Al meu player a avut probleme doar la redarea unui mkv rip-uit 1 la 1 de pe un bluray, in rest duce orice pe 100mbps via powerlan de 200mbps.
Is curios si eu, ce ai acolo care necesita 1000mbps. Ma refer la fila video.
Printable View
Al meu player a avut probleme doar la redarea unui mkv rip-uit 1 la 1 de pe un bluray, in rest duce orice pe 100mbps via powerlan de 200mbps.
Is curios si eu, ce ai acolo care necesita 1000mbps. Ma refer la fila video.
aproape 14GB... :)Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe E-Boda 600web am vizionat Titanic intr-o varianta 1080P de aproape 18gb dintr-un HDD de 640gb pe USB2 fara probleme . Iti doresc sa fii multumit de aparatul achizitionat si sa se ridice la nivelul asteptarilor tale :drinks:
Pt. cine se incumeta la niste teste video , aveti aici niste fisiere video care va pun mai mult sau mai putin calitatiile/performantele media playerului detinut - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cine se lauda/crede ca are cel mai ''tare'' media player , ii recomand sa il incerce sa redea acest fisier si apoi sa scrie rezultatul si in ce conditii - sata/usb/lan/wifi - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
varianta mai "fortoasa" a lui Q5
Mini PC cu Android HiMedia Q10
Caracteristici generale Stil carcasă Similar media player Sistem operare principal Android 4.0 Procesor ARM Cortex A9 1GHz Memorie RAM 1 GB DDR3 Memorie internă 4 GB Wi-fi Da, intern (802.11 b/g/n) Acces Google Play Da Adobe Flash Da, Adobe Flash 11.3 Smart Remote Da, poate fo controlat de pe Android sau iOS Airplay Da Conectori HDMI Da, 1.3 USB 2.0 Da, 3 porturi USB 3.0 slave Da Card SD Da LAN (ethernet)
Da, 10/100/1000 VGA Da Ieşire AV-out Da S/PDIF Optic Da Conexiune SATA Da Coaxial Da Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 180 x 226 x 50 Alimentare 12V, 2A Pachetul conţine Manual de utilizare Da
nu dau link. search cu google. succesuri! :drinks:
In privinta media playerelor cu android ( versiuni mai noi 4x , nu cele cu 2.x ) , eu zic ca inca nu au ajuns la nivelul unui meda player dedicat
Asta deoarece , una este sa folosesti un s.o ca android si alta sa folosesti doar strictul necesar/ce este dedicat pt. rularea materialelor audio-video
Fiecare in parte insa avand -/+ de rigoare si atentie la STICK-URILE cu ANDROID , care nu se pot compara in totalitate cu meda playerele cu android ,ca in exemplu de mai jos
mario08, a vorbit cineva de 4k, 60p, etc? Te afli printre putinii care si-au luat tv 4k? Nu vad rostul mejajului tau.
Eeee nu vezi rostul mesajului ... si-a luat omul 4k :clap:
Nu trebuie sa detii neaparat tv 4k , fiindca eu am redat acel videoclip pe o ''amarata'' de plasma 3d si nu este sigur 4k , deci...............
Fisierul ala e 4k+ ca are rezolutie peste standardul 4k.Ai cumva si un fisier cu fps 120?