Dar unde se rejoaca,tot la u cluj ?Quote:
Originally Posted by samuell [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Dar unde se rejoaca,tot la u cluj ?Quote:
Originally Posted by samuell [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da, tot acolo. Aceasi Marie cu alta palarie.
Nu chiar,va fi fara spectatori.
Păi sincer să fiu la cum s-au comportat spectatorii,nu trebuiau ei să fie cei pedepsiți,ce vină au ei că bornescu se crede Cichicean ? Și maseorul ăla care la lovit pe Cadu brusli :)
eu pe aștia i-aș exclude din fotbal definitiv,ei nu văd că influențează negativ pe alții ?
asa ar fi logic dar este inaplicabil! cei care conduc fotbalul fac echipe ca sa spele bani negri si pe ei nu-i intereseaza calitatea sau performante, echipe multe, aparute peste noapte, mai sunt si banii din pariuri... nu putini !Quote:
cum adica sa se reduca echipele, dar noi ce mai mancam atunci, nu ? :agresiv:
Comisia de Recurs a respins apelul făcut de CFR Cluj! Urmează TAS
Sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a trimis astăzi inştiinţări către Liga Profesionistă de Fotbal şi clubul CFR Cluj, prin care le solicită să-şi exprime pană in ora 17.00 punctul de vedere vizavi de incidentele de la partida cu "U" Cluj.
"Feroviarii" au informat TAS că nu vor rejucarea partidei cu "U" Cluj, pe motiv că echipa gazdă a fost vinovată pentru intreruperea meciului. Pentru a-şi mări şansele de succes, cei de la CFR au angajat trei avocaţi care să se ocupe de acest caz. La randul său, TAS a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal şi CFR-ului să-şi prezinte punctele de vedere, susţinute de argumente şi dovezi.
Oficialii din Gruia sunt extrem de optimişti şi cred cu tărie că vor caştiga partida cu "U" la masa verde: "Eu mă consider deja campion, vom avea 3-0 de la TAS", a declarat Iuliu Mureşan
DACA NISTE HULIGANI STRICA PERFORMANTA SPORTIVA DE PE TEREN, NU STIU DE CE SE MAI DISCUTA ATAT DE MULT DE ACEASTA MASCARIE? JUCAM FOTBAL PENTRU SPECTACOL, PENTRU DIVERTISMENT!!!Quote:
CEI DE LA U CLUJ SUNT MAJNITIO DE BANII NEGRI AI PATRONULUI, NU VOR SPECCCTACOL SI DECENTE , EI SUNT SLUGOI BALCANICI AI MITICILOR DE PE DAMBOVITZA. DECIZIE DEZGUSTATOA - DE CE MAI DAM BANII PE BILETE, SUNTEM FRAIERI!
MECIURILE NU SE DECID PE TEREN, SE DECID IN CULISE!
RUSHINE ECHIPA DE PARVENITI-CIOCOI DE LE U CLUJ!!!!!!!!!!!
LA VOI "FOTBALUL" INMSEAMNA PLATOSE DE SCUTIERI, AKM-URI, MASINI BLINDATE- _____ GOLANILOPR
u-cluJ - cu certitudine sunt niste slugoi de DAMBOVITZA!!!!!!! :band:
Usor ca nu da pe foc.Litere sunt cam mari si quote e inutil,cam asta aminteles la prima vedere a textului.:)
@dingo31 - esti ultras?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Iritat că va trebui să rejoace partida cu U Cluj, Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a ameninţat că din sezonul viitor va părăsi campionatul Romaniei. „In Romania mă simt furat. Deşi am fi meritat pe deplin un 3-0 la masa verde, am primit rejucarea meciului. Practic, ne-au fost furate 3 puncte caştigate in afara terenului”, s-a plans Arpad Paszkany.....
Haha,taree.
Mai bine sa se mute in Islanda si sa joace hochei.
Meciul se rejoaca.Punct.
Da, echipele s-au deplasat deja, asteapta doar raspunsul oficial.
Ma intreb daca trebuia sa joace la Constanta, citi bani cheltuiti pe drum si sa afli cu 2 ore inainte ca nu mai joci...
Asa e in fotbalul lui Mitica, totul e cu cap facut...
Quote:
TAS A ANUNŢAT DECIZIA FINALĂ! "U" CLUJ - CFR SE JOACĂ!
Deci, doar se rejoaca, nu e nimic stabilit in privinta deciziei!Quote:
ATENŢIE! Cazul va fi judecat pe fond, o decizie urmind a fi dată pe 10 iunie!
Hotarare logica ca doar nu voia sa nu se mai rejoace in prealabil jucanduse 27 de minute
cfr-isti:)
Acum TAS asteapta banii de la Vaslui sau Steaua.
Daca dau bani suficienti, le da 0-3 la ambele echipe si U Cluj si CFR.
Deocamdata am retinut acest campionat care s-a remarcat prin meciuri gen 1 pauza, 2 final, adica exact cota mai mare la pariuri.
Chiar si aseara, a condus U Cluj si a cistigat CFR.
Asta e, casele de pariuri ar face bine sa nu mai aiba meciuri romanesti in grila, altfel ramin fara bani.
Imi imaginez citi angajati sint pusi de patroni sa joace fiecare cite 1000 de euro pe genul asta de rezultat, cistigind cite 40000 euro la un singur meci, fiecare...
Valoarea reala se va vedea in Europa, daca vor fi iar varza, se confirma teoria aranjamentelor...
Si daca castiga CFR la TAS inseamna ca ei au avut valiza mai mare?
CFR nu cistiga la TAS, ei au iesit de pe teren inainte sa spuna arbitrul ceva.
Nu sunt fan CFR nici U Cluj dar atitudinea celor de la U Cluj lasa de dorit,ca sa nu mai zic de organizarea meciului in timpul caruia un jucator (Cadu) este lovit de maseorul echipei U Cluj care dealtfel merita sa mearga direct la puscarie pt asta iar mai departe ce sa intimplat pe holurile si prin vestiare doar ei stiu ...
Pacat ca ne pretindem cetateni europeni si vrem sa fim respectati de altii !