spune tu daca ai antena pe 28 est pentru altii daca ai gasit acele canale numite STREAM ( 5-6 la numar ) pe orice frecventa
Printable View
spune tu daca ai antena pe 28 est pentru altii daca ai gasit acele canale numite STREAM ( 5-6 la numar ) pe orice frecventa
Nu gaseste nimic.
Am pus si un satellite.xml nou. Scanat tot si degeaba.
Nu reusesc sa dau cu pluginu' blindscan pe BH, zice ca nu gaseste nimic, niciun post.
incearca cu un echosmart ca ala avea blindscan
sau cata in toate canalele necodate ca poate acum se numeste altfel
Nu merge, ăla nu ştie DVB-S2.
Problema e ca maine dupa masa nu se da decat un singur meci si parca vad ca o sa dea sesiunea decisiva din
Barry Hawkins v Mark Selby.
In cazul asta, sigur o sa-si umple frigiderele...
Chiar sunt curios, ce o sa dea LIVE?
A fost Ding - King, cel putin la mine asta s-a dat aseara...
Se apropie sferturile Campionatului Mondial de Snooker
Jucatorii care se vor califica in sferturi vor fi :
Barry Howkins, Shaun Murphy, Judd Trump, Michael White, Ronnie O’ Sullivan, Stuart Bingham, Ricky Walden si Ding Junhui
Mecurile vor fi :
Ding Junhui v Barry Hawkins (Eng)
Shaun Murphy (Eng) v Judd Trump (Eng)
14:30 BST
Ronnie O'Sullivan v Mark Davis
Ricky Walden v Michael White (Wal)
19:00 BST
Ding Junhui v Barry Hawkins (Eng)
Shaun Murphy (Eng) v Judd Trump (Eng)
Desigur, marti, azi vom urmari daca va fi asa.
Desi nu se jucasera meciurile, cand am scris eu postul cu "posibilele meciuri", pot sa spun ca doar Mark Davis a dezamagit asteptarile mele.
In rest, procentaj de 100 % reusita.
Asteptam meciurile de diseara sa vedem daca mai doarme intre frame-uri Ronnie O'Sullivan.
Aseara era asa de obosit incit cu greu era trezit de arbitru cind ii venea rindul.
Ca rugaminte, cine are cont FB, ca eu n-am, sa-i zica comentatorului asta de acum sa faca economie de cuvinte.
Vorbeste mult si prost, asa ca am dat audio in En.
Gata, ajunge, are frigiderul plin, ce-i mai trebuie?!!!!
Sa-si ia concediu vreo saptamana...
Cred ca mi s-a sters postul in care vorbeam de comentatorii nostri.
Macar am convingerea ca cei care l-au vazut, plus cel care l-a sters (s-o fi simtit, saracul) au inteles ceva...
In semifinale vom avea pe :
Ronnie O'Sullivan
Barry Hawkins
Judd Trump
Ricky Walden
Totul se aseaza pentru un nou titlu al lui Rocket Ronnie.
PS
Daca urmariti un sport la tv, faceti abstractie de comentariu, nu cred ca aveti nevoie sa vi se povesteasca ce vedeti, cum fac unii de pe aici...
Asa cum anticipam inaitea sferturilor, toti cei numiti de mine au mers mai departe.
Acum vom vedea :
Ronnie O'Sullivan v Judd Trump
si
Ricky Walden (Eng) v Barry Hawkins (Eng)
Ronnie va avea probleme doar cu timpul, in al doilea meci vom vedea cine merita sa-l infrunte pe Ronnie.
Dupa prima sesiune, se va sti deja cine e in finala.
M-am uitat si eu ieri la "racheta", este absolut de neimaginat cum loveste omul asta bila.
Este un talent inascut si cand te uiti la meciurile lui ti se pare foarte usor snooker-ul :D . Daca vedeti cat de usor loveste bilele va dati seama ca este diferit de toti , el are un tip de lovire a bilei fara a se forta , nu se chinuie este special.
De cand l-am vazut prima data la tv am inteles ca este foarte bun , dar atunci avea probleme cu faptul ca era instabil emotional(daca se inerva nu se mai concentra si pierdea meciul) dar acum este foarte stabil emotional si este un campion fantastic si daca doriti ca cineva sa cunoasca acest sport invitati-l sa vada un meci al acestui fenomen===>
Ronnie O’Sullivan
PS: @gabrield iar te dai lovit nu ti-a sters nimeni postarile, vorbesti aiurea, postezi poate pe mai multe forumuri si nu mai stii unde ai postat sau poate ai vrut doar sa postezi si ai uitat sa dai click la post , desi l-ai scris, dar aici in acest topic nu ti s-a sters un astfel de post
Nu te grabi cu elogiile,
Trump e de 3 ori mai bun ca Sullivan, desi e mai tanar.
Pe pariu ca il bate pe Ronnie.
E deja 1-1, marea racheta se pare ca nu are combustibil...
Cum spuneam, Ronnie va pierde acest meci.
Talentul lui "innascut" e doar cand joaca cu unii mai slabi...
Poate reusim si noi sa avem un topic unde sa gasim informatii utile: ce meciuri s-au jucat,ce se mai joaca,la ce ore si pe ce programe.Pe "Tata Omidu" il lasam sa tot ghiceasca de unul sigur pana se plictiseste.:D
Problema e poimaine dupamasa, ca nu se da sesiunea de la inceput, cica o da de la 18:30.
Poate ne salveaza iar ESP2 Dutch
Pana atunci mai joaca Tump-Sullivan?Cand si la ce ora?
Chiar acum joaca.
Iar asta inseamna ca au sesiune maine dimineata, iar apoi din nou maine seara.
Acum stiam,cu toate ca in celalalt topic se scriau alte prostii,am dat pe Eurosport din greseala si am dat peste el.Se pare ca maine de la 12:00 si sigur de la 21:00.Sesiune finala sambata dupa masa de la 16:30 cu transmisie doar de la 18:30.
Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Adevarul e ca orice s-ar intampla una din procirile tale se va adeveri.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]