Formateaza iar stickul,monteazal iar ,creeaza fisierul Lblog si da-i chmod 777.Daca merge cu alt stick atunci e treaba de permisiuni(posibil) sau e bantuit stick-ul :)
Printable View
Formateaza iar stickul,monteazal iar ,creeaza fisierul Lblog si da-i chmod 777.Daca merge cu alt stick atunci e treaba de permisiuni(posibil) sau e bantuit stick-ul :)
atentie: nu alt stick! acelasi stick, dar sa nu fie activata optiunea de timeshift pe el.
Normal,nu m-am gandit ca nu se va intelege.Calea mea contine hdd catre stick doar pentru ca atunci cand am facut mount l-am declarat ca hdd,atfel e logic ca fiecare isi trece exact cum are el calea catre stick/hdd asa cum are pe receptor.Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
exemple de configurare files/directoare:
/media/hdd/ sau /media/usb/
fisiere cu albastru,
directoare cu rosu
logfile = /media/hdd/oscam/oscam.log
pidfile = /media/hdd/oscam/oscam.pid
usrfile = /media/hdd/oscam/oscamusr.log
cwlogdir = /media/hdd/oscam/cw/
emmlogdir = /media/hdd/oscam/emm/
lb_savepath = /media/hdd/oscam/stat
aclogfile = /media/hdd/oscam/ac.log
httptpl = /media/hdd/oscam/picon_tpl/
in oscam.whitelistQuote:
Originally Posted by ASN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
i:0B02:000000:4224:::6C sau
i:0B02:000000:4224
i:0500:206D
...
:agresiv:_user(0B02&000000/0000/4224/6C:00000000000000000000000000000000): invalid (60 ms) (0/0/0/0)
Daca am pus sa salveze pe stik aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cum este recomandat sa fie setat ? eu am pus 2h. se sterge tot ce este pe stik la 2h ?
---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
am observat cateodata ca imi apare 1888 salvate la urmatoarea tura apar 1879 dar am observat ca ajung si peste 2000 , sa inteleg ca raman doar nok-urile salvate.
Intra cu dcc si vezi ce ai in fisier.Vezi daca ai mai putine sau sterse dupa 2 ore,eu am setat la 800 ore.Oricum in bunul stil oscam-wiki e greu de inteles exact ce face fiecare setare,deci nu iti ramane decat sa le iei la rand si sa iti dai palme pana cand te prinzi ce fac.