din pacate vreau sa renunt la serviciile romtelecom.am net momentan fb.
Printable View
din pacate vreau sa renunt la serviciile romtelecom.am net momentan fb.
Quote:
Originally Posted by superstar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai si atunci parinte de ce esti asa curios de oferta si sceptic in acelasi timp:)
deci nici o speranta pentru mine, care am cererea de aproape doi ani? am sunat de multe ori la 930, acelasi raspuns, nu sunt echipamente
as renunta la contractul pe care il am de telefonie, si mi-as face altul nou, dar am Dolcele pe doi ani si nu prea se poate. nu te-am sunat, pentru ca ai zis ca oferta e valabila doar pentru cei care NU au RTL.
Se poate face ceva? vreau abonamentul de 6Mb cu modemul WiFi, doi ani
Singura solutie in cazul asta e cererea de grup,va strangeti minim 20-30 de viitori potentiali clienti internet RTC si faceti o singura cerere,astfel RTC-ul va vedea ca exista solicitare pentru internet in zona si va baga si ADSL!Quote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Saptamana viitoare spre sfarsit veti afla primele impresii ale unor membri ce au facut abonamente la Klic-net prin mine.!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vineri seara m-am hotatat sa schimb providerul de net.....l-am sunat pe spaniolul..si astazi luni am net de la RTC
Sincer nu ma asteptam ca totul sa se miste atat de repede.....omul este serios si isi face bine treaba.....:clap:multumiri
cu stima abadon
un om ramane un om pacat de useri din alta parte care nu mai stiu ce porcari sa vb despre@spaniolu pacat nu meita sincer!!!!
Cu placere,orcand pentru cei ce vor sa aibe net rapid pot apela la mine,conditii? sa nu fie abonati RTC.,daca linia suporta in zona atunci instalarea se face in maxim 15 zile.Quote:
Originally Posted by abadon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc pentru suport:cheers:Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si mai ai de asteptat 2 zile sau maxim 4 pana ce ti se activeaza netul....:lol: (poti citi in contract sau sa suni la 930)Quote:
Originally Posted by abadon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Netul este activat imediat ce a montat modemul,tu cum crezi ca a scris pe forum? direct de acasa,asta e avantajul la mine,faci comanda iti vine echipa in maxim 15 zile iti monteaza totul si....GO ONLINE!:cheers:Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum clicknet are si 20 mega dld/1MEGA UPLOAD,doar in anumite orase.In curand se vor extinde,dar ab e pe masura(39 E+TVA,tarif promotional)!
Cand te gandesti ca la 4 mega trageai un film de 4,5 gb in ~3 ore,la 7
mega in tragi in ~90 de min,dar la 20 mega,in cat timp il iei(oricum in mai putin de 30 min)?
Promotia este valabila intre 18 iunie – 31 iulie 2008.
Abonamente acces Internet
Tarif de listaTarif promotionalClickNet 2 Mbps
157.5ClickNet 6 Mbps
2512.5ClickNet 8 Mbps
4924.5NOU! ClickNet 20 Mbps
7839
Pentru serviciul ClickNet 20 Mbps ai in plus:
- Conexiune permanenta la Internet de mare viteza, fara limita de timp sau de transfer, viteza de download de 20 Mbps, viteza de upload de 1 Mbps;
- IP static GRATUIT;
- Pachetul BeOnline Start GRATUIT : domeniu.ro; 50 MB pentru pagina web, 10 adrese de e-mail in domeniul ales cu un spatiu total de 250 MB.
Modem ADSL
Modem ADSL AST 330 USB *Tarife de listaTarife promotionalecontract pe 1 ancontract pe 2 anicontract pe 3 ani
Modem ADSL AST 516 1xETH39GRATUITGRATUITGRATUIT
Modem ADSL AST 546 4xETH5929,5GRATUITGRATUIT
Modem ADSL AST 585 Wi-Fi797939,5GRATUIT
99
* Modemul nu este compatibil cu serviciul ClickNet 20 Mbps
chestia cu click net e cam dubioasa.adica la cei 20 mega? pe care spun cei de la rtc ca ii ai dar nu exista in realitate ai la upload doar 1 mega? deci la ine care am viteza de download doar 5 mega la upload am 3,5 mega ceea ce ar face ca la 20 mega sa ai la upload cel putin 10 mega ceea ce e imposibil ca u7n net oricat de bun ar fi sa-ti mearga cu o viteza de 20 mega la noi mai ales ca nici in strainatate nu am auzit sa mearga cu asemenea viteza.
din pacate eu am contract cu RTC .....sambata l-am semnat ....si tot sun ca disperatul la 930 sa vad cand imi activeaza netul .....daca vedeam acest topic mai devreme imi faceam si eu comanda de la tine dar asta este....(acuma folosesc zappul)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ar fi bine sa te documentezi mai intai.Acum nu stiu daca chiar merge la 20 de mega downloadul,dar rtc are 1 mega upload din cauza modemurilor si a standardului ADSL folosit.Citeste aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Ce ofera altii nu are nici o relevanta.Quote:
Originally Posted by kcrysty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in contractul pe care il semnezi nici nu este trecut ClickNet 2 Mbps,6 Mbps, 8 Mbps, 20 Mbps ci este trecut asa"ClikNet ofera acces la internet fara limita de trafic,la viteza maxima de 512 kbps download si 256 kbps upload (best efforts)" ......eu nu am vazut nicaieri in contract 2 mbps sau 6 mpbs ....Quote:
Originally Posted by kcrysty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aici te contrazic,priveste aici prima pagina dintr-un contract bineinteles fara datele clientului;Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]