Nu merge blindscanul pe Mutant HD51. Chiar daca am instalat pluginul de blindscan, nu reuseste sa scaneze nimic.
Nu merge blindscanul pe Mutant HD51. Chiar daca am instalat pluginul de blindscan, nu reuseste sa scaneze nimic.
nici eu nu cred ca merge....dar trebuie incercat pe un feed ce in acel moment e disponibil.....pe mine nu ma pasioneaza asta :)
ATENITE!!!!!!!!!!!!!!!!!
la uptdate de AZI...cu ATV 6.1.....NU MAI BOOTEAZA RECEPTORU
repus de la zero imaginea de azi...se pare ca da cu albastru la configurarea diseq ului
pus imagine de ieri....TOTU OK
din pacate nici octagon..nu are blindscan.....e doar integrata optiunea asa de fantezia ochilor....iar ce e in videoclip aia nu e scanare blindscan,,,...Quote:
Originally Posted by ioany [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dm900..920...gigablue 4k...nu stiu la vu...au blindscan hardware...
macar mutantu nu a specificat ca ar avea asa ceva
insa octagonu...a cam facut muuuutl marketing de la inceput....si cam fals...
cu ce vizionati filmele blu ray 4k pe hdd intern in receptoarele 4k???
eu am pus pluginul blu ray player dar imi da eroare in citirea titlului...dar e posibil fisierul e inca in transfer de pe pc pe hdd intern,,,vad cand se termina...
si de ce fisierele mp3 nu sant vazute de 4k???
deci e clar...blu ray player vede doar filme originale....in rest nu pot fi citite...
buuun ma uit pe pc la un film bu ray...
DECODARE OFFLINE....
mutantu stie decodare offline si in mod oscam si CI.......amandoua lucruri foarte putine receptoare o pot face.....iar vu toata seria 4k nu stie nici una nici alta...pacat la cati bani valoreaza...teoretic....
mai multe detalii pe forumul openpli.....nu e o noutate....
aaa.doar imaginea openatv reuseste asta....de ce???...e un lucru ptr care m am contrazis cu ce i de pe rdi...in fine....openpli reuseste sa decodeze doar in mod oscam..
We are looking for people owning a CI module, and people using a softcam with a local smartcard (should be everyone!) to test the offline decoding capability of all OpenPLi supported hardware.
To test, do the following:
- Stop the softcam, and remove all CI modules from the box
- Make a short test recording from an encoded channel that uses a smartcard, using a timer, with Recording type "don't descramble, record ECM"
- When done, do the same, but then from an encoded channel that uses the CI module
In case you have a smartcard that works in both a CI and with a softcam, one recording is enough.un alt exemplu:
Now play back the recording(s), to make sure your screen stays black.
Start your softcam again, make sure the smartcard is operational, and play the first recording back again. If you now have an image, your box supports offline decoding via the softcam. Stop the softcam again, insert the CI module with the smartcard, and play back the second recording. If you now have an image, your box supports offline decoding via de CI.
i have test simple remove ci and softcams set a timer in my test sky cinema 10 min watch live tv on a fta channel record is done set first in my record menu offline decode delay (ms) from 1000 to 9999 insert ci modul wait ci plus modul succesfully match go to movie center, go to the file press menu and offline decode the file in movie center i see now a record is running with extention decode wait 10 min remove the ci now i can play sky cinema movie
PurE2 6.2 .usb Mutant HD51
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pure E2 e o imagine ciudata...desi e stable...se misca bine....plus skin extremu de frumos estuary din kodi....dar...
calitate slaba a imiagini video...si asta nu doar ea...din ce am testat eu doar atv si pli...au o calitate deosebita a imagini...
si problema ce a mai ciudata...dupa primul reboot...dispare selectoru multiboot....asta o face si in flash instalata si in multiboot....mi a cam scos perii intr o seara...
dar ptr cine nu intereseaza aceste aspecte...E OK..
imi poate confirma cineva daca canalele din multistream de pe 4,8 functioneaza???ori nu am datele corecte..ori chiar nu am semnal..ptr ca la mine e 0
ma refer la canalele....Pixel...Mera...XSport etc
multumesc
cine are tuneru Si2166D S2X .....suporta 2X??? nu neaparat la mutant
eu din ce vad FEC max e de 9/10 ...
vreun canal S2X..sa testez
Da ... pe Eutelsat 33C !!!
mersi @Mihai mersi frumos...e ok....eu am vazut aceste canale dar am vazut ca au FEC 25/36..si am vazut ca manual in receptor nu pot mai mult de 9/10
dar am citit ca intra in modul automat la scanare...
am vazut ca info ca si pe Astra 19 ar fi UHD DEMO CHANNEL
La chaine UHD en clair identifiée commeDolby Labs Test Streamest réapparue sur un nouveau transpondeur qui a basculé en DVB-S2X (satellite Astra 19,2º Est).
Il y a quelques mois elle était sur 11553 H 25500 11/20 DVB-S2X QPSK.
Maintenant elle est sur 11008 V 22000 11/20 DVB-S2X QPSK.
ptr cei ce folosesc selectorul multiboot si au surpriza ca atunci cand ruleaza o imagine din multiboot si voi sa booteze pe alta imagine nu mai exista selectorul multiboot..deci raman blocati pe imaginea ce ruleaza in multiboot...
tineti apasat ptr cateva secunde tasta power de pe receptor si va boota imaginea din flash..
imaginiile ce nu creaza aceasta problema sant PLI si ATV....indiferent in ce forma sant...flash sau multiboot
real test...VP9..
download...format vp9 .webm
@Laleauaneagra, ti sa facut o recomandare,nu trebuie sa iei foc asa,cat despre configurarea unui tuner FBC o poti face daca ai un LNB dedicat unicable si daca sti cu ce se mananca,in rest poti folosi fara probleme si un LNB normal,recomandabil unul de calitate
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Iar aici configurarea FBC si Unicable
In rest fiecare este liber sa isi cumpere ceea ce vrea si bineinteles ceea ce isi si permite!
PS!
Eu in cei 3-4 ani nu mai stiu exact cati sunt de cand am Vu+ solo2 ,pai cand am pus o imagine pe el si am personalizat-o asa a ramas indiferent cate update-uri au venit dupa aceea,nu sa blocat,nu am pierdut setari,nici o problema...asta se numeste CALITATE si are un PRET,pe cand la alte receivere...cand apare un blocaj,un reboot aiurea...se numeste..BUG...si asta este diferenta intre "lumi" cum spui tu ca sa te citez...no offence!
o sursa ATV....
in curand va fi implementat blindscan in mutant......
ptr cine doreste sa foloseasca vechiul openmultiboot...care nu mai functioneaza cu noile standarde de imagini si receptoare 4k
recompilat...
am gresit :)
De azi dimineata noul GST 1.13.1 in OPEN ATV 6.2
frecati media local stream etc.....:)