Cautam ceva pe net si iar am dat de el:
Asta crede ca Romania ar fi cumva vre-o tara tare si nu slaba?Quote:
Dimpotrivă, m-am exprimat intotdeauna foarte deschis pentru globalizare, pentru imperialism si colonialism, pentru agresiuni militare si jefuirea resurselor tarilor slabe (ca Irakul sau Iranul), pentru o noua ordine mondiala si pentru subjugarea națiunilor mici. Tarile slabe merita același lucru ca si oamenii slabi: biciul! Amuzant este ca si socialiștii urăsc globalizarea la fel de mult ca si naționaliștii turbați, gen Anders Breivik.
Globalizarea este adevărata expresie a libertății capitaliste de alegere si este deci un fenomen profund de dreapta. In plus, este inevitabila: sa lupți impotriva globalizării inseamnă sa desființezi internetul, companiile offshore, externalizarea producției – adică intreaga economie. E ca si cand ai lupta impotriva legii gravitației.
Așa ca nu sunt de acord cu ideile copilărești ale lui Breivik; in schimb sunt foarte de acord cu metodele lui: violenta, asasinatele politice, refuzul taxelor.
Ia uite-l pe "erou" [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la cum arata nu stiu cum s-ar descurca el intr-o societate violenta,asa cum scrie ca isi doreste.Pe asta mai bine il sari decat sa il ocolesti.Daca e asa tare poate se duce si el la Rapid-Steaua si canta "Steaua e numai una" sa vedem cat de bun e,cred ca in doua secunde se trezeste cu ochelarii bagati pe gat si isi face automat plinul de violenta. :D
Normal ca multi sunt de acord sa nu plateasca taxe,sa nu ii tina pe puturosi in spate,garantat 99% din oameni ii urasc pe parlamentari/politicieni,majoritatea vrea scaderea aparatului bugetar,dar amestecand astea cu idei extremiste ... e grav.
Nu am gasit ce munceste asta,cica e economist,dar vad ca e mai mult parerist prin ziare si tv.Ce produce nu se stie.
Mai repede as trage un ochi aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,nu imi place lauda comunismului dar unele chestii sunt dureros de adevarate.
PS: Luati "capitalism pe paine" de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,vedeti comentariile.Nici eu nu as vrea sa platesc taxe pe bani din tepe.:)