BlackHole Team & Vu+ Solo4K Review
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
BlackHole Team & Vu+ Solo4K Review
Nu iti fa nici cea mai mica iluzie ca ar fi ceva nou de la 0,coreenilor le place sa ia de-a gata,efort minim,profit maxim.
Este exact aceeasi Enigma2,doar au aplicat 4 patch-uri sa o faca compatibila,si anume pentru codec-ul h.265,tunerele fbc etc.
Ruleaza Enigma2 pentru ca nu e un procesor Arm curat,are si instructiuni de mips,e un hibrid,arunca o privire aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tot la openpli vei gasi si acele 4 patch-uri aplicate pe scheletul vechii enigma2.
Eu garantez ca daca un posesor de vu duo2 va butona in paralel aceleasi canale cu solo 4k (canale hd) timpul de raspuns va fi exact la fel.
Pentru a profita cu adevarat de toate calitatile cpu-ului din solo 4k,ar trebui si scris un firmware pe masura,dar de ce sa isi bata capul cu asa ceva,cand cei care cumpara sunt fericiti cu logo-ul 4k de pe cutie,iar profitul se dubleaza pentru fabricant fara nici un efort.
Sa proiectezi un hardware potent nu e greu,dar sa scrii un soft care sa profite de orice resursa,aia e treaba complicata si de durata.
Cheers
un post postat de @viasat si acolo unde e postat eu nu pot sa i multumesc....de as fi langa el l as lua in brate,ma bucur ca inca mai exista oameni de calitate prin acest hobby...nu doar useri fericiti de VU si ALIEN
Sorry pentru oftopic. Ma mir ca nu sunt admini pe aici. Nu inteleg de ce se leaga acest indivd de mine, poate stiti voi.
@picollo, esti ca un copil mic. Vad ca si dupa atita timp tot la gradinita ai ramas. Asta se intimpla cand nu esti bagat in seama.
Ca sa ai satisfactie, nu l-am primit.
Numai asa poate sa apara si GOLIATH mai repede, daca sunt presati. Ca vad ca asta doare.
Numai bine
Salutare. A incercat cineva sa dea update la img (blackhole 3.0) din addons->online black hole image update? La mine cand am dat update (a instalat tot ce era de instalat) mi-a cerut restart dar s-a blocat receiver-ul si nu a mai vrut sa plece....am stat aproape 10 min cu speranta ca poate instaleaza ceva :) Am fost nevoit sa pun din nou imaginea cu stick-ul. Numai bine!
@ded_cky
optiunea cu online update e cea mai proasta optiune, la toate imaginile black hole dupa ce i-ai facut update online ,nu mai e functionala imaginea. Pe viitor cel mai bine uita de optiunea asta.
ATENTIE:
@all
There appears to be an issue with the latest drivers for the Solo4K.
For the time being, please do not try to do any online updates, or manually update the drivers as your box will fail to boot afterwards.
Oiee, si cand ma gandesc ca in ultimele 4 zile au aparut zilnic "updates" si s-au actualizat. Singurul update "urgent" a fost pe 27.11.15. Cel putin la "VTI".
Numai bine
pana la 8 canale diferite simultan de pe acelasi satelit, nu?Quote:
Originally Posted by bonou2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau inteleg eu gresit?
Ma gandesc sa schimb duo2 cu solo4k. Dar nu stiu daca merita...
A facut cineva acest pas?
Buna, vreau să intreb dacă acest receptor deschide canalele 4K de pe sateliţi pe televizor ce nu are HDMI versiunea 2.0, ci doar HDMI? Sau se pierde din calitate? Si dacă face să-l cumpăr dacă nu am TV cu HDMI 2.0?
au scazut pretul la VU+ Solo 4K ---germania la hm-sat-shop.de----
VU+ Solo 4K 2x DVB-S2 FBC Tuner PVR Ready Twin Linux Receiver UHD 2160p-----------399,00 €
A ajuns şi la mine reciverul Vu+ Solo 4K. Se deschid toate canalele 4k de pe sateliti. Imaginea e superba şi pe TV-ul meu Philips 40PUS6809/12 Smart LED Ultra HD / 4K, 3D, 102 cm. E net superioară faţă de Full HD. Aşa că e bun şi Tv-ul meu... URAAA!!!!
Buna seara, am reusit si eu sa achizitionez un VU+SOLO 4K ,am reusit :)) sa pun BlackHole-3.0.2-vusolo4k_usb_release_20160406_5bb5a9c , am un dm500s din 2010 activ ,am antena pozitionata pe intelsat ,ma intereseaza doar canalele romanesti de la cei 2 operatori ( Foc si DIG ) ,am pus o lista de canale ,dar mai departe habar nu am ce sa fac.Am linia activa in dm 500 vreau sa renunt la el insa nu stiu cum sa o pun si unde sa o pun ,ce utilitare imi trebuiesc .Ma gandeam ,ca poate ma ajuta cineva de aici .Proabil trebuia sa scriu la coltul pufanului dar am indraznit totusi aici.Va rog sa nu radeti de mine .Multumesc
poti lua "linia" din dm500 cu asta dcc 2.96 : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dupa care in vu instalezi oscam din panel si faci configurarile necesare din interfata web sau cu acelasi utilitar .
ps. lamureste'ne , linia aia cum e activa ...
Salut,adica in dm functioneaza de cand l-am luat . Deschide tot ,pentru ca am plimbat antena si pe astra . Nu stiu exact unde s-o pun ..acolo era ceva cu ccam config.
Citește [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu atenție.
Tot citesc ,dar nu reusesc :)
citeste [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si mai apoi adaugi linia in oscam
Foloseste cineva plugin-ul LCD4linux pe solo 4K?
Eu il am setat asa:
La Global:
La Idle.
Azi am facut si eu comanda pentru un VU+ Solo 4K 2x DVB-S2 FBC Tuner PVR Ready Twin Linux Receiver UHD 2160p revin cu un review cand il primesc.