Bine au facut cei de la UPC.
Printable View
Bine au facut cei de la UPC.
O sa va convingeti singuri. Pozele nu sunt trucate au fost facute cu un telefon cu o camera mai......slabuta. Receptorul cu care sa facut receptia a fost un AMIKO.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Sa auzim numai de bine !!!
Nelămurirea mea rămane: va fi HD (rezoluţie 1920x1080) sau doar acelaşi SD comprimat MPEG-4.
Doar pt A1, Euforia si Antena Star conteaza asta.
Sectantii pastorului nu sesizeaza calitatea imaginii pe A3.
Tot nu m-ai convins,e simplu sa pui un stiker pe un card;printezi,lipesti si gata...In cazul in care gresesc imi cer scuze
sunt originale va asigur eu
eu colaborez cu o firma de cablu din zona de la noi si de acum 3 saptamani au fost trimise cele 5 cartele, sunt exact ca cele din fotografiile puse aici de aliosatvd
icepand din 4 martie trec la conax si dvb-s2 pana atunci se fac teste
Dacă ne spui cum se comportă in share caştigi respect şi mulţumiri de la toată lumea. Incerci?
Vezi ca sectantii sunt la Sec-Tan-Stii STS, ca nu se da ala dus, il tine tatuca in brate.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acolo sunt oameni angajati cu carte de munca,
La A3 stau "telespectatorii geniali" cu gura cascata si acumuleaaza frustrari !
pot incerca cartela in share in momentul in care se codeaza programele ,deocamdata sunt la liber pana pe 4 martie
Cineva stie daca un simulcrypt cu Freesat este la ordine de zi ?
Vor ramane in clar A2, A3 si Euforia dupa 4 martie ?
Sa va trece in format 16/9 cu comutare WSS ?
Multumesc pentru lamuririi.
Daca se pun aia de la Intact sa ceara milioane de euro pe rahatul ala de pachet, crezi ca au bani sa il introduca ?
Eu sunt foarte curios ce HD vor baga. Transmisiunile actuale sunt 4/3, vor face upscaling?
Ramane de vazut daca vin si acel canal HD.
intrebarea e daca varanul baga banul in asa ceva sau doar manipulationes ca doar se pricepe
ar fi bine sa vina si hd la cata carcoteala au creat....
Pentru HD trebuie echipamente, adica camere. Pana cand ii vad ca filmeaza 4/3 = nema echipamente.
pai asta ai sa vezi multi ani de acum incolo pe la noi,problema e ca tu platesti pachetu/programu la calitate HD
Acu' 20 de minute venii din statia de CATV inca nu ajunsera cardurile de la intact,au trrimis dec+card nds pt .......daca stie aliosatvd sa completeze
au trimis decat 5 cartele conax
receptoarele si le cumpara firmele de cablu