Eu nu m-am calificat, ca nu joc la Steaua, dar ma bucur ca am ales de mic sa tin cu Steaua.
Numai satisfactii si bucurii, aproape in fiecare an.
Printable View
Eu nu m-am calificat, ca nu joc la Steaua, dar ma bucur ca am ales de mic sa tin cu Steaua.
Numai satisfactii si bucurii, aproape in fiecare an.
satisfactii mari an de an? cand ati castigat ultima data titlul? :)))) din ce stiam 9 califcari la rand in cupa uefa nu se premiaza intr-un fel, nici macar locul 2 nu se premiaza, dapoi locu 15.
trecand la oile noastrea, ai mancat iar borsh. ca o sa conduca astra si castiga dinamo. se incadreaza perfect la zicala ta "iecare pasare pe limba ei piere..." in ideea ca borsh mai mult ca tine nu mananca nici offtopicarul-sef-protejat zappa.
sorin vezi poate ai treaba si te retin, am inteles ca iesit un manual care te invata cum sa "moderezi" cu aceeasi unitate de masura pentru toata lumea.
O cauti cu lumanarea
Sent from my GT-I9300
Imi vine sa plang!
Va rog sa reveniti ontopic .
Astazi avem 2 meciuri :
Ceahlaul - Brasov
Dinamo - CFR
In umbra derbyului dintre dinamovisti si CFR se aude ca domnul de la Piatra Neamt va avea un beneficiu serios, daca se lasa condus la pauza.
In final, va cistiga si cele 3 puncte, dar numai dupa ce conduce Brasov la pauza.
La Dinamo, cine doreste sa isi rotunjeasca veniturile, sa parieze pe 2 cartonase rosii.
Rezultat : Dinamo - CFR 2
Au cistigat Ceahlaul si CFR, exact cum pronosticasem, desi inexactitatea celor de la Brasov inainte de pauza a facut sa nu fie pe cota 2 pauza, 1 final.
Astazi avem :
Otelul - Viitorul x
Gaz Metan - Concordia 1
Rapid - Bistrita 2
Surpriza va veni de la Rapid care inca are datorii fata de tata Jean.
La Otelul, echipa lui Hagi nu va pierde, am stat pe ginduri daca sa pun 2, dar am ales un x rezonabil.
Nu-i exact deloc. Scorul a fost pe aproape şi in plus de asta, nu ai nimerit-o deloc cu cartonaşele roşii.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai trebuia sa pariezi ca sa iti rotunjezi veniturile.Se invata in clasele primare: rotunjirea se poate face si in minus.:)
Eu ma bucur ca vezi partile bune.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu cind fac un pariu, fac doar 1, x sau 2.
Restul de aici sint mici devieri... nu trebuie luate in serios, eventual puteti sa adaugati si voi, daca puteti.
PS
Poate doreste si altcineva sa isi exprime pronosticurile.
Nu doar sa asteptati sa greseseasca altii.
este doar o remarca insipida >>>> vezi Doamne ce destepti suntem noi, ce grozavi dupa razboi.....
probabil o pshihoza manipulanta..... CFR a castigat la dinamo din cauza diferentei de valoare, CFR a jucat prost- adica scorul normal ar fi trebuit sa fie cam 0-4, 1-5 pt CFR , nicidecum 0-1. prostiile astea cu pariurile sunt niste rezultante din excrecenta unor cerebeluri prafuite, ale unor indivizi frustrati si plini de complexe!
Doamne ajuta-i !
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
De la '907
Am fost primii pusi pe fapte
Cu echipa Clujului
Mandria Ardealului
Traiesc fiecare clipa cu cea mai buna echipa
Si-am purtat de cand ma stiu ALB SI VISINIU!
Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
De noi nimeni nu se-atinge
Forza, forza CFR!
Am luptat si vom lupta
CFR echipa mea
Clujul este casa noastra si-l vom apara
Castigam meci dupa meci
Si nu poti de noi sa treci
Cu echipa Clujului, mandia-Ardealului
Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
Tu ai nume si renume
FORZA FORZA CFR!
Ca toti ardeleni in lume
FORZA FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
De noi nimeni nu se-atïnge
Forza, forza CFR!De la '907
Cu echipa Clujului
Mandria Ardealului
Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
Am luptat si vom lupta
CFR echipa mea
Castigam meci dupa meci
Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
Tu ai nume si renume
FORZA FORZA CFR!
Ca toti ardeleni in lume
FORZA FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
De la '907
Cu echipa Clujului
Mandria Ardealului
Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
Am luptat si vom lupta
CFR echipa mea
Castigam meci dupa meci
Tu ai nume si renume
FORZA, FORZA CFR!
Ca toti ardelenii-n lume
FORZA, FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
Tu ai nume si renume
FORZA FORZA CFR!
Ca toti ardeleni in lume
FORZA FORZA CFR!
Lupta, lupta si invinge
Forza, forza CFR!
Forza, forza CFR!
dingo,
Cu tot respectul pentru Cluj, dar tot ce inseamna CFR este o copie nici macar reusita a Rapidului.
Au copiat culorile, au copiat ideile, tot ce face CFR a facut Rapid inainte.
Nu au originalitate si e pacat sa tina nasul pe sus, cind au avut rezultate numai cu bani si arbitri.
Daca Boc nu era prim ministru, nu vedeau ei campionat.
Cit despre pariuri, reflecta doar curajul unui individ de a avea o parere, fara sa ii fie frica de a gresi, cum vad la multi de aici.
Ca o parantezam multele strofe afisate, sint de fact o copiere nebuna a aceluiasi text, din dorinta de a avea un text lung.
Pacat ca va veni un anume moderator si va constata ca e offtopic si n-o sa mai vada nimeni aiurelile.
Acum 50 de aani Rapidul avea la fiecare meci un alt text, la fel de lung dar cu mult mai multa substanta.
Sa nu uit : i-am vazut pe CFR pe teren, o adunatura pusa numai pe provocari de maidan, cind joaca in deplasare.
Schimbarile se fac dupa ce respectivul, in timpul incalzirii incita publicul, ala care iese, la fel, trece ostentativ prin fata galeriei adverse si tot felul de alte maidanisme.
Fotbal, mai deloc, numai faulturi si injuraturi.
---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:32 ----------
Asa cum spuneam Viitorul face egal, 1-1, surpriza n-a venit de la tata Jean, o fi imbatrinit si el, nu-i mai arde, a venit de la Sibiu.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Otelul - Viitorul 1-1
Gaz Metan - Concordia 1-3
Rapid - Bistrita 3-1
Astazi avem Petrolul - Pandurii
CSMS Iasi - Steaua.
Daca la Iasi, nu se pune problema de victorie a Stelei, Gigi degeaaba minte le tv, jocurile sint facute pentru x, la Pandurii vom vedea un joc frumos, dar Petrolul va cistiga si ea un punct.
Deci, x la ambele meciuri.
Corect, daca era copie reusita, Paszkany nu trebuia sa fie chel, trebuia sa aibe putin par pe "laterale". Stadionul/tribuna trebuia sa fie mai mucegaita si sa cada tencuiala, etc.Quote:
csm iasi/steaua 2
Petrolul-Pandurii ....
Da, fiasco total in previziunile mele, dar sint convins ca asta doar ca am fost bruiat in ultimele posturi...
Unu vine cu imnuri rasuflate, altul e suparat ca nu isi pune pronosticurile inaintea meciurilor, cum sa mai gindesti limpede ?
Cred ca anul asta, spre deosebire de anii trecuti cind era la moda, 1 pauza, 2 final, anul asta la moda este peste 3 goluri marcate.
Oare ce cote or fi ?
La meciul Steaua - Rapid, nu a fost nimic suspect.
S-a incheiat cu victoria Stelei, 1-0 in ultimele minute de joc.
Tanase, cel odihnit in meciul cu Stuttgart, nu a aratat nimic in plus fata de medie.
Ca regula, Bourceanu nu are ce cauta in meciurile de acasa, pe care Steaua trebuie sa le cistige.
La orice meci, cum iese Bourceanu, incep sa curga actiunile de atac.
Bourceanu este un fel de Lupescu, cel recunoscut ca nu dadea niciodata o pasa mai lunga de 3 metri si aia in lateral sau in spate, de siguranta...
In rest, toti au alergat, dar se stie, si calul alearga, dar nu face lapte...
In fotbal nu ajunge numai sa alergi, astia au gresit sportul, la atletism se alearga...
Avem exemplul lui Dobrin, ala nu alerga mai deloc, se gindeau unii sa-i dea un scaun sa stea la mijloc pe el.
Dar cind punea piciorul pe minge, ori dadea gol, ori pasa cuiva doar cu portarul in fata.
Observ cu amuzament cum istoria se repeta.
Inainte de marea echipa a Stelei, era aceeasi discutie, jucatorii nu alearga, Iordanescu, Dumitru, Dinu, sint prea statici, etc.
Dupa care au venit seria celor de la Corvinul, tineri care alergau, dar erau bezmetici... fara mari rezultate.
A fost nevoie de o 2-3 jucatori cu experienta (Iordanescu, Boloni, Stoica), 2-3 puternici si inalti (Iovan, Bumbescu, Belodedic) si 2-3 iuti (Balint, Lacatus si 1 tehnic (Hagi)
In concluzie, se cere o impletire a tineretii cu experienta.
Dar asta o stie numai un antrenor cu experienta, cum era Jenei...
Later edit :
N-am inteles cu cine a jucat Steaua aseara, ca in tribune erau numai spartani.
Astia nu erau la Dinamo ?
Cred ca daca cistigau, nu mai faceau "Auu, Auu, Auuu".
Se auzea "Crauu, Crauu, Crauu".
Dar de arbitraje suspecte pro CFR,Dinamo sau Steaua de-a lungul timpului nu vreti sa discutam?
Nu de alta dar prea se greseste numai in favoarea unora...stim noi care...
Sigur, arbitrii mereu vor ajuta pe cineva, implicit vor defavoriza pe cineva.
Este esenta fotbalului, orice fault este in favoarea cuiva, orice aut, orice offside toate sint in favoarea cuiva si defavoarea altcuiva.
Deocamdata, CFR a luat campionatul cu foarte mult suport din partea arbitrilor.
Normal ca echipele respective au fost defavorizate, de exemplu Vointa Sibiu a avut gol anulat cu CFR si s-a terminat 1-0 pt CFR.
Tot in returul trecut, cu Vaslui a fost ajutata CFR a primit penalty Kapetanos.
Tot ajutata a fost si la meciul cu Ceahlaul si as putea continua inca 2-3 pagini.
Acum, arbitrii ajuta alte echipe si CFR e defavorizata.
Nu vad unde e problema.
Dar nu s-a cistigat vreun campionat cu ajutor din partea arbitrului.