Am aflat mai multe din link-ul ăsta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Am aflat mai multe din link-ul ăsta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc! Am incercat. Cred ca nu merge la modelul meu. Asta e. L-am dus la service. Astept verdictul in seara asta sau cel tarziu maine. Am dat 3000 de lei pe el si dupa 2 ani ma mai costa 500-600 lei sa-l repar. Mai bine inchiriam unu!!!Quote:
Originally Posted by tutri [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Horatyu , vezi pe softpedia ( TV 4K 2015 ) ce am scris/discuta acolo
Totusi eu ti-as propune sa mai strangi niste banii , fiindca la tv-urile 4k pana in 2500 lei , parerea mea este ca mai bine iti cumperi un tv full hd decat un tv 4k
Si eu am in vedere achizitionarea unui astfel de tv ( 4k , am un gtx 960 cu hdmi2.0 la htpc ) , insa sunt putin mai realist si caut modele de la 43'' in sus , iar ca preturi de la 3/3500 lei in sus
In plus de pe forumul ''mistocarilor'' am citit ca nu toate modelele de tv-uri 4k comercializate in RO , ''pot deschid/poti vizualiza'' prg. tv 4k de pe satelit din prezent
Eventual sa te orientezi catre magazine care au si ''termene de proba'' de 30 de zile , in caz de......sa il poti returna
Nu cred ca are rost sa iei TV 4K la diagonale sub 50".
4K a fost introdus special pt diagonale mari, la un tv de 40" treb sa stai langa el sa vezi rezolutia.
cine doreste sa achizitioneze un tv 4k adevarat/veritabil sa mearga in plimbare in vestul europei la magazinele media mark, saturn,conrad,etc.
macar asa veti avea certitudinea ca ati achizitionat un lucru adevarat/veritabil
aceste magazine au instalate pe acoperisul lor antene offset orientate spre satelitul astra 19,2 E pentru receptia programelor in 4k
in acest fel veti putea vedea cu ochii dvs diverse modele,diagonale , caracteristici tehnice si cel mai important aspect sa vizionati cu ochi dvs canale tv in 4k transmis prin satelit si nu programe demo sau alte vrajeli precum se face la noi in tara
din pacate la noi in tara mag altex,domo,media galaxy nu au instalate antene satelit la care sa fie conectate tv 4k
----daca nu poti sa-l convingi pe cumparator macar zapaceste-l --- cam aceasta este regula la noi in tara nu numai in comert cam peste tot .
ne mintim unul pe altu in ultimul hal, minciuna,abureala, smecheriile ,vrajelile sant la ordinea zilei in ziua de azi
va urez mult succes tuturor in achizitionarea unui tv 4k veritabil
Mulțumesc mult pentru sfaturi.
O sa mă decid pana in octombrie poate mai apar alte modele și deocamdată vreau un model care poate fi root-at , cu dvb-s2 și o sa văd dacă mă incadrez in buget pt 4k dacă nu cel mai bine un Full HD cu diagonala mai mare de 43
PS: va rog sa imi spuneți dvb-s2 de la LG știe diseq pentru cel puțin 4 sateliți
pt ca nu vreau să imi pun numai o antena
Mulțumesc.
Din cate stiu numai la modelele de Samsung s-a reusit modarea soft.
Toate LG-urile stiu diseq 1.2.
Cand te-ai hotarat asupra carui model de LG optezi , descarca-i manualul si sigur vei gasi si info legat de ce tip de diseqC stie :
- diseqX 1.0 - pana la 4 sateliti
- diseqC 1.1 - pana la 8 sateliti
- diseqC 1.2 - poti comanda montura h-h
Bine inteles , cu cat tv-ul in cauza site de diseqC mai mare ( diseqC 1.2 ) implicit il vei putea folosi/alaege si celelalte vers. ''inferioare'' de diseqC descrise mai sus
Bonou2 , ai mare dreptate legat de comertul ''mioritic'' care se bazeaza pe ce ai scris - ''----daca nu poti sa-l convingi pe cumparator macar zapaceste-l --- cam aceasta este regula la noi in tara nu numai in comert cam peste tot''
Chiar eu am avut o discutie pe aceasta tema cu cativa dintre vanzatorii de la firmele ''mari'' din RO , insa........
Intr-un fel cumpararea unui tv 4k din comertul ''mioritic'' e cam o loterie vis-a-vis de receptia/vizualizarea prg. tv 4k de pe satelit in momentul cumpararii
Noroc insa ca mai sunt si magazine care au posibilitatea ''returnarii'' in caz de.......
Mulțumesc pentru răspunsuri
Am găsit link-ul ăsta pentru calcularea distantei optime intre tv și privitor
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai bine, mai pui cativa banuti si cumperi "The Future of TV"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e bun ca tv 4k , fiindca nu suporta HEVC 4k/60p
Am primit verdictul. Trebuie sa inlocuiesc placa de baza. HDMI - urile sunt cu totul. Nu vreau sa mai aud de LG! Pina cumpar alt tv, cum as putea sa conectez VU+ la LG? Ar merge printr-un cablu HDMI - USB? Sau ce solutie as avea? L-am conectat prin cablul scart, dar se vede ca dreaq!!!Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar cum s-a stricat hdmi?Nu cumva cauza e receptorul?
De ce nu-i cumperi placa?Am vazut ca e in jur de 250-300 ron pe oly.
Nu stiu ce s-a intimplat dar din 4 intrari nu merge nici una. Receptorul le-a terminat pe toate? La 250-300 de ron l-as fi reparat dar la 600-700 cit mi-a cerut la service mai bine imi cumpar altul!
Ai pus creionul de tensiune pe masa receptorului sau pe hdmi?
Placa poti s-o schimbi singur,nu e mare inginerie.Doar sa cauti exact acelasi model,pt. acelasi panel.
Eu am patit-o cu un Strong imi strica lnb-urile...Aveam 220v pe cablu de antena.
nu prea se potriveste ,inainte de upgrade mergea hdmi-ul si dupa upgrade nu mai merge niciunul? Mai repede softul nou nu e ce trebuie sau placa are o problema. Nu cumva la softul nou trebuie sa activezi din meniu,hdmi-ul care vrei sa-l folosesti si sa setezi ce rezolutii sa accepte si alte aiureli? Treaba asta am intilnit-o la televizoarele noi de la sony ,trebuie sa activezi hdmi-ul altfel nu le poti folosi.
Am fost cu el la reprezentanta care se ocupa de garantii la tv LG, le-am explicat ca am facut update de soft si mi-au spus ca a fost o pura coincidenta si ca ar fi placa arsa. Acum nu stiu ce sa cred, o fi! Problema e ca totusi cind conectez receptorul la tv prin hdmi il vede ca fiind conectat dar nu am semnal, nici video, nici audio. Astept cu nerabdare urmatoarea versiune de actualizare online sa vad ce se intimpla!!!
Mai fa o incercare de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sa fii sigur daca e sau nu din soft.
Asa am facut! Am cumparat astazi placa de baza ( 270 ron ) de pe oly ( la risc, bineinteles ) si schimbat in 10 min. Am un tv ca nou! :clap:Quote:
Originally Posted by konstantine [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]