Re: CCcam - Un punct de vedere !
nu ma pricep dar ce tine de porturi permite sau nu conectarea ( adica redirectarea pe un alt port nu are treba cu cite carduri vede sau nu unul din peeri )
Daca ai card si nu il vad peerii foarte probabil esti cu ccamul configurat ca si client ( vezi primul post )
Am si eu o intrebare dar sa nu radeti de mine: am cccam 2.0.9, sharing cu vreo 15 peers. pe ei ii vad, cu cardurile lor, cu cccam info, ce nu stiu eu e - cum ma vad ei pe mine? ca nr de carduri si alte alea-alea? adica...exista vreun programel care sa-mi zica mie: bai bulache, pe tine te vad peers-ii ca avand 15 carduri in hop 1, 200 in hop 2, etc :D
Quote:
o intrebare... serverul meu e pe 12000 .. e deschis si tcp si udp pe router pe portul respectiv... dar am o problema cu partenerii de sharing... si anume... totzi cei care imi dau linii C: cu alt port decat 12000 ma vad pe mine ONLINE dar cu 0 cards.... eu i vad pe eu cu toate card`urile...
care ar fi solutia?
Pai solutia ar fi asa:
Deschizi portul 12000 doar pe TCP pentru CCcam.UDP din cate stiu este pentru Gbox.
iuzar ai reusit sa ma uimesti acu o ora intrebai ce sa faci cu o antena,acum esti la nivelul de cccam,pffffff
pai e simplu...actuala antena e functionala pe hotbird 13E, dar e teapana, nemiscatoare :D ...cat despre instalat montura... cu tastatura ma descurc dar cu meshteritul nem...aaa, si cu cccam...sa nu crezi ca m-am descurcat singur sa pun gbox, cccam, newcamd, mgcamd pe DM :D ...am cautat si am gasit un backup de nabilo cu toate acareturile instalate...eu doar a trebuit sa le configurez, sa pun linii, filtre de carduri si alte chestii
Quote:
pai e simplu......eu doar a trebuit sa le configurez, sa pun linii, filtre de carduri si alte chestii
Atunci sa exersezi zilnic o luna minim 8 ore/zi partea ce-a mai importanta : copierea prin FTP :D :D :D
Quote:
Pai solutia ar fi asa:
Deschizi portul 12000 doar pe TCP pentru CCcam.UDP din cate stiu este pentru Gbox.
am rezolvat... era din cauza rooterului nu facea forward cu tre la portul 12000 am pus un linksys wrt54gl cu tomato pe el si merge totul brici
Quote:
Atunci sa exersezi zilnic o luna minim 8 ore/zi partea ce-a mai importanta : copierea prin FTP :D :D :D
Oooo, nenea smv167....sar'na inca o data pentru ajutorul dat :cheers:
Pana la urma nu stie nimeni vreun plugin care sa-mi arate si mie ce dau mai departe, in share?
Instalezi CCcamInfoPHP pe PC si ai acolo tot ce trebuie,inclusiv pingul cu partenerii,IP-urile lor,carduri la care mai faci reshare si de cate ori,etc,etc.Ce ai tu in hop1 la parteneri se vede in hop2 si asa mai departe.
pai si cum functioneste? ia din DM peers-ii mei si le monitorizeaza statusul? sau nu cumva programul asta e numai pt SS?
Sar'na
Am incercat progrmelul si la prima vedere pare de doi lei...nu gasesc unde sa-i setez ip-ul dream-ului, mi se deschide doar o fereastra de IE cu niste optiuni de cccam si atat...si normal ca imi da oroare cat timp eu am la dream ip 10.0.1.3 iar el cauta pe pustii:
Update failed : Unable to connect to 192.168.1.10:16001
pai editeaza config.php cu ip de la dream
Quote:
Am incercat progrmelul si la prima vedere pare de doi lei...nu gasesc unde sa-i setez ip-ul dream-ului, mi se deschide doar o fereastra de IE cu niste optiuni de cccam si atat...si normal ca imi da oroare cat timp eu am la dream ip 10.0.1.3 iar el cauta pe pustii:
Update failed : Unable to connect to 192.168.1.10:16001
Daca foloseai functia "Search" a forumului gaseai asta:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Paiiii....euuuu...m-ai prins,,, :sorry:
salut,
folosesc si cccam de peste 1 an, dar anul acesta am trecut pe nemesis 4.0 si am vrut mai nou, in ultimul timp, sa am in pluggins cccam info cum am si gbox share control.
AM INSTALAL IN /TUXBOX/PLUGGINS CCCAMINFO.CFG SI CCCAMINFO.SO, la cel cu so am dat atributul 755, degeaba nu imi apare in pluggins.
Ce este ciudat, doar de doua ori, in 6 luni, cind am trecut de pe cccam pe gbox, prin start/restart cam, in pluggins mi-a aparut si cccam info .Precizez ca eram deja pe gbox.Iesin cu exit si apoi intrind iar in pluggins , mi-au aparut iar setarile vechi, fara cccam info.
Daca are cineva o idee sau poate sa imi spuna ce am gresit.
Multumesc anticipat.
Re: GBOX pt DREAMBOX 500 S
salut ,-intrucat sunt incepator intr-ale dream-ului cer ajutorul intr-o mica problema : am dm500s internet ip fix ilink si router dlink di-524 ok am configurat router-ul si un amic mi-a instalat gbox+cccam 2.09 si am reusit sa fac rost de o linie C si una G- a mers doar ccam-ul cu linia c -- apoi am instalat cccam 2.09 .merge ok cu linia c dar problema apare la conexiunea cccam-ului cu linia G - vede serverul dar niciun card ... am reusit sa-l fac sa mearga odata cu ambele linii dar s-a oprit netul si dupa aceea nu a mai mers....
am vazut ca portul deschis in router nu mai exista -l-am refacut dar nu am mai reusit sa fac cccamul sa vada si linia de gbox...
are cineva vreo solutie ? sa fie problema din router sau exista vreo alta setare pe undeva?
amicul care mi-a dat linia c spuna ca nu fac port forward ca nu ma vede in server dar la mine totul e ok merge ,linia de la el...
porturile in router le-am deschis asa cum se zice aici
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in locul stelutelor din forwa***ng trebuie pus literele lipsa( r.d.i) ca linkul sa fie ok-
Salut va rog fumos un pic de ajutor in configurarea cccam-ului.
Am incercat ceva cu savin si nu merge , pt. discutii detaliate yd mess lupull2005 si va multumesc anticipat.
Quote:
Am incercat ceva cu savin si nu merge
Ce anume nu merge?Da si tu mai multe detalii.Ce receptor ai,ce imagine folosesti,ce conexiune la internet,ai router,ai facut totul cum scrie in tutorial..???
deci este vorba de un optibox cu nemesis 4.20 conectat la un router asus wl-500gp cu net de la rcs prin modem de cablu , functioneaza conexiunea dm + pc si dm + net de unde am descarcat/instalat cccam 2.0.9 .
am incercat un schimb de linii cu savin , la primele probe reusisem sa il vad in ie. cu adresa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...... , dar el nu ma vedea , apoi a scris el niste variante de linii si pana la urma rezultatul a fost 0 si am renuntat la momentul respectiv fiind destul de tarziu (pe la miezul noptii) .
cine doreste sa-mi de-a o mana de ajutor il rog frumos sa intre pe mess pt. mai multe detalii : lupull2005 am 2 variante de linii si cred ca ar trebui sa modific portul la router dar in necunostinta de cauza (nu stiu unde trebuie modificat , routerul avand o interfata web cu f. multe optiuni si nu ma prea pricep la config. de retelistica) astept pe cineva sa discutam pe larg.