Pixelul albastru.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Pixelul albastru.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Maestre acum iti dau dreptate :drinks:
Dinamo are apărarea flenduri. Asta a fost norocul stelei :cool2:
Miauuu .... Miauuu .... Miauuuu
Bravo Steaua ,jucati pt. Vaslui :clap::clap::clap:
Cineeeeee e dinamovist,
Toata ziua este trist!
Lasa ca se multumesc cu o cupa!
eu nu m-am uitat la meci
dar dupa rezultat steaua a fost o echipa care si-a dorit victoria...
a inceput sa spere dupa ce a egalat si dupa pauza s-a vazut ca vrea mai mult sa castige
PS: mi se pare nedrept sa castige campionatul CFR dupa ce la SIbiu in meciul cu Vointa a castigat nedrept dupa ce arbritul a facut tot posibilul sa castige cei de la CFR pentru ca Vointei i s-a anulat un gol perfect valabil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asteptam decizia TAS,dar orice punct castigat sau pierdut inafara terenului ramane discutabil.Sper sa ii lase sa rejoace meciul cu U si daca il castiga bravo lor,atunci nimeni nu mai are nimic de comentat.
Nu are nimic de comentat in privinta acestui meci! Corect. Sper ca nu te referi la toate meciurile lor... Cand intrau la rupere si nimeni nu vedea nimic, la intimidare... plus altele care nu se vedeau direct...
Daca pica pdl-ul de tot, o sa vina si la ei o perioada mai neagra.
In alta ordine de idei, idiotii astia de la digi:
Nu au canale sa le dea separat, sa se uite fiecare la ce doreste...Quote:
Meciurile CFR Cluj - Steaua Bucureşti şi FC Vaslui - "U" Cluj, jocuri care ar putea decide titlul de campioană in Liga 1, se vor desfăşura duminică, 20 mai, de la ora 20:00, transmise alternativ pe DigiSport 1.
Ce-mi place expresia asta: si-a dorit mai mult victoria!!!!! De parca dinamo a dorit sa piarda. Steaua - dinamo niciodata nu va fi blat.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ce mizerii sunt in liga 1, nu aş folosi cuvantul niciodată.Quote:
Originally Posted by zappa
ideea e ca "vrei" sa castigi , dar nu fugi mai mult sa recuperezi mingia sau sa se vada determinareQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tu nu vezi o diferenta intre meciurilke din alte campionate din europa cand echipele sunt conduse parca schimba alta viteza si fug efectiv cu alta determinare dupa minge...gol...etc
PS: referitor la CFR Cluj spun ca nu merita sa castige meciul de la Sibiu si totusi nu s-a facut nimic in privinta acelui joc
cum se poate sa se anuleze un gol dat de Sibiu perfect valabil , eu cred ca toata brigata de fluierasi au fost pe o mana pentru ca trebuia sa se sesizeze cel de margine si sa spuna ca a fost gol valabil
Meci frumos facut de echipele bucurestene,chiar neasteptat de bun a fost un derby adevarat,pacat ca nu pot spune la fel despre derby-ul Cluj-ului...
Marius - tu ai vazut meciul in reluare? Au trecut totusi 3 zile de la meci.
Era ocupat cu munca,acum e weekend.:)
Chiar ? Cum zboara timpul :)Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa e cum zice zmeura am fost ocupat l-am vazut in direct,scuze de intirziere dar am vrut sa-mi dau si eu cu parerea despre meci unul din putinele meciuri care mi-au placut din actualul sezon si nu sunt stelist dar nici dinamovist ,ce conteaza ca au trecut 3-4 zile niciodata nu-i tirziu,sau mai bine mai tirziu decit niciodata ;)
Chiar ca a fost singurul frumos din campionat,mai ales ca la alte meciuri nici macar nu m-am uitat.:D
Atunci cand castiga Steaua tote meciurile sunt frumoase.
- de ce conduce berbecali si pseudo " fotbalistii" din gHEencea fara centura de siguranta ?
: - ca sa adune puncte
hihi haha
CFR CFR CAMPIONA ROMANIEI :)
MARE CLUB, MARI CONDUCATORI, FOTBALISTI ADEVARATI!
CFR CFR CFR CFR
mare actor grecul
pot face pariu ca din 100 de fluiereas de centru doar 1-2 dadeau 11 metri la saritura lui in fata ca si cand ar fi primit un ghiont in spate si defapt ala doar la atins foarte putin
Eu daca as avea putere sa schimb regulamentul le-as da astora care mimeaza faultul cartonas rosu nu doar galben pentru simulare ...este un furt evident
sau macar sa se introduca camere video la faze de astea problematice unde se vee exact ce a fost, doar suntem in epoca informaticii