bootloaderul conteaza?
Printable View
bootloaderul conteaza?
Ok..Am facut un backup de la un alt echo si am pus pe al meu..dar tot conecteaza greu si ma deconecteaza foarte des...ajutor?
Dar cablu de retea e verificat/schimbat? Pare o problema hw...
Dar am conexiune constant..Acuma e verde..dar in 10 mintue ma deconecteaza:(
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
cccam-ul cum functioneaza pe echosmart 792?
Cineva stie un oscam bun pe topex?
N-am avut astfel de probleme acum un an
cccam nu merge bine pe echosmart. La setari newcamd ai dezactivat autouser?
da.. am dezactivat..am bifat activ numai
pune o linie din extern nu din router de la tine sa vezi daca se deconecteaza daca merge atunci problema este din router oscam ...
Eu nu inteleg...nici nu pot sa reconectezi..numai dupa ce dau un restart la oscam
Poate ai primit un ban de la failban. Poate problema e la failban sau la setarea clientului din oscam.user
De aceea nu te lasa sa te reconectezi pana nu dai restart la oscam. Opreste failban pe userul respectiv, sau lasa sa te poti conecta de mai multe ori cu acel client.
Failban-ul este oprit..uniq e pe first..na ce sa zic.Am acelasi setari ca altii:(Acuma am pus o versiune mai veche de oscam..sa vedem..
am oscam 4837..gu asta e ok..numai ca oscamul opreste in fiecare ora..cineva are ceva mai stabil cu kernel 2.4?
Asa ceva n-am vazut in viata mea..N-am avut deloc probleme acumun an cu oscam-ul..Acum nu ma lasa sa conectez:(
Pana la urma am reusit sa ma conectezi..Acuma am alta problema..AM observat ca am mai multi clienti care sunt offline.Pe acelasi port mai am si clienti care sunt conectate..Puteti sa-mi spuneti care este problema? Am 45 de clienti conectate..Cand se intampla problema am verificat daca portul este deschis si a fost.
Multumesc
daca ai ip dinamic ...ai facut update la hostul tau?
mai este si posibilitatea sa te fi scos ei de la ei
Nu sunt scos de la ei pt ca cand dau restart atunci toate lumea este conctar..se poate ca am pre multe linii?
S-ar putea sa fie asta explicatia, 45 useri nu sunt deloc putini!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Cat suporta maxim?
Din cauza asat deconecteaza atuomat cativa clienti? Si trbuie sa dau restart la server?
Nu exista acest raspuns! Prea multe variabile...
Depinde de hardware, de platforma folosita, versiunea de oscam si setarile lui, ce bagi si ce scoti in/din oscam, emu clienti, trafic, etc.
Deci nu cred ca-s 2 situatii identice...
Trebuie sa testezi singur cu ce ai acolo.
.Functia keepalive din fisierele oscam face ca un client sa setea sau nu conectat permanent, depinde cum ai (sau are clientul) setata aceasta optiune. Daca clientul face cerere la serverul tau si apare ON atunci totul este ok
functia keepalive este bifat.am pe topex oscam versiunea wrt64g..inainte avem oscam kerbel2.4 fara probleme dar nu mai gasesc..am si server cccam pe aceleasi router.inca o intrebara..pot sa fac sa functioneaza ambele pe acelasi port?