Eu astept vu+duo2, daca vrei ceva puternic si esti dispus sa cheltui ceva, asta e alegerea...
"Babaciunea" mea de vu+duo a facut toti banii!
Sper sa fiu la fel de multumit si cu cel nou.
Printable View
Eu astept vu+duo2, daca vrei ceva puternic si esti dispus sa cheltui ceva, asta e alegerea...
"Babaciunea" mea de vu+duo a facut toti banii!
Sper sa fiu la fel de multumit si cu cel nou.
Montura daca esti multumit de solutia cu un cadru pus pe "still", uite ca are Vu (banuiesc ca pe Enigma2 posibilitatile sunt nelimitate si or fi si pe altele),ca sa nu mai dea blank la comutare.Totusi comutare instantanee ca la TV sau receptoare sat analogice inca nu este pe digital.
Da, se pare ca am luat prea ad litteram cererea ta. Sper ca acesta e okQuote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
M-ai speriat,am zis ca scot la taraba clona de DM800SE ca e mai rapid Vu,dar ... e cam la fel.
Uite pe programe SD local (pe 1802 unde deschide la 280ms si skin-ul cel mai "greu" HD Glass):
Si comutare doar pe programe HD din sharing (ca doar de pe local digi ... de unde?):
Inafara de black screen e cam tot acolo.La programele FTA timpul de comutare e la jumatate ,dar cum nu am lista separata e mai greu.
Fara pauza in comutare nu exista,raman la clona mea.:)
PS: Poate la Music Cahanel se observa putin ca e FTA,dar nu e mare diferenta si nici instantaneu chiar daca e la liber.
Vezi ca mai conteaza si daca sunt pe acelasi transponder. :)
Corect,dar pana la urma fara lag ... nu exista.Ramane solutia cu ultimul cadru care sa ramana pana la comutarea propriu-zisa.Nu stiu daca pe dream o fi,poate stie cineva in BalckHole-ul care e identic cu cel de la Vu,asa de amorul artei.