Nu stiu exact e o mufa ca un jack mai subtire cu cablu si o antena ca o semisfera, oricum in cartea tehnica nu am vazuto descrisa nicaieri, iar eu am crezut ca e antena wifi neavand port ethernet!
Printable View
Nu stiu exact e o mufa ca un jack mai subtire cu cablu si o antena ca o semisfera, oricum in cartea tehnica nu am vazuto descrisa nicaieri, iar eu am crezut ca e antena wifi neavand port ethernet!
Nu e antena wifi,e senzorul ir al receptorului.
Despre asta zici,nu?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum ti-ai dat seama de ce e ieftin receptorul?Trebuie sa mai cumperi separat cate ceva,exemplu adaptorul wifi.
Da multumesc acum am vazut in specificatiile vanzatorului, wifiul e pe usb si banuiesc ca se vinde separat!
cum se descurca Amiko Impulse T2/C pe cablu digi,cat de repede schimba programele ?
Firmware for Impulse sat and Impulse wi-fi.Not for T2/C
Fixed a bug causing the Net Media menu to disappear
Release notes for 2.3.45:
- Fixed HTTP manual upgrade STBID parsing
- Updated emulator hs_2.70
Firmware for Impulse sat and Impulse wi-fi.Not for T2/C
Release notes for 2.3.51:
- Fixed WiFi connection issues when using DiSEqC 1.2 / USALS
Only for T2/C
Release notes for 2.2.47:
- Fixed external subtitle handling in Media Player
buna ziua am auzit ca acest receiver decodeaza acuma toate canalele de pe digi tv rds rcs si vreau sa stiu dac este adevarat si daca acel firmware nu se poate instala si pe un optibox light ce am eu ??
Softul de impulse nu merge pe optibox.
care sunt softurile bune pt decodarea canalelor digi ? care trebuie instalate am gasit aici mai multe va rog ajutati-ma cu acele lincuri bune multumesc
Toate softurile cu EMU. De preferat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc frumos konstantine
As vrea sa editez pe calculator lista de canale memorate pe un receptor Amiko Impluse Sat.
Am incercat mai multe versiuni de programe de editare, insa fara izbinda , deoarece fila
corespunzatore este incarcata, insa editorul arata ca fila ar fi goala, fara continut ,
asa cum se poate vedea in atasament.
Fila totusi contine informatiile necesare , pentru ca atunci cind fila este incarcata
in editorul de text NotePad , printre diferite hieroglife se pot observa si citeva date
privind canalele Tv memorate in receptor.
Am gresit oare undeva in transferul filei / alegerea editorului corespunzator?
Incearca [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si faci backup total de pe receptor (la mod alegi toate).
Multumesc mult lui Konstantine pentru indrumari , dar problema a ramas nerezolvata.
Am observat urmatorul comportament al receptorului in timpul transferului de file pe stick
Dupa transferul filei de back-up total (abs) am selectat transferul filei Utilizator (udf)
dar receptorul nu a schimbat automat fila deja transferata (abs) cu fila ceruta ( udf )
Pentru a reusi schimbarea filelor, am iesit din meniul de transfer si apoi am revenit
in acest meniu - surpriza, am gasit fila ceruta (udf ) acolo .
In timpul transferului filei de back-up total (abs) receptorul a afisat progresul
transferului, insa nu s-a mai intimplat acelasi lucru cand am transferat fila Utilizator (udf ) .
Cu toate acestea , ambele file au fost transferate pe stick.
Editorul recomandat a incarcat fila fara probeme , insa nu a afisat decit organizarea structurala
a bazei de date (exact la fel ca versiunile incercate anterior asa cum se a vedea in atasament .
In lipsa unui transfer direct de date prin cablu serial ( facilitate care nu a fost prevazuta de
fabricantul receptoarelor) nu intrevad o alta modalitate de rezolvare a problemei editarii canalelor
Sal, am cumparat un alt amiko T2/C, iar in acces conditionat nu imi apare decat info card nu si altele, banuiesc ca nu am nici un emu. Cum ar trebui instalat emu si care din ele multumesc?
Pune-i ultimul sw. emu de pe satsuppor.La upgrade, alegi all sw+bootloader.
Sau daca mai au unul identic,pune-i backup.
Merci am reusit cu backup de pe celalalt!
Nu detin acest aparat, dar din cate stiu nu e server de linii C sau N.