezerva .bak, verifica prin ftp.
Nu am mai fost de ceva vreme pe digi satelit!
ProTv pe 12723H27500 a dispărut, dar e pe 11862H2800, nu ştiu când s-a petrecut schimbarea.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Săptămâna trecută Digi cablu a șters din fiecare județ cam 4-5 canale analogice și a introdus pe transmisia analogică postul Aleph news