cine poate ajuta, cu un PM... multumesc.
Printable View
cine poate ajuta, cu un PM... multumesc.
si la mine va rog..
merci.
Salut si eu astept un PM.
Mulcumesc.
Zildan edit:
Cititi regulamentul !!!!
Iar au schimbat, e activa 01 .
Din ce stiti...e vreo posibilitate sa-si faca autoupdate de key vreun cam (gen diablo, dragon...) la schimbarile facute de gigi? Am inteles de la un amic..care are cam gigablue ca acesta isi face singur AU la gigi key (fara interventie). Depinde oare de soft sau de cam?
merci
spunea cineva ca si tigaia de amiko face au...poate depinde de emu sau cine stie...si eu sunt curios cum fac cam-urile sau tigaile au :)
Pina si ORTON X 403 Made in China face AU ...
Au aceleasi emulatoare.
Deci are cineva alt cam inafara de gigablue care face in acest moment AU la key pe gigi?
la trex nu isi face.
Am un Amiko Alien2 Triple PLUS folosit pe cablu . Pe imaginea Spark vad toate programele fara probleme, chiar daca au schimbat key . In schimb pe E2 RSP nu mai vad anumite programe. Sincer nici nu mai tin minte in ce fisier de key am modificat keyle pe E2 dupa ce am instalat imaginea. Unde as putea sa vad in Spark keyle modificate automat de soft pentru a le pune si pe E2 ?
Deci inclin sa cred ca Amiko Alien Triple Plus face singur AU.
Probabil in Spark te dai cu multicas, si face AU.
In e2 din key deschide mgcamd si oscamymod.
Nu stiu cum poti vizualiza cheia in multicas.
La Spark nu am facut nimic, Alien-ul a venit cu imaginea instalata. Eu doar am bagat key dupa ce l-am cumparat.
Imaginea E2 am instalat-o eu. Am tezolvat cu key si pentru E2, dar cred ca o sa trec inapoi pe Spark ca sa poata sa vada familionul toate programele si cind nu sint eu acasa si se schimba cheile.
Ne poate ingrijora schimbarea asa de des a key-urilor sau este doar o problema pe perioada campionatului ?
Am un batran 1170 pe cablu care ma poate ajuta foarte mult pe viitor daca ar fi intentii de trecere pe N3 .
Am fost acum 2-3 saptamanii in casierie si se oferau carduri rosii parca la stb-urile HD si CAM-uri.
Chiar vroiam sa merg sa predau 1170 pt ca sunt conditionat sa mentin extraoptiune HBO atata timp cat am receptorul . Daca il predau o sa plang dupa el ?
Nu cred ca e problema datorita campionatului, tvr nu e criptat la ei, asa ca nu vad de ce ar schimba datorita CM.
In vremuri cand inca si pe satelit era 1801 tot asa faceau .. CM .. sarbatori .. etc .. schimbau zilnic de cateva ori cheile .. se linistesc dupa CM [emoji12] .. cred eu
Salut
Ce trebuie sa schimb aici:
N 2111 00 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ;DigiTV
N 2111 01 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy1 ;DigiTV
N 2111 M1 zbxbvxbvxbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ca sa pot vedea si pe Alien canalele digi?
merge schimbat doar keyle sau trebuie schimbat tot?
La M1 este keya in dec sau in alt ceva ?
Sau de unde pot lua fisierul complet si cu keyle dedigi?
Multumesc
---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Hai ca m-am descurcat ;
Am schimbat doar keyle si e OK.