card
user (0500&025900/0000/0005/2F:4E0544209F8F4FD254D0C78F0ED5ED64): found (74 ms) by tvrhd (L/1/2/2) - PRO TV
user (0500&025900/0000/0006/2F:6499939705DE1E026977EE72F9F4A30F): found (76 ms) by tvrhd (L/1/2/2) - SPORT RO
Printable View
card
user (0500&025900/0000/0005/2F:4E0544209F8F4FD254D0C78F0ED5ED64): found (74 ms) by tvrhd (L/1/2/2) - PRO TV
user (0500&025900/0000/0006/2F:6499939705DE1E026977EE72F9F4A30F): found (76 ms) by tvrhd (L/1/2/2) - SPORT RO
Are card, inca nu merge cu softcam, poate il baga in share. :cool2:
Adică Freesat şi-a găsit deja un client?
2 ani din prima platit
Păi şi de unde ai cumpărat o cartela?
Eşti optimistQuote:
Originally Posted by nicusoft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu bănuiesc că este de 50 ori mai optimist.
Am auzit că momentan nu se vand cartelele la bucată ci doar la set.
primi 100 clienti moca 2 ani
Si gratis cred ca ti-a fi fost greu sa accepti.:D
@nicusoft
Zici ca ai card freesat? Nu cumva e cardul TVR? Si de aia e moca?
Eu daca as avea card Freesat in nici un caz nu mi-ar trece prin cap sa denumesc readerul tvrhd.
de ce nu te gandești că omul a avut cardul de tvr, iar acum că l-a luat pe ăsta și că a citit pe forum că e aceași normă de codare l-a scos pe cel de tvr și l-a băgat pe ăsta.
diferența dintre cardul tvr și cardul freesat este că freesat are subscripție la incă 6 programe. Și eu tot așa aș fi făcut dacă aș fi fost in locul lui.
pai daca ei vor sa cumpere instalatorul de la inceput 50 de carduri asta insemnind vreo 90milioane,sa-si procure receptoare hd ,antene ,suporti ,cablu si alte materiale auxiliare instalarii inseamna ca nu vor sa faca mare treaba . Pai ce firma de instalari are acum 150 sau 200 milioane sa dea pe materiale ,echipamente ,carduri si alte maruntisuri?
Da ,suna frumos si fara batai de cap pentru freesat dar in realitate e o altfel de teapa .De ce sa sponsorizeze firmele de instalari un dth? Da chiar cei de la freesat cred ca cei care vor televiziune cu 8,5ron pe luna o sa dea la instalare 5 milioane pe echipament si card ?
Astia sunt nesimtiti! Cumperi acelasi card (tvr) cu subscriptie pe viata, cu vreo 45 lei si la ei e cam dublu (fara subscriptie)!!!
Cred ca chestia asta e facuta cu scopuri necurate, spalari de bani sau cine stie ce altceva le-a mai dat prin cap.
Afacerea asta n-are nicio logica indiferent din ce unghi o privesti.
Chiar daca e pe bune si s-au gandit sa se orienteze spre bizoni, nu e chiar asa, bizonul s-a desteptat cat de cat!
am un card tvr activ freesat. e de proba. merge in oscam dupa cum vedeti
found (74 ms) by tvrhd (L/1/3/3) - PRIMA TV
E mult,pretul abonamentului trebuia sa fie la jumatate iar pretul cardul la fel ca sa atraga cat de cat,plus promisiuni de noi canale la acelasi pret.Asteptati oferta Orange sa vedeti ca si comparatie.
Pare un DTH facut la nivel de amator,insa rupt de realitatile pietei.Nu te ma poti baza doar pe reclama de pe forumuri si instalatorii ramasi fara treaba dupa afacerile cu digi si dolce,mai trebuie sa oferi si programe,sa iti faci reclama,sa subventionezi cat de cat receptoarele,cardurile,etc.Sa nu-i descurajam chiar de tot,dar nici de bine nu vad pe nimeni sa gaseasca ceva de spus.
Deci am avut dreptate. Ai card TVR care a fost activat si pe freesat. Asa am vrea si noi ... de proba :clap:.Quote:
Originally Posted by nicusoft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum ramane sa probez 2 ani si porma vad eu daca fac contract cu ei.Primi 100 asa patesc:clap:
Daca primii 100 sunt scutiti de la plata abonamentului anual (adica pana in 200 RON pe cei 2 ani), dar in schimb platesc receptorul+antena+lnb+contravaloarea cardului +... daca nu baga "marfa" in grila de programe, mare afacere nu au facut - ba din contra nu se merita deranjul.
Parerea mea.
Cred ca a fost o gluma cu aia ... primii 100.
ce se mai aude de freesat? au inceput distribuirea de cartele? parcă era un zvon că incep de pe 1 mai 2013 oficial.