Re: Amplificator de semnal
am incercat si eu o data,de mult,si nu am vazut nici o schimbare.poate ca e din cauza ca locuiesc intr-o zona cu semnal bun ?
in cazul instalatiilor cu disecq la lungimi mari de cablu am folosit marca spaun.foarte bune sint cele cu alimentare externa.scumpe dar bune si rezistente in timp.
intrebare , eu am un LNb cu doua iesiri , una duce in sufragerie si cablul este de max 10 m dar in dormitor cablul este de aprox 25 m daca pun pe cablul mai lung afecteaza semnalul pentru sufragerie? sau trebuie sa pun doua , pentru fiecare iesire din LNB?
La tine da, trebuie cate una pentru fiecare iesire dar...numai daca ai cablu lung peste 30 m,la ceea ce ai tu nu ai nevoie,si acum o intrebare pentru tine;la magazinul din crangasi [peruvision] au cumva acest model de amplificatoare? nu de alta dar tot vin in zona marti si macar sa stiu daca dau si pe acolo,!
nu stiu ma duc luni sa ma uit si te sun
Quote:
nu stiu ma duc luni sa ma uit si te sun
OK! ms,mult.:)
din experienta pot sa va spun ca cel mai bun amplificator este o antena mai mare.
Daca ai peste 40 de m de cablu amplificatorul e bine venit,e chiar indicat la distante de la 30-40m in sus,maxim 60m.
am montat o antena pe un bloc turn.am folosit cam 80 de metri de cablul.nu am folosit amplificator,doar disecq spaun si o antena bine dimensionata.:tv:
Quote:
din experienta pot sa va spun ca cel mai bun amplificator este o antena mai mare.
Cata dreptate ai! Amplificatoarele, fara un reflector parabolic sau offset de dimensiuni corespunzatoare si fara un LNB cu zgomot mic si amplificare mare sunt doar niste paleative...
Quote:
am montat o antena pe un bloc turn.am folosit cam 80 de metri de cablul.nu am folosit amplificator,doar disecq spaun si o antena bine dimensionata.:tv:
:) :) :) disecq spaun amplifica semnalul....si yap! ai dreptate cel mai bun amplificator e insasi antena...cu cat mai mare cu atat mai puternic semnalul!:)
cred ca nu am fost destul de clar.la distante mari de cablu tensiunea tinde sa scada.in acest caz avem doua posibilitati:ori folosim un disecq cu alimentare(alimentarea se face la disecq in apropierea lnb-ului)ori se foloseste un receiver care permite ridicarea tensiunii.daca nu ma insel la dreambox se poate ridica tensiunea cu 1v.
Revin cu o imagine ceva mai buna a cablajului amplificatorului de linie...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Gata mi-am luat si eu......dar conform traditiei..:D Peruanul vinde mai scump..:(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa vedem ce stie...si daca nu-mi convine...:D sa vedem cum i-l desfac ca pare a fi capsulat si umplut cu spuma.
Modelul asta lam luat si eu,nu sunt deloc multumit de el prima faza e ca.merge pe invers cu legaturile,daca te iei dupa ce scrie pe eticheta.....=0 daca inversezi merge dar.slabut nu e mare scofala de capul lui.