Momentan vad ca s-au ''plictisit'' cei de la digi sa mai faca teste in nagra3.....le-o fi dat cu virgula????......sau a iesit atat de bine testul ca nu mai are rost sa testeze si acuma se va incepe implementarea pe toate canalele????
Printable View
Momentan vad ca s-au ''plictisit'' cei de la digi sa mai faca teste in nagra3.....le-o fi dat cu virgula????......sau a iesit atat de bine testul ca nu mai are rost sa testeze si acuma se va incepe implementarea pe toate canalele????
pai prea mult nici nu aveau de testat din moment ce sitemul e deja functional la alti operatori problema ramane trecerea la n3 cu tot ce implica asta . cum am mai spus sky it are aproape un an de cand au inceput testele in nds3 si nici acum nu au trecut total , se folosesc inca amandoua sistemele . daca ar fi adevarat ce debiteaza unii cu 1,6mil abo si cu organizarea digi probabil va dura 5 ani scimbarea tuturor cardurilor...Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si acum au inceput sa emita in paralel cela doua modalitati de criptare N2 si N3 pe transponderele 12608 si 12718......:(
Se strange latul!!!
ia exemplu de la daniel daca o tine ca pe sky atunci e bine :D
Da .....dar NDS-ul nu e spart...deci i-si permit.Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe cand nagra e varza si pe astia -i arde ....cel putin teoretic se dau loviti ca au pierderi. Pe Kude. i-l doare ....premiere i-a spus pa pa ...pe viitor...deci...??? NU prea seamana situatia.Hai sa fim realisti.
PS.as face pariu .....si as vrea sa pierd...:)
Nu, polsat emite paralel si in N2 si in N3.Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La aceasta ora toate tp sunt in codate im ambele sisteme N2 si N3 , deci miroase a schimbare:D .,sau a florii de nagra 3.
o sa fie noapte cand dupa ce vor fi schimbat toate cartelele, sau cum?Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Urmeaza ca noii abonati sa primeasca direct receptoarele insotite de cardul n3. In maxim o luna incepe marea distribulibaseala care va dura aproximativ 3 luni sau chiar 4 pentru ca romanii ce se afla pe alte meleaguri sa isi poata schimba cardurile cand vor venii la vara in concediu.
Deci aproximativ la sfarsitul lui august se incheie. Apoi sistemul va trece complet pe n3.
eu zic sa facem un poll "cand se face noapte pe digi" cred ca va fi amuzant; vedem dupa aia care e mai profet dintre noi; glumesc evident:)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
era de stiut ca vor trece in N3
arunca o gramada de bani in loc sa introduca alte programe lipsa :band: :wellcome:
Hm , ma mira ca vor trece pe N3 findca si asa au cere foarte mare iar ei inca nu fac fata cereri. Ma mira.
Procentajul este foarte mic, ma refer la cei care se uita fara sa plateasca.
Iar efortul financiar este foarte mare.
Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stii tu vorba aia cu ala istetul daca nu-i fudul, parca nu e .... istet destul:lol:
mare dreptate ai!!! Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!!:drinks:Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce se mai aude? a inceput jiji sa trimita cardurile?
Da a inceput, dar cred ca au incurcat cartelele :D , cred ca o sa inceapa din MAIQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la rcs bacau, astia ori o fac pe prostii ori nu stiu nimic. i-am intrebat de noile carduri si faceau niste ochi la mine de parca le vb de vaci zburatoare. mi-au spus ca ei n-au auzit de nici o schimbare pre curand, iar de cam-uri nici atat.
Si polsat-ul, am citit pe un forum cum ca o mai balacesc o perioada pana la N3 de-a dreptul...au si ei oaresce probleme......Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa ca.....mai la toamna.......
Pe alte forumuri se spunea ca incep din 15.03 sa le trimita,dar nu le-a iesit nici asta.De obicei intarzie cu 2 luni orice isi propun,sper ca la schimbarea cartelelor sa intarzie cu o jumatate de an.:)
Poate pana o sa treaca digi in N3 sa pice D+:D