Re: Atentie! Vom face curatenie de februarie!
Zmeura are ff mare dreptate,PM ,messenger si de ce nu chat?
Nu ca sa ma laud dar sunt si foruumuri cu acces privat...si cine stie acest lucru si e membru si el stie ff bime cum sunt activati userii...
Reguli da, sa le respectam, dar cum am mai zis .cn,.bz ....
Quote:
E o aluzie? Asa mi se pare, si daca da, mi se pare arogant si prezumtios. Un administrator deja mi-a explicat ca vrea seriozitate, eu ma refeream la regulile pe care nu le regasesc puse in aplicare pe alte forumuri unde sunt membru. Si atat. Daca am o parere cer sa-mi fie respectata. Daca nu cer prea mult.
care e problema?aluzie:!: :!: :!: care e aluzia????????
ai facut o remarca la postul nr 3,ok,buuuuuuuun
iar eu ti-am raspuns ca aici nu va fi nici un RDI
aluzia la tine nu o vad,la forumu respectiv se subantelege
eu ti-am raspuns la ce ai postat si nu la ce a ce gandesti tu(inca n-am aceste capacitati)
Ar trebui restructurat forumu si separat total ceea ce tine de pc-skystar-hardware-software-multimedia in sectiuni bine definite cum am vazut de exemplu pe ex-yu *nu vreau sa fac reclama swear2mom*:)
Apoi a alte sectiune pt receptoare , pt antene, pt stiri din lumea satelitilor
si a unor chestii adiacente*lansari, tehnologii*,
Tot asa pt fimle jocuri muzica.
offtopic mare si incapator
Numa bine!!:wellcome:
Si cu "pufanii" ce se intampla? sau ei nu mai au dreptul sa se "informeze"
Eu unul am stat cel putin 6-7 luni si v-am citit toate posturile si nu numai pe acest forum si abia acum pot sa zic " da frate am priceput cate ceva si pot raspunde in linii mici la unele intrebari legate de subiectul forumului" Faceti cum vreti dar tre sa-i lasam si pe altii care vor sa descopere receptia din satelit sa se documenteze fara a-i frana " PAREREA MEA"
Intr-adevar cam nasoala situatia.O sa ajungem sa ne intrebam :daca aia e interzis,cealalta e interzisa...atunci la ce bun sa mai existe forumuri de profil daca nu poti discuta liber??
Ma refer la situatia actuala ce a avut ca precedent inchiderea unui site stiti voi care si care dupa parerea mea era unul foarte folositor.
Se raspandeste in UE restrictia la informatii sub masca "legii".
:cheers:
discutia despre sateliti nu inseamna neaparat discutie despre piraterie. sincer, din propria experienta, pot sa-ti spun ca m-am bucurat mai tare cand am reusit sa prind 44de programe pe astra cu o farfurie de 0,5m, decat atunci cand am reusit sa pun primul patch.
ptr cei care inca le e greu sa puna o intrebare sau isi gasesc deja raspunsurile, v-am mai spus, aveti doua sectiuni unde puteti posta din cand in cand. ma refer la cafenea si la posteaza un salut. cu ocazia stim si noi ca mai sunteti pe aici. nu cred ca cerem chiar asa multe.
vreti sa vb intre voi despre diferite probleme, v-am dat si aici solutia:CHAT, seara cand e toata lumea acasa.
Quote:
....
Se raspandeste in UE restrictia la informatii sub masca "legii".
:cheers:
Nu este nici o restrictie ci doar incercarea unora sau mai bine zis interesul altora ca acest forum sa nu mai existe sau accesul la el sa fie mai greoi incat mai bine te lasi pagubas. Si uite asa se fac tot felul de presiuni pe ici pe colo doar doar "cineva o mushca".... Mama lor....:horse:
Am promis ca ma intorc cu dezvaluiri despre bombele si manevrele lui Fanta.
Vad ca v-au afectat si pe voi si e pacat ca il ascultati!
Acum a lansat cea mai mare magarie posibila!!!
A fost chemat la politie (sau parchet) sa dea cu subsemnatul pentru ca are un forum si cateva siteuri unde face reclama DigiTV!!! Vezi doamne, Kudelski ar fi asa de deranjat de el ca i-a instrumentat un dosar de 300 de pagini, bine documentat si care contine lucruri grave!
Probabil ca a fost chemat pentru afaceri dubioase, spalare de bani sau evaziune fiscala!
Cum e posibil ca un protejat al Digi sa fie chemat in tribunale de Digi?
Haideti sa lasam copilariile!
Imi pare rau ca si voi v-ati lasat mani****ti!
Timpul imi va da dreptate!
Noile reguli trebuie respectate si gata.
Nu conteaza ce credeti sau ce nu credeti,daca aveti ceva de spus veniti cu argumente.Nu a zis nimeni ca cei de la Digi ii fac probleme lui Fanta ci ca Kudelski ii face probleme.Kudelski nu este tot una cu Digi,dimpotriva Kudelski este acum obligat sa schimbe cartelele din cauza piratarii,iar asta nu cred ca ii convine,si aici nu e vorba de schimbarea cartelelor Digi ci si a celor de la D+,Premiere,Cabo,etc.
Quote:
A fost chemat la politie (sau parchet) sa dea cu subsemnatul pentru ca are un forum si cateva siteuri unde face reclama DigiTV!!!
:eek2: :eek2: :eek2:
Quote:
Probabil ca a fost chemat pentru afaceri dubioase, spalare de bani sau evaziune fiscala!
Pai pana la urma "probabil" de ce a fost chemat?Acuma serios:vreau argumente!De barfe sunt satul si cred ca genul asta de atacuri fara dovezi sau argumente nu isi au locul nici macar la offtopic.
Kudelski cauta un tip care incurajeaza pirateria ??? Eu cred ca este mai intereast de cel ce o practica , de mintea luminata care reuseste sa afle algoritmul iar dupa parerea mea , nu fanta este acel om .Poate ca acel individ nu se regaseste printre userii acelui forum sau al acestuia .Nu uitati ca mereu am asteptat keyte de la cei din afara ,mereu ele apar pe forumuri straine care sunt bine mersi si la ora actuala . Dar , treb sa respectam regulile acestui forum in speranta ca vom evita inchiderea lui . Suntem prea mici pentru razboiul care se poarta in prezent, asa ca ar trebui sa ne multumim cu ceea ce avem in prezent .:gathering:
TREABA LUI KUDELSKI e sa creeze un sistem impenetrabil,nu sa inchida site-uri web.....voi chiar credeti ca pe el il intereseaza site-urile tip latrina ale lui fenta sau x??pai il scuipa in ochi politia daca merge si le spune: stiti eu am creat sistemul de encriptare si cutarica il pirateaza,bagat-ii pumnul in gura!totusi vorbim de ue nu de ro.
Kudelski->nagra3->digi nagra->camuri nagra3 digi->fanta-digi
si doi?
daca kudelski ar scoate pe piatza n3 imbatabil, atunci intrebare: dupa ce-l va vinde cine o sa-i cumpere n4? in ziua de azi nimic nu-i facut sa dureze o vesnice. trebuie doar ca in momentul cand este vandut sa fie cel mai bun. pun pariu ca dupa ce va intra puternic pe piatza n3, vor reaparea din nou site-uri care sa posteze key si nu o sa fie nici o problema. eventual ii mai da in judecata si-si scoate niste bani prin intelegerile avocatilor
Un operator DTH plateste la Kudelski pentru sistemul de codare,in contractele dintre cei doi sunt stipu_late anumite conditii si daca va aduceti aminte s-a vorbit ca schimbarea cartelelor la noi va fi suportata de catre Kudelski(din buzunarul lui),deoarece asa era stipu_lat in contract.Eu stiu ce se stipuleaza si in contractele cu ceilalti din vest?Daca si acolo suporta la fel atunci e normal ca omul sa contraatace.Ca sa-i prinda pe cei care ii tot pun pe butuci sistemul de codare e mai greu,dar inchiderea unor siteuri unde se publica informatiile e prima treaba care o poate face.Eu daca as fi in locul lui asta as face.
@garyman pe hackeri e mai greu sa-i gasesti,dar daca inchizi siteurile pe care circula informatiile furnizate de ei reduci pirateria.
De exemplu pe acest forum se publicau chei 1W,operatorul respectiv nu poate sa-i gaseasca pe cei care fac rost de ele,dar a putut face o plangere la host.Pe ei nu ii durea de sistemul lui Kudelski ci de numarul lor de abonati.
Ganditi-va la bani tot timpul si veti gasi raspunsurile corecte.Totul se invarte in jurul lor,iar inchiderea unor site-uri nu se face doar asa "la deruta",e legat tot de bani.Pierzi intr-o parte dar poate castigi in alta. :)
ai perfecta dreptate @zmeura , sunt de acord cu tine .Banii sunt cei care impiedica stoparea fabricarii si comercializarii DREAM , AZBOX . Se stie ca in spatele acestor firme stau adevaratele genii , cat timp ele vor exista vor exista si "spargerile de cartele " .Deja interesul este catre share , incet incet cei ce sunt pasionati de spargerea codurilor isi vor pierde "interesul" si atunci lucrurile se vor linisti . Daca privim putin pe forum , atat aici cat si in alta parte vom observa ca cei cu SS2 , cei fara carduri locale sunt marginalizati , fenomenul share este "in floare" , lucru care acum cativa ani era doar "un vis" , deci ce ii impiedica sa sparge coduri , sa rescrie carduri iar totul sa se invarta in cercul utilizatorilor de dream ? ?? si atunci cercul va fi mult mai strans , informatia va fi mult mai greu de aflat iar plimbatul keylor nu isi va mai avea rostul .
Privind din alt unghi , cati abonati pierde ? Din cati suntem pe forum , peste 75% cred ca au un abonament oficial .Persoanele care au facut abonament la un dth , cele care nu se pricept la "sateliti" nu renunta la abonament pentru simplul motiv ca s-a spart codul deoarece ele nu stiu sa foloseasca acel cod si chiar daca ar sti nu ar accepta sa fuga zilnic dupa key .
Poate ma insel , dar cam asa vad eu lucrurile si sper sa nu fiu inteles gresit .
Sa nu uitam ca exista sisteme sparte dar care sunt tabu , nu se discuta de ele pe nici un forum , sa nu uitam ca au existat crime legate de spargerea acestor coduri , sa nu uitam ca in alte tari ale ue , hackeri care au avut forumuri si in care se publicau key au fost arestati dar forumurile lor ( o parte din ele ) sunt functionale si la aceasta ora . Suntem mici dar incercam sa facem si noi valuri .................
P.S momentan nu merge sa editez postul anterior
Quote:
Un operator DTH plateste la Kudelski pentru sistemul de codare,in contractele dintre cei doi sunt stipu_late anumite conditii si daca va aduceti aminte s-a vorbit ca schimbarea cartelelor la noi va fi suportata de catre Kudelski(din buzunarul lui),deoarece asa era stipu_lat in contract.Eu stiu ce se stipuleaza si in contractele cu ceilalti din vest?Daca si acolo suporta la fel atunci e normal ca omul sa contraatace.Ca sa-i prinda pe cei care ii tot pun pe butuci sistemul de codare e mai greu,dar inchiderea unor siteuri unde se publica informatiile e prima treaba care o poate face.Eu daca as fi in locul lui asta as face.
@garyman pe hackeri e mai greu sa-i gasesti,dar daca inchizi siteurile pe care circula informatiile furnizate de ei reduci pirateria.
De exemplu pe acest forum se publicau chei 1W,operatorul respectiv nu poate sa-i gaseasca pe cei care fac rost de ele,dar a putut face o plangere la host.Pe ei nu ii durea de sistemul lui Kudelski ci de numarul lor de abonati.
Ganditi-va la bani tot timpul si veti gasi raspunsurile corecte.Totul se invarte in jurul lor,iar inchiderea unor site-uri nu se face doar asa "la deruta",e legat tot de bani.Pierzi intr-o parte dar poate castigi in alta. :)
kudelski trebuie sa contraatace cu un sistem impenetrabil...nu cu inchisul de site-uri web,,,altfel dispare obiectul muncii sale.......nu cred ca in contractele lui cu dth-urile e sti****t ca el trebuie sa lupte contra pirateriei..pentru asta sunt legi.
ce naiba,nimeni nu vede asta?
Quote:
kudelski trebuie sa contraatace cu un sistem impenetrabil...nu cu inchisul de site-uri web,,,altfel dispare obiectul muncii sale.......nu cred ca in contractele lui cu dth-urile e sti****t ca el trebuie sa lupte contra pirateriei..pentru asta sunt legi.
ce naiba,nimeni nu vede asta?
Eu am auzit ca in contracte Kudelski garanteaza inegritatea sistemului pentru un anumit numar de ani.Daca nu poate face un sistem impenetrabil incearca si el ce poate.Si da,sunt legi si el se foloseste de ele.
Pana la urma nu conteaza cine lupta impotriva piraterie,Kudelski sau DTH-urile(eu cred ca ambii),primul trebuie sa schimbe cardurile iar ceilalti pierd abonati,iar cei care raman abonati renunta la pachetele de programe si platesc doar pachetul minim.Deci tot la bani ajungem,si daca aveti impresia ca lor le convine sa piarda bani e o greseala.
PS: Pana la urma problema e legata de publicarea cheilor,restul e la fel ca inainte.Sper ca in curand sa avem la dispozitie permanent o lista de uploaduri unde sa le gasiti.Oricum doar faptul ca erau copiate de acolo aici nu e mare diferenta.
NU credeti ca daca se va cere ca fiecare uzer sa posteze cate ceva, chiar daca nu are ce spune, vom incarca forumul cu lucruri inutile, scrise doar asa ca sa nu-ti pierzi reitingul pe forum? (E o parare...)
Quote:
Eu am auzit ca in contracte Kudelski garanteaza inegritatea sistemului pentru un anumit numar de ani.Daca nu poate face un sistem impenetrabil incearca si el ce poate.Si da,sunt legi si el se foloseste de ele.
Pana la urma nu conteaza cine lupta impotriva piraterie,Kudelski sau DTH-urile(eu cred ca ambii),primul trebuie sa schimbe cardurile iar ceilalti pierd abonati,iar cei care raman abonati renunta la pachetele de programe si platesc doar pachetul minim.Deci tot la bani ajungem,si daca aveti impresia ca lor le convine sa piarda bani e o greseala.
PS: Pana la urma problema e legata de publicarea cheilor,restul e la fel ca inainte.Sper ca in curand sa avem la dispozitie permanent o lista de uploaduri unde sa le gasiti.Oricum doar faptul ca erau copiate de acolo aici nu e mare diferenta.
cine vrea key gaseste....nu asta e problema....ci isteria declansate de acel site latrina.....e normal sa se faca ordine aici,e normal sa nu se publice nimic cu copy right..dar ce atita tam tam cu schimbari si bla bla.....bla.
e simplu,cine intelege si se conformeaza e binevenit...cui nu-i convine ,exista alternative.
prea mult se bate toba .....
impotriva pirateriei lupta si nds,dar sigur nu inchide web-uri...cum ma INDOIESC ca a facut kudelski.....ci imbunatatindu-si sistemul.restul sunt basme.
Ei bine cu ce ai postat mai sus sunt total de acord.Ma bucur ca pana la urma ajungem la un consens.Daca Einstein isi da acordul pentru uploaduri totul va fi mai mult decat bine.
vladcrama e o regula la care Einstein tine din anumite motive.O cafea la Offtopic face bine,mai ales dimineata.:gathering: