Clona sau nu la mine rupe....fuge ...ara pamantul....
De asta e....
Clona de 200€ e ok...ca e luata ca orriginal...
aia de 70-80€ care stii ca e deja asa(clona)nu e buna?
Printable View
Clona sau nu la mine rupe....fuge ...ara pamantul....
De asta e....
Clona de 200€ e ok...ca e luata ca orriginal...
aia de 70-80€ care stii ca e deja asa(clona)nu e buna?
Asta inseamna ca ai fost pacalit, din pacate nu stiu daca poti face ceva, eventual verifica seria aparatului si daca corespunde poti sa faci o plangere ca pe acte au scris altceva iar pe receptor scrie altceva.Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca pe receptor apare scris soleron atunci nu ai ce sa le faci findca nu tiau vandut un original. La pret nu le poti face nimica findca fiecare vanzator poate pune adaus care doreste la produs (daca cumva nu este conditionat de cel de unde a luat el, dar asta tu nu ai de unde sa stii).
Daca e clona receptorul nu inseamna ca nu "rupe...fuge...ara pamantul..."Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si clona daca e rausita poate sa mearga chiar foarte bine ca si originalul, in zilele de azi sa nu va mirati cu clonele, chiar si mercedesul a ajuns sa fie clonat.
fratilor ...@smv167 incearca sa va spuna ca a cumparat constient o clona si in interior este un dm500 care functioneaza foarte bine si voi va chinuiti sa-l faceti sa creada ca s-a pacalit , poate s-a pacalit ca a cumparat un soleron si a primit un soleron echipat cu motor dm500 :oops:
Eu am luat de la dannielghi un Dream 500S si nu is sigur daca e echosmart sau echolite. Poate aduce un pic cu un Humax. To be continued...
Ce scrieti voi e o aberatie (imi cer scuza de expresie), in toate clonele daca le deschisi scrie pe placa DM500, datr nu inseamna ca e original, pe placa de baza se poate scrie orice.Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca sti ca ai cumparat o clone e chiar ca e o clona, in interior sunt mici detalii care difere de la una la alta fata de cel original.
Dar asta nu inseamna ca clona tre sa functioneaza mai prost decat cel original.
??????????????????????????????????Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nicidecum .Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca user - este DM500
ca vinzator/cumparator - este soleron
Aberatia GP4.30 este ,, certificarea " clonelor
nu este deloc o aberatie omul a afirmat ca a cumaparat cu acte in regula o clona la pret de clona pe care softul gemini o vede ca fiind original :sorry: eu nu vad unde este aberatia :lol: poate in certificarea geminiQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:drinks:Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oricum... am pus 4.30 si nu imi da acces la blue panel
deci e clona,pune 431 direct de pe serverul geminii;Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BluePanel => Addons => Downoad (Gemini-Server) => Updates => Gemini 4.3.1 DM500-MaxVAR => OK => OK and MENIU-6-5-3-2-OK-OK
o sa fi fff multumit,imaginea este excelenta merge garantat si pe clone.
Numa sa pot avea acces la net...
Pune prin serial cu DCC 420 mai intai si apoi prin addons 431
BluePanel => Addons => Downoad (Gemini-Server) => Updates => Gemini 4.3.1 DM500-MaxVAR => OK => OK and MENIU-6-5-3-2-OK-OK
Creeaza un fisier cu denumirea "init",editeaza-l cu Notepad si pune in el:
Transfera acest fisier in var/etc si da un reboot la dream.Gata,te-ai facut cu Dreambox original.:DQuote:
ifconfig eth0 down
ifconfig eth0 hw ether 00:09:34:A2:FF:33
ifconfig eth0 up
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la tehnicb se vand tot clone in loc de dreamuri. am fost eu ieri si-am vazut cu ochii mei 500s. insa sunt din alea fara radiator pe procesor. omul a fost sincer, a recunoscut ca-s clone si ca se incing din cauza ca n-au radiator. si se vand cu vreo 520 ron...
salut , confirm cele spuse de @dannielghi . eu am pus mana pe un asemenea '' dreambox'' , la Tehnic B Bacau , pret pt persoane fizice aprox . 520 de lei , pret pt . persoane juridice aprox. 465 de lei . norocQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da asa e, sunt clone insa nu se incing chiar asa tare. dreamboxurile mai vechi ce veneau cu radiator. oricum au foarte multe componente originale
Salut parerea mea este sa va cumparati : Optibox, Soleron sau ce o mai fii clona, cel putin asa stii ca este clona si nu dai un sac de bani pe asa zise-le "originale" care de fapt mai mult de 60-70% din ele sant tot clone, dar la un pret mai mare si e pacat sa arunci niste bani pe fereastra degeaba ca sa constati ca tot clona este pana la urma.
Vad ca sant lucrate destul de ingrijit de chinezi si daca ai norocul sa mai ai si o garantie mai mare, de 3 ani de exemplu (ca idee sa te linistesti, oricum in acesti ani vor scade preturile si vor aparea alte clone mai sofisticate) atunci poti fii multumit de alegere, fiindca atata timp cat nu umbli hard asupra unui aparat electronic te tin in general si cele facute de chinezi (cel mai bun exemplu pl. de baza taiwan versus china), e adevarat ca mai sant si exceptii, dar ele de obicei sant cele de pe vapor si nu prea "made in china" (exemplu cel mai elocvent majoritatea televizoarelor cu peste 200 de programe sigur sant cu sasiu din china, fiindca cele cu 100 de programe provin de la coreeni, turci s.a)
Personal optibox-ul meu din decembrie si pana in prezent cred ca a suportat peste 20 de instalari de imagini (teste sau versiuni noi gemini) si merge foarte bine si in prezent fiind multumit la banii si garantia care o am la el.
Acum depinde si de gust (moft - una e cand spui ca ai dream original si alta cand spui ca ai o clona pt. uni) si gusturile costa si nu se discuta.
'Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stai un pic; sunt doua feluri de clone care se vand pe piata. unele au radiator pe procesor din fabrica, asa cum sunt astea ale mele, si sunt dreamuri ce n-au radiator din fabrica, cum sunt altele (cele de la tehnicb, posibil si altele). unele se incing, unele nu. (adica se comporta ca dreamurile alea mai vechi de care zici)