Quote:
muicaaaaaaaaa,da tu cine esti? un alt expert?
man lasa dracu experti si foloseste emu asa cum e el si da culmea e ca de nu sti sa l setezi bine....e cam pierdere de timp
cat despre faptu ca se vb pe afara,cum zici tu,e cam apa de ploaie....sant experti asa ca si noi si ne cam da m cu parerea...de multe ori cam prost,ce l mai bine e sa ti dai o parere dupa ce folosesti un emu,o imagine etc...dar ma rog nu e cazu tau ca ai folosit deja oscam
cam ai tu idee cam cati useri de se plimba pe ici pe colo au acces la aceste interese?
noi ne dam cu parerea,mai auzim un zvon,mai dezvoltam una alta....in rest interesele sant ptr altii....asa ca lasa experti
daca ceva e bun ptr mine si imi satisface nevoile,nu cele sexuale.....atunci e ok
poate ca experti au alte interese si oscamu nu le satisface nevoile.......desi ma cam indoiesc
mane te rog sa vb in numele tau daca sint expert am spus ca sint ....? am facut 1000 de configurari ..!!! crezi dupa tine? ca nu am apelat la experti ... de afara tu ce spui ..!!! 95 % din cei care au folosit oscam te asigur stimate domn ca a dat cu el de pamant din surse sigure " OSCAM ESTE PRAF" ... FIECARE CU CE VREA .. pentru mine newsc+cccam ramine nr 1 pina se trazeste oscam ..!! zi faina ...